Yılbaşı filmleri izlemeyi sever misiniz? Yılbaşında izlenecek filmler nelerdir?

Yılbaşı filmleri izlemeyi sever misiniz? Yılbaşında izlenecek filmler nelerdir?

Yılbaşında film/dizi izlemek aslında bir çok kişinin tercih ettiği güzel bir aktivitedir
Yıl başında izlenebilecek bir çok filmim var aslında bunlar bazıları şu şekilde

Yıldızlar arası benim en sevdiğim filmlerin başında yer alıyor. çünkü gerek senaryo gerek görsel efekt gerek ses tasarımları ile insanı gerçekten çok etkileyen bir filmdir. tabi ki film hakkında çok konuşamam ama özellikle duygusal ve sevgi içeren nadir bilim kurgu filmlerindendir. insanın sevgi ile neleri aşabileceğini gösteren ve aynı zamanda evrene kıyasla ne kadar küçük olduğumuzu gösteren filmlerdendir. ayrıca film bize fizik ve karadelikler gibi veya solucan delikleri gibi bir çok görmediğimiz bilgileri de bizlere harika görsel efektleri ile bir kez daha gösteriyor.

Avatar hem aşk hem de bilim kurguyu bize çok iyi sunan mükemmel bir filmdir. dünyanın şu an en çok hasılat yapan filmi olarak tarihe geçen avat tam 2.9 milyar dolar hasılat yapmıştır. filmin konusu pandora adında olan bir gezegende yaşayan canlılar konu alıyor. insan ırkı o gezegene gidip uyum içinde yaşamının bir yolunu bulmuştur. asıl kahramanımız filmin başında o gezegene gidip kendini kanıtlamaya çalışıyor. bu yıl 13 yıl aradan sonra ikincisi çıkan bu filmi eğer izlemediyseniz mutlaka sizlere tavsiye ediyorum.

Inception filmi rüya ile gerçek arasında neler olabileceğini anlatan mükemmel bir filmdir. Yönetmenlik oyunculuk ve senaryo olarak herkesin hayatında en az bir kez izlemesi gereken bir filmdir. leonardo dicaprio harika oyunculuğu ile bir kez daha bizi filmin içine çekmeyi başarıyor. bu filmin konusu insanların rüyalarına girip fikir çalmak ya da fikir aşılamak ile ilgilidir. gerçekliğin ne olduğunu ve anıların ne kadar ileri gidebileceğini bizlere sunuyor.

Harry potter filmleri artık bir kült olarak yerini alıyor. hem filmleri hem de kitapları ile her yaştan izleyiciye hitap eden Harry potter, bir gencin büyük bir karanlık büyücü ile olan destansı mücadelesini anlatıyor. bu sihirli ve büyülü dünyada aslında arkadaşlığın ve aile olmanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. mutlaka yıl başında izlenebilecek bir seri olarak karşımıza çıkıyor harry Potter.

joquin phoenix en iyi erkek oyuncu dalına ödül aldığı bu film. bizlere yozlaşmış bir toplumun bir bireyi ne kadar değiştirebileceğini ve bu birey üzerine etkilerini mükemmel bir sanatsal açıdan anlatan yapımdır. süper kahraman karakteri olmasına rağmen aslında süper güçlerinin olmaması ve aslında hepimizin bu hayatta neler yaşadığını film bizlere harika bir şekilde anlatmayı başarıyor. İmdb puanı 8.4 olan filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. senaryo ve oyunculuklar bir yana filmin şarkıları bile izlemek için yeterlidir. yıl başında izlenebilecek filmler arasında yerine alıyor. ve benimde ayrıca en sevdiğim filmdir joker filmi.

Free guy aslında matrix benzeri bir filmdir bize oyun dünyasının içinde bir karakter gerçek olsaydı ne tepki verirdi dedirten bir filmdir. harika görsel efektlerinin yanı sıra aynı zamanda harika bir komedi filmidir. ben filmi çok beğendim, aslında bize hayatı ve hayatta ki yerimi sorgulatan kim olmamız gerektiğine karar veremediğimiz durumlarda bu durumlar ile nasıl başa çıkacağımızı anlatan yine harika bir komedi aksiyon filmidir.

