Sizin yeni yıldan herhangi bir umudunuz var mı?

Zamları kesin artık 😅
Sizin yeni yıldan herhangi bir umudunuz var mı?

Zamları kesin artık 😅
Her yeni gün ve an yeni umutlarla beraber yeni olumsuzlukları da beraberinde getirebilir.. Ben öyle uçuk kaçık fikirlerle hareket eden biri değilim. Hayatın gerçekleriyle alay etmeyi de bilirim o ayrı konu ama her zaman da polyannacılık oynayamam.. Herkes için güzel bir yıl dilerim elbette ama her şeye de hazırlıklı olmak gerek :D hahs Keyifli günler..
Alakası yok örnek veriyorum bak senle ben geçen sene 2022’ye girmiş olduğumuz tarihten beri tanışıyoruz ne değişti hiçbir şey artık umut etmiyorum ben bıraktım yani olmayınca olmuyor kabul Edip yoluna devam etmek lazım 2023’ten de hiçbir umudum yok aynı geçecek
Bir yıllık arkadaş olmuş oluyoruz bak ne güzel yüzük takmadık onu kimseyle yapmıyorum öyle düşün🤪😅
😂😂😂😂 ciddi ciddi 1 yıl olmuş😇
Yeni yıl benim için yeni umutlar demek değildir maalesef. çünkü ne kadar istersem veya ne kadar hayal kurarsam kuruyum hiç bir zaman istediğim olmuyor. bu yüzden bende hayal kurmak yerine yani beklentiye girmek yerine. anı yaşıyorum çünkü böylece hayal kırıklığı olmamış oluyor. yani zamana bırakıyorum ve artık hayal kurmuyorum umut etmiyorum pek fazla.
Öncelikle yeni yılda da ilişkimizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesini istiyorum 🐨❤
Sonrasında ise ekonomik olarak daha rahat bir ülkeye sahip olmayı diliyorum
Cevap
20Cevap
Benim için yeni bir ümit yok. Yeterince hatta olması gerekenden büyük bir kayıp yaşadım. Telafisi yok.
Maddi olarak zaten sıkıntım sorunum yok.
Çocuklarım sağlıklı ve sağlığımız olsun kafi.
Öyle demek bence güzel düşünelim her kötü olay karşısında
Hiç benlik değil emre 😅
Eskidendi o umutlar ha yinede umudum var her ne kadar içine etselerde...😄
Aynen çok minicik oda bana kalıyor zaten paylaşmama taraftarıyım gözden çok korkarım 😅
Aman aman paylaşıyım deme kenafir gözlüler çok.😄
Umutlarımı yıla bağlamam. Çünkü her yeni gün yeni umutlar demektir benim için. Benim umudum hep var. Bu yüzden oğlumun adını bile "Umut" koydum. "Umudumm Benimm" 🖤
Aslında bir bakıma öyle. İnsanlar yeni yılı beyaz bir sayfa olarak düşünüyor.
Umut Fakirin Ekmeğiymiş 😅
her gün yeni umut demek aslında yani bunu yıla bağlamadım hiç umutlarım var her sabah uyandığımda bunu telkin ediyorum kendime..
Öyle düşünüyorum yeni yıl yeni umut demek umut demek belki olur demek hayat bu belki gelecek yıl gerçekten umut çıkar gerçeğe🤷🏽♀️
Umut fakirin ekmeği demişler. Ama benim yeni yıldan umut ya da beklentim yok. Sadece seneyi gösteren sayının birler basamağı değişecek hepsi bu.
Benim için yaşanılması gereken 1 yıl daha demek.
Yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım.
Hayır. Rakamlar değişiyor hepsi bu.
Dip not : rakam değil sayı diyen sana da selam olsun
Evet birisi var küstü bana onunla küs girmek istemiyorum. Buradan birisi
Benim için hep sıradan gün
Yeni yıl yeni umuttur. İnşallah güzel bir yıl olur.
Umut fakirin ekmeğidir ama fakir bile değiliz o kadar para da yok
Yeni ve büyük umutlar.
zama zam zama zam Ramazan :))))
Yeni umut yeni şans yeni 366 günlük zaman
Öyleymiş ama o da bitiyo bi süre sonra🤷🏻♀️
2023 ten hiçbir umudum yok
Yeni umutlar ve daha buyuk husranlar 😂
Tr de olunduğu sürece umut yoktur
Kötü günler geçti, daha kötü günler bekliyor
Var bakalım da hadi hayırlısı
Kölelikte yeni bir yıl
Umudum var...