Yeni Yıl Yeni yıla kiminle gireceksin söyliyim mi 🤔? Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Tabii ki de evet söylüyorum 😂 çıkın çıkın gelin kısmetiniz açılır belki 🥳🥳 Güncellemeler+1 yıl Yarın sabah söylerim hic keyfim yok şu an 🙄🙄🙄 Yeni yıla kiminle gireceksin söyliyim mi 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 339 cevap paylaştı. Rihannadan aşağısı kurtarmaz şaka şaka hadi de bakam🤣😂😂😂😂 1 14 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Şu agresif fenomen soruda var kendin etoketle ben beceremedim 😂😂😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl O benim sisterım severim kendisini brotherı ona istediği en güzel yemekleri yapar yedirir içerir şişmanlatır 😂🤣 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yap ona Peki güzel uap ama sisteri üzme 😂😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Ben sevdiklerimi üzmem ☺️ Yorumla Kadjdaks +1 yıl Diyorsun 😂😂inandım Peki gjgj Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Aferin hep böyle inan doğru karar 🤣 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hızı tabi canım 😂😒 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Hızır gibi adamım evet yedinci sefiye sofuyum🤣 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hem Rihanna güzel değil ki Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Haspaya bak rihannayi beğenmez 🤣 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Küçümseme beni kızarım 😡😡😡😂😂😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Antalya domatesi gibi kızarmışsın zaten 🤣 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂😂😂antalyalimisjn fmfj Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Başkentliyiz la bebe😎 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 😂 1 9 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sen tek başına gir 😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu değerli üyeyle girmek istiyorum @Kadjdaks :D Yorumla Kadjdaks +1 yıl Olur girelim 😂saat 12de burada ol o zaman fjfjc Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu kadar kolay kabul edeceğini düşünmüyordum teşekkürler, tamam 12 de buradayım dfjdsjf 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Ne olacak sanki yeni yıla girerken muhabbet edecez bitti girdik 😂😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok romantik 😒 iyi yeni yıla girerken girdik yeni yıl kutlu olsun deriz bitti 😂😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Iste olması gereken gibi tabi 😂😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamam o zaman randevulaştık 😂🤣 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Yolla gelsin. 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sen yemi yıla girmeyeceksin 🙄🙄 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Peki 😢 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ağlama üzülürüm 🥲 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Şu an meraktan geberıcem 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tek başına gireceksin maalesef 🙄 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl ama sorunun cevabı bu olmamalıydı.sız soruyu boyle sormamıstınız.:D Yorumla Kadjdaks +1 yıl Belki kısmet çıkar dedim çıkmadı işte 😂😂 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl goremedıklerımız vardır dımı.zamana bırakmak tanımak.bır anda olmaz kıkeske bır anda olsa. Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Kiminle giricem 😂 1 5 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 8stedigin kişi ile git 😂 Yorumla greenmilitary +1 yıl Gel birlikte giriyoruz Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam Yorumla greenmilitary +1 yıl 🥳🥳 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 🥳🥳 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Söyle bilirsen son 6 sorunu beğeneceğim. 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Ehlivukuf Yorumla purplewater75 +1 yıl Ailemle Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakalım:) 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Annenle gireceksin fkgk Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl ❤️❤️ Yorumla Kadjdaks +1 yıl 🥰 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Söyle bahtı kara kim 😀 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Rn büyük erkek kuzenin 🙄😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣 O kim ya Yorumla Kadjdaks +1 yıl En büyük erkek kuzenin dkjfm Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣 Yok ciddi manada tanımıyorum onu Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Olur 😂 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sen annenle gir yok sana kısmet 😂😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Ama neden 🥺😞 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kimseye kısmet çıkmaz ailesi ile girsin istiyorum çaktırma 😂😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Tamam 😅 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @purplewater75 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kimseyle girmeyecegim ama isterseniz soyleyin. 