Spider-man no way home filmi aslında bazı izleyiciler tarafından en iyi spiderman filmi olarak gösteriliyor. bunun nedeni filmin gerçekten duygusal olması ve ayrıca çoklu dünyalara giriş yapmasıdır. çoğu kişinin belki de ağladığı bir filmdir. Marvel serileri arasında en beğendiğim film bu filmdir, baş rolde yine önceki serilerden tanıdığımız Tom Holland yer alıyor. karakterimiz artık sorumluluk sahibi olmak ve büyük güçlerin büyük sorumluluk getirdiğine inanan ve bu yolda zor kararlar vermesi gereken bir kahramandır. film aynı zamanda aralık ayında çıktığı için mutlaka yeni yıla girilmeden önce izlenmesi gereken çok iyi bir filmdir. bu filmi izlemek için önceki 3 spider man filmlerini izlemek çok daha iyi olabilir hikayesini daha iyi anlamak açısından.

En sevdiğim batman filmi olan dark knight aslında yan karakterin belki de ana karakterden daha çok söz edildiği nadir filmlerdendir. ayrıca 9.0 olan puanı ile en çok beğenilen süper kahraman filmleri arasında yer alıyor. mükemmel bir senaryo ve harika oyunculuk ile herkesin izlemesi gereken bir film
@kokiriki Evet olabilir
Ayrıca bilim kurgu filmi diğerleri de bilim kurgu filmi araştırabilirsiniz.
@kokiriki Bu benim önerilerim zaten bana göre güzel olanlar herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. ayrıca diğerleri bilim kurgu ve aksiyondur. imdb sayfasını açın bakın.
@kokiriki Evet izlenir nokta.
@kokiriki Tabi ki sevdiğin filmleri izleyebilirsin 🤗
Yılbaşında kült veya efsaneleşmiş filmler en iyisidir bana göre. Kendim de bu listeden bir film izleyeceğim.
"The Shawshank Redemption" (1994) -
Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın başrollerini paylaştığı bu film, hapishanedeki iki mahkum arasındaki dostluk ve umut dolu hikayeyi anlatıyor.
The Godfather (1972)
Marlon Brando'nun unutulmaz performansıyla dikkat çeken bu film, mafya ailelerinin yaşamını ve kurallarını anlatıyor.
The Dark Knight (2008)
Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, Batman'in Gotham Şehrini karanlıktan kurtarma mücadelesi sırasında karşılaştığı yeni düşmanı Joker'i ve onun sıradışı zekasını konu alıyor.
12 Angry Men (1957)
Bu klasik film, bir grup yargıç arasında yapılan bir cinayet davasının yargılama sürecini ve bu süreçte ortaya çıkan gerilimleri anlatıyor.
Pulp Fiction (1994)
Tarantino'nun yönettiği bu film, birbirine bağlı üç hikayeyi konu alıyor ve Los Angeles'taki mafya dünyasının günlük yaşamını gösteriyor.
The Matrix (1999)
Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie-Anne Moss gibi isimlerin yer aldığı bu bilim kurgu filmi, insanların gerçek dünya ve bir sanal dünya arasındaki ayrımı konu alıyor.
The Shawshank Redemption (1994)
Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın başrollerini paylaştığı bu film, hapishanedeki iki mahkum arasındaki dostluk ve umut dolu hikayeyi anlatıyor.
The Silence of the Lambs (1991)
Jodie Foster ve Anthony Hopkins gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu gerilim filmi, bir seri katilin peşinde olan bir FBI ajanının hikayesini anlatıyor.
Inception (2010)
Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, bir grup suçlunun beyni hackleme gücü ile ilgili bir şeydi sanırsam.
The Green Mile (1999)
Tom Hanks'in başrolünü üstlendiği bu film, 1930'ların Amerika'sında bir hapishanede geçiyor ve hapishane gardiyanlarının bir ölüm cezasına mahkum edilen bir mahkumla olan dostluklarını anlatıyor.
The Prestige (2006)
Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, 19. yüzyıl Londra'sında iki büyücünün rekabetini konu alıyor ve her ikisinin de sırlarını sakladıkları bir sınıf mücadelesi var.
Fight Club (1999)
Brad Pitt ve Edward Norton gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, kuralları olmayan bir dövüş kulübünün kuruluş hikayesini anlatıyor ve bu kulübün üyeleri arasındaki dostlukları ve mücadelelerini gösteriyor.
Forrest Gump (1994)
Tom Hanks'in unutulmaz performansıyla dikkat çeken bu film, zekası düşük olan bir adamın hayatını ve olaylar arasındaki bağlantılarını anlatıyor.
