Yeni Yıl Yılbaşında kime kokina almak istersiniz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Çok güzel görünmüyor mu. Uzun ömürlü de 😅 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yılbaşında kime kokina almak istersiniz? Yılbaşında kime kokina almak istersiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Burada ki sevdiğim üyelere almak isterdim 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kendime alıcam ya resmen burada göre göre influence Oldum resmen 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yapay ürünler güzel değil :) Biraz daha gerçekçi hediyeler önemli 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl günlerdir kokina muhabbeti dönüyor kimseye almam iyi günler 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Ahaha bikmissin sanrm Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl cidden yeter yani 1 2 kere paylaşırsın 100 kerede paylaşılmaz ki Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yıl başında hediye alabileceğim arkadaşım yok 0 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl kokina mı o ne kidir? bir yaşıma daha girdim 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl 42 oldun o zmn 🤪 Yorumla siklaman +1 yıl böyle sorular yaşlandırdı beni ellam :))) asdfghj 24 daha Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Farklı hediyeler tercih ediyorum. 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Ne gbi Yorumla
arsiz_gunahlar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl adres ver gönderelim balım 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Ahahah 😅 Yorumla arsiz_gunahlar +1 yıl 😘 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ben çiçek sevmem. başka şey alsam olur mu? 0 5 Yorumla seyda028 +1 yıl Nedn sevmiosun. Ne gbi başka şey Yorumla AteistCan +1 yıl kalbi kararmış bir adamım ben bayan. Başka şey olarak mesela kaliteli bir Viski olabilir... Yorumla seyda028 +1 yıl Kadın. Bayan sensin Yorumla seyda028 +1 yıl Birine çiçek veya hediye almakla kalbine bsi olmz korkma Yorumla AteistCan +1 yıl Erkeklere Bay, kadınlara Bayan denir neyse konuyu saptırmaya gerek yok. Herkesin zevki kendine Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzelmiş ilk defa gördüm diyebilirim 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Herkes kendi kokinasını kendisi alsın bana ne 😄 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl @BittikValla 0 2 Yorumla BittikValla +1 yıl Aaa yanlışlıkla beni tag ettin 🤣 Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Bana neden yanıt vermiyorsunuz hanımefendi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Burada ki sevdiğim üyelere almak isterdim
Kendime alıcam ya resmen burada göre göre influence Oldum resmen
Yapay ürünler güzel değil :) Biraz daha gerçekçi hediyeler önemli
günlerdir kokina muhabbeti dönüyor kimseye almam iyi günler
Ahaha bikmissin sanrm
cidden yeter yani 1 2 kere paylaşırsın 100 kerede paylaşılmaz ki
Yıl başında hediye alabileceğim arkadaşım yok
kokina mı o ne kidir? bir yaşıma daha girdim
42 oldun o zmn 🤪
böyle sorular yaşlandırdı beni ellam :))) asdfghj 24 daha
Farklı hediyeler tercih ediyorum.
Ne gbi
Kim isterse ona alıyorum
adres ver gönderelim balım
Ahahah 😅
😘
ben çiçek sevmem. başka şey alsam olur mu?
Nedn sevmiosun. Ne gbi başka şey
kalbi kararmış bir adamım ben bayan. Başka şey olarak mesela kaliteli bir Viski olabilir...
Kadın. Bayan sensin
Birine çiçek veya hediye almakla kalbine bsi olmz korkma
Erkeklere Bay, kadınlara Bayan denir neyse konuyu saptırmaya gerek yok. Herkesin zevki kendine
Kimseye sevdiğim falan da yok zaten
Güzelmiş ilk defa gördüm diyebilirim
Kendime alayım
Kendime almak isterdim
Annişkoma ve babişkoma
Herkes kendi kokinasını kendisi alsın bana ne 😄
Kokain mi? Aman diyeyimmm he
Sevgili eşime.
annemee
@BittikValla
Aaa yanlışlıkla beni tag ettin 🤣
Bana neden yanıt vermiyorsunuz hanımefendi?
Arkadaşıma
Evet güzel görünüyor
Garip anama