Yeni Yıl Bu yeni yıla sadece erkekler kırmızı giyinerek girse kadınlar güler miydi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 bu Yeni yıla erkekler kırmızı giyinerek girse kadınlar güler miydi? Bu yeni yıla sadece erkekler kırmızı giyinerek girse kadınlar güler miydi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadınlar gülerdi bence 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İtibar sarsılırdı, saygınlık elden giderdi.. 365 gün temizleyemezdik bu lekeyi.. 😄 2 0 Yorumla
dandinidandini__ Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Bahsettiğiniz iç çamaşıır ise hayır gülmezdim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ✌️ Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Esmer olmayanlar giymesin ama 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kumrallar giymesin mi 😬 Yorumla Madamm_ +1 yıl Hayır 🤪😂 kırmızı esmere yakışır. Yakışmayan giymesin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Esmer olduğunu belli ettin 😀 Yorumla Madamm_ +1 yıl Çok da esmer sayılmam 😂 beyazgillerdenim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 339 cevap paylaştı. Olabilirdi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlar gülerdi bence
İtibar sarsılırdı, saygınlık elden giderdi..
365 gün temizleyemezdik bu lekeyi.. 😄
Bahsettiğiniz iç çamaşıır ise hayır gülmezdim.
✌️
Of of çok gülerdim 😂😂
Sana güleceğim kesin. 🤭
Esmer olmayanlar giymesin ama 😂
Kumrallar giymesin mi 😬
Hayır 🤪😂 kırmızı esmere yakışır. Yakışmayan giymesin 😂😂
Esmer olduğunu belli ettin 😀
Çok da esmer sayılmam 😂 beyazgillerdenim
Olabilirdi
Giyinebilirsiniz, farklı olur😄
Kırmızı güzel olur 😊
Kırmızıyı severim 😄 niye güleyim ki