Good Will Hunting (1997)
Matt Damon ve Robin Williams gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir genç adamın zekasını keşfetmesi ve bir terapist sayesinde kendi geçmişini ve geleceğini keşfetmesini konu alıyor.
The Departed (2006)
Martin Scorsese'nin yönettiği bu film, bir polis ajanının bir mafya üyesini taklit etme mücadelesi ve bir mafya üyesinin polis ajanı olma çabasını anlatıyor.
Memento (2000)
Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, bir adamın geçmişini hatırlamaya çalışırken yaşadığı zorlukları konu alıyor ve bu adamın hikayesi tersine çevirilerek anlatılıyor.
The Lion King (1994)
Disney'in animasyon filmlerinden biri olan bu film, bir aslan yavrusunun babasının ölümünün ardından tahta geçme mücadelesini anlatıyor.
Gladiator (2000) - Russell Crowe'un başrolde oynadığı filmde ailesi falan katlediliyor köle olarak başlıyor intikama, film eski yunan geleneklerini de anlatsa da her yıl 1 kere açıp izlediğim efsane filmlerden.
The Great Gatsby (2013)
Baz Luhrmann'ın yönettiği bu film, F. Scott Fitzgerald'ın aynı adlı romanından uyarlanmış ve 1920'lerin Amerika'sında geçen bir aşk hikayesini anlatıyor.
Schindler's List (1993)
Liam Neeson ve Ralph Fiennes gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Alman işadamının Yahudi köleleri kurtarmaya çalışmasını anlatıyor.
Gran Torino (2008)
Clint Eastwood'un başrolünü üstlendiği bu film, bir Kore Savaşı gazisinin genç bir Koreli çocuğun hayatını değiştirme mücadelesi anlatılıyor.
The Social Network (2010) - Jesse Eisenberg'in başrolünü üstlendiği bu film, Facebook'un kuruluş hikayesini anlatıyor ve bu platformun kurucusu Mark Zuckerberg'in hayatını ele alıyor.
The Truman Show
(1998) - Jim Carrey'in başrolünü üstlendiği bu film, bir adamın hayatının bir reality show olduğunu keşfetmesi ve bu gerçeği kabullenme mücadelesi konu alıyor.
American Beauty (1999)
Kevin Spacey'in başrolünü üstlendiği bu film, bir adamın hayatında meydana gelen değişiklikleri ve bu değişikliklerin onun hayatına etkisini anlatıyor.
The Big Lebowski (1998)
Jeff Bridges'in başrolünü üstlendiği bu film, bir adamın yaşadığı karışık olayları ve bu olayların onun hayatına etkisini konu alıyor.
The Prestige (2006)
Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, 19. yüzyıl Londra'sında iki büyücünün rekabetini konu alıyor ve her ikisinin de sırlarını sakladıkları bir sınıf mücadelesi var.
The Incredibles (2004)
Pixar'ın animasyon filmlerinden biri olan bu film, bir aile olarak süper kahramanların hayatını ve mücadelelerini konu alıyor.
Interstellar (2014)
Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, gelecekteki bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor ve bu dünyada insanların gezegenler arasında seyahat etme çabasını konu alıyor.
The Revenant (2015)
Leonardo DiCaprio'nun başrolünü üstlendiği bu film, bir avcının büyük bir yaralı haldeyken doğa içinde yaşama mücadelesi konu alıyor.
Mad Max: Fury Road (2015)
Tom Hardy'nin başrolünü üstlendiği bu film, bir post-apokaliptik dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor ve bu dünyada yaşayan insanların mücadelelerini gösteriyor.
Whiplash (2014)
Miles Teller ve J. K. Simmons gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir müzik okulunda öğrenci ve öğretmen arasındaki gerilimli ilişkiyi konu alıyor.
Moonlight (2016)
Mahershala Ali ve Trevante Rhodes gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir adamın çocukluktan yetişkinliğe geçiş döneminde yaşadığı zorlukları ve keşfettiği kimliğini konu alıyor.
The Hateful Eight (2015)
Quentin Tarantino'nun yönettiği bu film, bir kalabalık arasında meydana gelen gerilimleri ve karakterler arasındaki ilişkileri konu alıyor.
The Martian (2015)
Matt Damon'ın başrolünü üstlendiği bu film, bir astronotun Mars'ta tek başına kalıp yaşama mücadelesi konu alıyor.
Spotlight (2015)
