Kocaman bir yılı daha geride bırakırken inşallah 2022 eskisini aratmayacak şekilde güzel umut, sevinc, aşk , sağlık, bereket dolu bir yıl olur.🙏🏻❄️🎄💫Sizin yılbaşı planlarınız nedir? İkizimle bana eşlik etmek isteyen Rez alsın🥳🤩😂 @YoğurtluÇikolata 🤍👯 HoşGel 2022🌸💝
Yılbaşında kimle, nerede, ne yapıyorsunuz, planlarınız nedir?
Kimseye bir söz vermedim ve herkese başka yere gideceğimi söyledim. Daha önce yeteri kadar yılbaşı kutladım. Şimdi kendimde aşırı eğlenecek bir durumda değilim. Normal, sakin bir yılbaşı geçirmeyi planlıyorum.
amcamın evinde olacağım. 3 amcam+eşleri, 1 halam+eşi ve 12 kuzenimle (5i başka plan yapmış) ve evlilerin eşleri ve çocuklarıyla gireceğiz. yemek yenecek, sohbet edilecek, tombala ve monopoly oynanacak, sonra sen 7 yaşındayken diye başlanıp herkesin ezbere bildiği çocukluk anıları anlatılacak. saat 2300 gibi evden çıkarız ve sahilde düğer kuzenlerimizle buluşur bir mekanda yılbaşına gireriz.
Yılbaşında abimler yengemler teyzemler kuzenler hep beraber giriyoruz. Tombala falan oynuyoruz kuzenlerle çaktırmadan viski içiyoruz falan öyle son buluyor gece.
Hem davet ediyosun hem menüde bişiyok arkadaş, madem mutfak tam t a kır kuru bakhır, nite çağırıyonuz, müiğide bedavaya geri rdiniz, meze ve rakı servisi carsa geleyim yoksa yoktur😄😄😄😄bu işin sonu...
hocam ne sacmaliyorsun? hristiyanlarin kutladigi noeldir. 25 aralik'ta hz. isa'nin dogum gununu kutlamak icin yapilir. yilbasinin ozel bir seyi yok zaten. insanlar yeni bir yila girmeyi kutluyor. hatta su videoyu izlerseniz belki ve umuyorum ki, fikirleriniz degisebilir:
peki, siz bilirsiniz. zaten bilginizi sorgulamadim. sadece yilbasinin zaten ozel bir sey olmadigini ve bir anlami olmadigini, sadece yeni bir yila girmeyi kutladigimizi belirtmeye calismistim. tabii ki inandiginiz sekilde kutlamaya ya da kutlamamaya hakkiniz var. saygilar.