Yeni Yıl Yılbaşı planı yapacak olsan kimlerle yapardın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yılbaşı için plan yapacak olsan yanında kimlerin olmasını isterdin? Yılbaşı planı yapacak olsan kimlerle yapardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Cocuklarla veya hayvanlarla vakit gecirebilecegm bir plan yapardm 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 339 cevap paylaştı. Aile kutsaldır ailemle yaparım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevdiğim kişilerle 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yapacak olsam nişanlımla yapardım. Ama ikimiz de yılbaşı planlarından nefret ediyoruz 🥰 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Niye her sorunun altında böyle fotoğraflar oluyor? Hayat sevgiliden ibaret değil sevgili ksʼnin sevgiliye aç üyeleri.Ailemle ve arkadaşlarımla yaptım planı.. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Hiç öyle samimi arkadaşım yok. Aile olmasa bile yalnız geçirirdim herhalde :) 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 359 cevap paylaştı. Sevgilimle yapardım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cocuklarla veya hayvanlarla vakit gecirebilecegm bir plan yapardm
Aile kutsaldır ailemle yaparım
Arkadaşlarımla yaparım
Sevdiğim kişilerle
Yapacak olsam nişanlımla yapardım. Ama ikimiz de yılbaşı planlarından nefret ediyoruz 🥰
Niye her sorunun altında böyle fotoğraflar oluyor? Hayat sevgiliden ibaret değil sevgili ksʼnin sevgiliye aç üyeleri.
Ailemle ve arkadaşlarımla yaptım planı..
Hiç öyle samimi arkadaşım yok. Aile olmasa bile yalnız geçirirdim herhalde :)
Kimseyle
Arkadaşlarım 🙂
Sadece onunla.
Bestfriend ile
Arkadaşlarım
Kimseye yapmazdım
Sevdigim olsa oninla
Ailemle
Kendim
Hiçkimse
Sevgilimle yapardım