Yeni Yıl Yeni yıla nasıl gireceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 yeni yıla benim gibi tek ve yalnız yanında kimse olmadan girecekler ses verin sayımızı bilelim Güncellemeler+1 yıl süper soru seçildi ama yorum beğeni yok dkskkxdk Yeni yıla nasıl gireceksiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Dışarı çıkamayız büyük ihtimal hava çok soğuk 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şarkı dinleyerek 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ananem ben kardeşim dayim ile girecegiz TV izleyip kuruyemis cips icecek pasta huzur içinde ve 2022 de öğrendiğim şeyleri ve 2023 te yapmaya başlayacağım şeylerin yazarak listesini yaparak 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ve beni asla yalnız bırakmayan şarkılarımı dinleyerek Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her zaman ki gibi tek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl +3. Yorumla yazar_1 +1 yıl Maalesef doğrular Yorumla
Mitea646499 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben ve üç arkadaşım aynı evde içip sbahlayacaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl üniversite öğrencilerisiniz sizde? Yorumla Mitea646499 +1 yıl Evet Yorumla Mitea646499 +1 yıl Benle kız arkadaşım birinci sınıf erkekler ikinci sınıf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 🖐️ ben. Sorun yok memnunum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl +1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 23 neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesine. İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl yaş farkı yüzünden mi? Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yalnız giricem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl +. 4 Yorumla yigit6443 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dışarı çıkamayız büyük ihtimal hava çok soğuk
Şarkı dinleyerek
Ananem ben kardeşim dayim ile girecegiz TV izleyip kuruyemis cips icecek pasta huzur içinde ve 2022 de öğrendiğim şeyleri ve 2023 te yapmaya başlayacağım şeylerin yazarak listesini yaparak
Ve beni asla yalnız bırakmayan şarkılarımı dinleyerek
Her zaman ki gibi tek
+3.
Maalesef doğrular
Ben ve üç arkadaşım aynı evde içip sbahlayacaz
üniversite öğrencilerisiniz sizde?
Evet
Benle kız arkadaşım birinci sınıf erkekler ikinci sınıf
Ailemle evde gecirecegm
🖐️ ben. Sorun yok memnunum
+1
Yaş kaç