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Buyur söyle 1 12 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sevgilie 🤗😅 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Haydaaa ortalık karışçak gizliye geçim sksksksks Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gizliye kapalı 😂😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ama ortalık niye karışıyor sevgilinle girmek kötü mü 😂😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Nası farketmem tüh sjsjsksmx Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yok ki 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kfkgk olsun yine de karışmaz ortalık 😂😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sırf iki dakka yüzümüz gülsün diye demediğim yalan kalmadı sjsjxns Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂😂şimdi anladım öhöm Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ay çok mutluyum şu ağğnn 😂🌹 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ay ben de ne kadar mutluyum şu an valla anladım 🥰😂😂😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl ❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl söyle 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Teyzenle gireceksin Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Elin biriyle gjgk Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Soylee 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ailen ile gireceksin sen 😂 Yorumla
Gözdemmmm12 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyle cnmm 1 3 Yorumla Ferahxy +1 yıl 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @ortabacağıbuyuk Yorumla ortabacağıbuyuk +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Kaf-Kef-Sago Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sole bakam 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @ayşeilmaz Yorumla Kaf-Kef-Sago +1 yıl Hadi bakam :) Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söyle abla :( 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @_Katherina Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @kaf-ked-sago Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Sağ elimle. 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben söylüyorum sen degil 😂 Yorumla hadihemengidelim +1 yıl Pardon sol elimle. Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hiç gıcıksın Yorumla hadihemengidelim +1 yıl Her ikisiyle. Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl At gelsin 😅 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @KızlarSoğuyor Yorumla
ortabacağıbuyuk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geldim 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @gözdemmmm12 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Olur balım 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @etipopkek Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl He söyle. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @ölümmeleğiiii Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl hıhı geliriz 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @hemsirrbey34 Yorumla
Hep18im Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Yine yalnız 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam Yorumla Hep18im +1 yıl Jdjsjjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Rihannadan aşağısı kurtarmaz şaka şaka hadi de bakam🤣😂😂😂😂
Şu agresif fenomen soruda var kendin etoketle ben beceremedim 😂😂😂
O benim sisterım severim kendisini brotherı ona istediği en güzel yemekleri yapar yedirir içerir şişmanlatır 😂🤣
Yap ona Peki güzel uap ama sisteri üzme 😂😂
Ben sevdiklerimi üzmem ☺️
Diyorsun 😂😂inandım Peki gjgj
Aferin hep böyle inan doğru karar 🤣
Hızı tabi canım 😂😒
Hızır gibi adamım evet yedinci sefiye sofuyum🤣
Hem Rihanna güzel değil ki
Haspaya bak rihannayi beğenmez 🤣
Küçümseme beni kızarım 😡😡😡😂😂😂
Antalya domatesi gibi kızarmışsın zaten 🤣
😂😂😂😂antalyalimisjn fmfj
Başkentliyiz la bebe😎
Söyleyebilirsin 😂
Sen tek başına gir 😂
Bu değerli üyeyle girmek istiyorum @Kadjdaks :D
Olur girelim 😂saat 12de burada ol o zaman fjfjc
Bu kadar kolay kabul edeceğini düşünmüyordum teşekkürler, tamam 12 de buradayım dfjdsjf 😂
😂😂 Ne olacak sanki yeni yıla girerken muhabbet edecez bitti girdik 😂😂
Çok romantik 😒 iyi yeni yıla girerken girdik yeni yıl kutlu olsun deriz bitti 😂😂
Iste olması gereken gibi tabi 😂😂
Tamam o zaman randevulaştık 😂🤣
😂😂
Yolla gelsin.
Sen yemi yıla girmeyeceksin 🙄🙄
Peki 😢
Ağlama üzülürüm 🥲
Şu an meraktan geberıcem
Tek başına gireceksin maalesef 🙄
ama sorunun cevabı bu olmamalıydı.
sız soruyu boyle sormamıstınız.
:D
Belki kısmet çıkar dedim çıkmadı işte 😂😂
goremedıklerımız vardır dımı.
zamana bırakmak tanımak.
bır anda olmaz kı
keske bır anda olsa.
Kiminle giricem 😂
8stedigin kişi ile git 😂
Gel birlikte giriyoruz
Tamam
🥳🥳
🥳🥳
Söyle bilirsen son 6 sorunu beğeneceğim.
@Ehlivukuf
Ailemle
Söyle bakalım:)
Annenle gireceksin fkgk
❤️❤️
🥰
Söyle bahtı kara kim 😀
Rn büyük erkek kuzenin 🙄😂
🤣 O kim ya
En büyük erkek kuzenin dkjfm
🤣 Yok ciddi manada tanımıyorum onu
Olur 😂
Sen annenle gir yok sana kısmet 😂😂
Ama neden 🥺😞
Kimseye kısmet çıkmaz ailesi ile girsin istiyorum çaktırma 😂😂
Tamam 😅
Söyle bakalım
@purplewater75
Kimseyle girmeyecegim ama isterseniz soyleyin.
Olur söyle
Buyur söyle
Sevgilie 🤗😅
Haydaaa ortalık karışçak gizliye geçim sksksksks
Gizliye kapalı 😂😂
Ama ortalık niye karışıyor sevgilinle girmek kötü mü 😂😂
Nası farketmem tüh sjsjsksmx
Yok ki 😂
Kfkgk olsun yine de karışmaz ortalık 😂😂
Sırf iki dakka yüzümüz gülsün diye demediğim yalan kalmadı sjsjxns
😂😂😂şimdi anladım öhöm
Ay çok mutluyum şu ağğnn 😂🌹