Michael Keaton ve Mark Ruffalo gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, Boston Globe gazetesi ekibinin pedofili skandalını ortaya çıkarmaya çalıştığı hikayeyi anlatıyor.
The Big Short (2015)
Christian Bale, Steve Carell ve Ryan Gosling gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, 2008 finansal krizi sırasında meydana gelen olayları ve bu olayların etkisini konu alıyor.
La La Land (2016)
Ryan Gosling ve Emma Stone gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, Los Angeles'taki bir müzisyen ve bir oyuncunun aşk hikayesini ve müzikal bir tarzda anlatıyor.
The Great Wall (2016)
Matt Damon ve Jing Tian gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, Çin'de Çin Seddi'nin yapılışı sırasında yaşanan olayları ve bu olayların etkisini konu alıyor.
Arrival (2016)
Amy Adams'ın başrolünü üstlendiği bu film, dünyaya uzaydan gelen yaratıkların varlığını keşfetme çabasını konu alıyor ve bu yaratıklarla insanlar arasındaki iletişim çalışmalarını gösteriyor.
Lion (2016)
Dev Patel ve Nicole Kidman gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir çocuğun kaybolan ailesini arama mücadelesi konu alıyor ve bu çocuğun hayatında meydana gelen değişiklikleri anlatıyor.
Fences (2016)
Denzel Washington ve Viola Davis gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir adamın ailesiyle olan ilişkisini ve bu ilişki içinde yaşadığı zorlukları konu alıyor.
Manchester by the Sea (2016)
Casey Affleck ve Michelle Williams gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir adamın kaybettiği kardeşinin oğlunu bakmaya çalışırken yaşadığı zorlukları anlatıyor.
Hell or High Water (2016)
Chris Pine ve Ben Foster gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, iki kardeşin bir bankayı soymaya çalışırken yaşadıkları olayları anlatıyor.
Hacksaw Ridge (2016)
Andrew Garfield ve Sam Worthington gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, 2. Dünya Savaşı sırasında bir askerin hayatını ve mücadelelerini anlatıyor.
Deadpool (2016)
Ryan Reynolds'ın başrolünü üstlendiği bu film, bir anti-kahramanın hayatını ve mücadelelerini anlatıyor.
Doctor Strange (2016)
Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği bu film, Marvel Comics'ten bir karakter olan Doctor Strange'in hayatını ve süper güçlerini konu alıyor.
The Shape of Water (2017)
Sally Hawkins ve Michael Shannon gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir laboratuvarda çalışan bir kadının bir yaratıkla olan ilişkisini ve bu ilişkinin onun hayatına etkisini anlatıyor.
Dunkirk (2017)
Tom Hardy ve Mark Rylance gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, 2. Dünya Savaşı sırasında İngiliz askerlerinin Dunkirk plajında kaçış mücadelesi konu alıyor.
Get Out (2017)
Daniel Kaluuya ve Allison Williams gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir adamın beyaz bir aileyle tanışması sırasında yaşadığı olayları ve bu olayların onun hayatına etkisini anlatıyor.
The Post (2017)
Meryl Streep ve Tom Hanks gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, Washington Post gazetesinin Pentagon Papers skandalını ortaya çıkarmaya çalışmasını konu alıyor.
Call Me by Your Name (2017)
Timothée Chalamet ve Armie Hammer gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir gencin aşk hikayesini ve bu aşkın onun hayatına etkisini anlatıyor.
The Florida Project (2017)
Willem Dafoe ve Brooklynn Prince gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, Florida'daki bir motelin önünde yaşayan bir çocuğun hayatını ve mücadelelerini anlatıyor.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
Frances McDormand ve Sam Rockwell gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu film, bir kadının çocuğunun ölümünün çözülmemiş hâlinden şikâyet etmek için kullandığı üç billboardu ve bu billboardların onun hayatına etkisini anlatıyor.
Selam, yılın bu son gününü evde geçirecek biri için en iyi aktivitedir film izlemek. Severek izlediğim ve akılda kalan birkaç film tavsiyelerim ise şunlar.

