Yeniyılda çalışma arkadaşlarıma hediye almak istiyorum. Hepsi kız. Sizce en uygun hediye nedir?
Kurabiye Kutusu
Küpe
Anahtarlık
ev dekorasyon süsü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeniyılda çalışma arkadaşlarıma hediye almak istiyorum. Hepsi kız. Sizce en uygun hediye nedir?
🍪Kurabiye Kutusu: İçinin kurabiyeyle dolu olacağını umuyorum😅 Yeni yıl için küçük armağanları daha uygun buluyorum. Yakın olduklarına kendi değerli, küçük (takı, son teknoloji kulaklık, son teknoloji hoparlör, son teknoloji akıllı saat, son teknoloji telefon, son teknoloji dizüstü bilgisayar) armağanlar da verilebilir; ancak, iş arkadaşlarına her yıl böyle hediyeler almak mantıklı olmaz. İncik-Cincik ile evlerini doldurmanın da anlamı yok. O yüzden; kurabiye, iyi bir seçim olur. Çikolata, Kurabiye, Cup-Cake, Donut, Makaron, Ekler gibi göze de güzel görünen, süslemeye elverişli tatlı türü armağanlar yılbaşı ruhuna çok uygun; bence🎁🎄🤶🎅
Cevap
18Cevap
İlla bir şey almak zorunda mısın?
Kurabiye Kutusu
Herhangi bir işte çalışmıyorum ama çalışıyor olsaydım arkadaşlarıma anahtarlık almayı tercih ederdim
Yiyecek bir şeyler daha geçerli olur. Kurabiye kutusu mantıklı. :)
belki sayende para biriktirirler 😂
https://www.tahtakaletoptanticaret.com/onbin-10000-tl-biriktirme-kumbarasi-toptan
Yeni yıl denen şey para kazanmak için üretilmiş bir şey. Yıl başını kutlamak ne kadar doğru?
Ev dekorasyonu ile ilgili bişey alabilirsin vazo çiçek duvar saati vs. Güzel olur
Kar küresi al kızlara en güzel hediye bence
Alma ne para vercen, onlar seni düşünüyo mu sanki aman
Ne iş yapıyorsun?
Kalıcı birşeyler hediye etmelisin
Çilingirden güvenlik seti
Erkek mi kadın mı
Evde kek poğaça yap götür 😃
telefon al ellemeli
Çekirdek al çıtlatın 😊
Kurabiye kutusu daha iyi
Kurabiye kutusu diyorum..
Bence kurabiye yspu götürür