Her yıl aynı muhabbet inanın o kadar sahte geliyor ki artık saçma sapan yeni yıl dileklerinden sıkıldım.

Sizde benim gibi misiniz?
Her yıl aynı muhabbet inanın o kadar sahte geliyor ki artık saçma sapan yeni yıl dileklerinden sıkıldım.

Sizde benim gibi misiniz?
Yani insanların bizim için dinledikleri mi bizim yeni yıl dileklerimiz mi
Hangisi saçma geliyor anlamadım ama
Umut her zaman var olmalı bunu ister doğum günü ister yeni yıl ister bir kutlama neye bagladigimz benm için çok da önemli değil
Kurlanmasi her b. k sıkıcı geliyor. Geçen yılbaşı en sıkıcı geleb şey sevgiliyle hatim indirmeme rağmen haftada bir zor attığı mesajı ayrılınca yılbaşı bahanesiyle atan eski sevgilimi. Kaybetmeden anlamıyorsunuz siz erkekler 😂 bi de bunun doğum günü versiyonu var ayrılınca ananın TC kimlik numarasına varana kadar hatirliyorlar be anasını diyosun. Dipnot: Kendisine 30 gömlek fazlaydim çirkin erkek özgüvenini öldürsünler.
Ne çekmişsin be😄
Siz de ama nerede 5 para etmez tip var ona düşüyorsunuz.
Bütün yıl kendimi yırtıyorum olsun diye olmuyo, yeni yıl diye dilenen bi dilekle mi olacakmış 🤦♀️ saçma
Neymiş bu kendini yırtarcasına istediğin şey 🙄
Bir şey değil yani genel anlamıyla daha iyi bir hayatımın olması için dilenen dilekler vs.
O kadar haklısın ki 😊
Umarım istediğin gibi olur her şey.
Teşekkür ederim, umarım senin de gönlünce olur her şey.☺️
Aa, en iyi görüş için teşekkür ederimm☺️😇
Rica ederim Sayın gizli sjsjjsjs
Gerçek olacağını bilemem ama samimi olduğunu düşünüyorum ben
Bi kaç samimi dileklerini paylaşır mısın 😊
Tamam 😂😂
Afiyet olsun shshsh
Cevap
3Cevap
Gerçekçi gelmiyor ama samimi geliyor :D
Kendim için sağlık diliyorum... digerlerini bilemem.
Yeni yıl dileğimi varmış. Bizde yeni yıldan bişey dileyen yok😒
Aynısını düşünüyorum. Artık mesaj bile yazılmıyor, hazırlardan seçiliyor. Çok ruhsuz ve soguk….. Hiç hoşlanmıyorum böyle kutlamaları almaktan…
Gelmiyor
Geliyor
Ez ji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?