1. PREDATOR
Bilim kurgu filmlerinden en sevdiğimdir. Filmin öyle bir izleyici kitlesi olmuş ki 90'lardan günümüze kadar serileri devam etmiştir. Aksiyon, gerilim ve bilim kurgu üçlüsünün yer aldığı bu filmi soluksuz izleyeceğinden eminim.

2. HARRY POTTER
Kitaptan uyarlama bu fantastik macera filmi her serisinde büyük bir heyecan katmıştır. Aradan uzun zaman geçse bile ilk günkü o heyecanı vermekte. Sımsıcak patlamış mısır yanında bu film inanılmaz gider.

3. MATRIX
İlk filmi çıktığında büyük bir sükse yaratmıştı. Son serisi geçen sene vizyona girdi. Bilimkurgu - macera türü olan bu film göz dolduran aksiyon sahneleri ile ve muhteşem senaryosuyla soluksuz izletecek filmler arasında.

4. YERALTI CANAVARLARI
Benim izlemekten sıkılmadığım, bıkmadığım filmler arasındadır. Tıpkı Predator gibi büyük bir izleyici kitlesine sahip olduğu seri filmlerden de anlaşılır. Komedi, aksiyon ve gerilimin yer aldığı bu filmi kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

5. OCEAN'S ÜÇLEMESİ
Ortaokul döneminde tanıştığım bir film. Zaten izleyici öyle bir beğenmiş ki filmi seri haline getirdiler. Aksiyon ve komedinin birlikte yer aldığı bu filmi sıcak kahveni yudumlarken keyifle izleyeceğinden eminim.

6. KARAYİP KORSANLARI
Aksiyon ve macera dolu bu seri film yılbaşı akşamı için izelenebilecekler arasında. Filmin zaten öyle bir havası var ki sanki ordaymışsın olayın içindeymişsin gibi bir sürükleyiciliği var.

7. AVATAR
Bilimkurgu türünde ki bu film vizyona ilk girdiğinde tıpkı MATRİX filminde olduğu gibi çok konuşuldu, tartışıldı. Yeni serisi bu yıl vizyona girdi. Yılbaşı için kola - çerez ikilisiyle bu filme eşlik edebilirsin.

8. RECEP İVEDİK
Ben aksiyon, gerilim izlemem gülmek, kahkaha atmak istiyorum dersen işte aradığın tam burada. Seyirci tarafından o kadar çok sevildi ki bu sene dijital platformda son filmi yayınlandı. Bol neşe, kahkaha ve komedinin harmanlandığı bu seriyi karnın ağrıyıncaya kadar izleyeceğinden hiç şüphem yok.

9. ÇAKALLARLA DANS
"Hastasıyız Dedeee" repliğiyle hafızalara kazınan komedi ve maceranın yer aldığı bu filmi muhakkak izle derim. Son serisine gitmiş biri olarak gerçekten çok beğendim ve her dakikasında o komediyi yaşayacağından hiç şüphem yok.
Hepsi izlediğim ve izlemekten son derece keyif aldığım filmler. Yılbaşı akşamını bu filmlerle eşlik etmeni tavsiye ederim. Umarım 2023 senin için dopdolu, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur.
Cevap
60Cevap
Evde tek başına serisi
Grinc
avatarı nereden ızlıycez var mı ınternette
Ben yıl başında filim izlemeyi düşünmüyorum açıkcası ama izlesem kesinlikle korku filmi ya da komedi izlerim korku filmi önerisi olarak bir şey öneremem çünkü daha hiç bi korku filmi beni etkilemedi
Komedi olarakda mutlaka Charlie nin çikolata fabrikası.
Öncelikle yaşınız küçükse Home Alone öneririm. Sonuçta küçüklüğümüzün filmi değil mi:) Bir Noel Masalı / Un conte de Noël bu da güzel bir film. Ancak favorime gelecek olursak Şahane Hayat / It's a Wonderful Life :):):)
Benim izlemeyi düşündüğüm filmlerden bazıları şu şekilde..
The Guardians of the Galaxy Holiday Special
The Christmas Chronicles
Edward Scissorhands
Manhattan'da sihir 2
🎅🏻🎅🏻🎁🎁🎁🎊🎊🎊🎉🎉🧨🧨🧨🎊🎊🎊
Zamana Karşı
Zincirsiz
Yüzüklerin Efendisi
Tabi ki ilk başta evde tek başına ondan sonra ben klasik harry Potter izliyorum kaçıncı kez izledim bilmiyorum
tabi ki de bu
https://www.youtube.com/embed/l5qgnAgpDLwrecep ivedik izlemek mandalina krizine girip nitrojen% 59, hidrojen% 21, karbondioksit% 9, metan% 7 doğal yolla zehirlenmek
Derya Ulug konseri olacak.
Canlı olarak Büyük ihtimalle onu izliyor olacağım.
Yani mesai de olacağım eğer bir değişiklik olmazsa.
Harry Potter
Yüzüklerin efendisi
Zodiac
Kuzuların sessizliği
Evde tek başına'yı yılbaşında izlemek her sene favori aktivitemdir
yılbaşında değil hergün her saat her dikak izleyebilirsiniz kesinlikle karayip korsanları
25tl amazon hediye çeki için gayet iyi bir film
Kartoffelsalat (2015) / IMDb Puanı: 1.9
Cuneyt aşkın filmi dünyayı kurtaran adam. ya da doktorlar dizisi
Evde tek başına holidate Deadpool ve tabi ki Jim Carey filmleri
The Holiday - Cameron diaz ve Jude Law.
A Christmas Story.
Cesaretin var mı aşka.
Tabi ki tartışmasız die hard
Bruce Willis abimize selamlar 🤣🤣🤣
Muhteşem yüzyıl dizi ama olsun
Grinin elli tonu izle film 😅
Recep ivedik
Adalet peşinde
Marvellar
The Chrismas;. Benim babam bir kedi güzel fimler
Kutup Ekspresi, Evde Tek Başına, Yeni Yıl, Hediye Operasyonu, Gremlinler, Kiss Kiss Bang Bang, Aşk Her Yerde, Yılbaşı Hikayesi 👍🏻
+1 haklısın
Sevgili ile birlikte aynı mini elbiseyi beraber giymişiz projektör de dev ekranda avatar 2 izliyoruz beraber sıcacık soba yanıyor bende kendi ellerimle kahve yaparım beraber izleriz
Çılgın Joe 16. Blok Zor Hedef Sivastopol için savaş Piyanist Fury yeşilçam da var üç beş tane.
Ben efsaneyim
5. Dalga
Yarının Sınırında
Dünyanın Merkezine Yolculuk
Suikast Treni
Delirium (Emma Robert's )
Assassin's creed
Zamana Karşı
Mürekkep Yürek
Şaşkın
Evde tek başına izle en iyisi o..🤷
Kurtlar vadisi serileri
80 li yılların sonundan 2000 li yılların başlarına kadar ki surede çıkmış olab tüm aile filmleri yılbaşında rahatlıkla izlenebilir
severimmmmmm çok huzur verici :)
Yanında pıt pıt var mı? 😇🤣
Evet çoğu çok güzel oluyor
Film Sevmem Ben İzlemem
Twen wolf
Alacakaranlık
Dragon
Karayip korsanları
Wampir günlükleri.
Eternal sunshine of the spotless mind
Evde tek basina
The shining
1- Kutup ekspresi
2- Forrest gump
3- Otostopçu
😊😊😊
Çocukken evet. O grinçi izleyip korkmuştum :)
Komedi aşk tarzı olursa severim
The grinch. Evet severim
Yılbaşı geceleri mandalina yiyerek aglarım genelde
Evde tek başına izledik en güzeli 3. film bence. diğerleri çok iyi değil.
Merlin
Harry Potter serisi
Evde tek başına
Yılbaşı in özellikle değil ama romantik komedi severseniz aşk tadında var çok güzel
kolpacinooo :D hatta popileden video alıcam eşime yılbaşı hediyesiiii
Hızlı ve öfkeli
Hız tutkusu
Alvin ve sincaplar
Recep İvedik
1:Avatar
2:Evde tek başına
3:Bir Noel masalı
4:kutup expresi
Bunlar çok iyi
Diriliş Ertuğrul
Payitaht Abdülhamit
Kuruluş Osman
Teşkilat
Yabancı filmler güzel oluyor evde tek başına eski ama hala favorim
Caallarla dans
Recep İvedik
Cok iyi gider bence
The Black Adam bence ya da Spiderman İnto Spider Verse Part 2
battaniye altında sevgiliyle izlenecek en güzel yılbaşı filmleri korku filmleridir bence, ayin, midsommar, zodiac gibi
Harry Potter ❤️❤️
Hababam sınıfı serisi 😊
Benim Dünyam - Beren Saat
Atla gel şaban
Grinç hep favorim olacaktır😄
Yüzüklerin efendisi serisi
Holidate
Red notice
Evde tek başına
Geceyarısı avı
Yılbaşı gecesi ağalarla cs girilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?