2021 yılının son ayındayız. Hatta son haftası desek daha doğru olur. Peki bu yıl senin için hayatının dönüm noktası diyebileceğin bir veya birden fazla olay yaşandı mı?Bu yıl benim için gerçekten hayatımın dönüm noktasıydı.
2021 Yılının Sonlarına Gelirken "Bu yıl benim için hayatımın dönüm noktasıydı" diyebilir misin?
Bu yıl benim için çok güzel ve anlamlıydı. İlk kez keşfettiğim birçok duyguyu yaşadım. Ama dönüm noktası olarak görebileceğim kadar büyük gelişmeler olmadı.
2022 umarım daha güzel bir yıl olur. 2021 ekonomik yıkım yılı oldu bence. Paramız şu haliyle bile Özal ayındaki durumumuzla kıyaslarsak çok değer kaybetti. Evet 2022 yılı benim için daha güzel bir yıl olacak, umut yılı olacak. Benim için 2021 yılının bitip 2022 yılının girişi bu müjdelerle inşallah hayatımın dönüm noktası olacak. #06romeo 😎
Diyebilirim çünkü kendimi tanımayaz bir haldeydim bu yıl. Bir yanlışın peşinden gözüm başka bir şey görmeden sürüklendim gittim. Neyse ki hallettik onu da.
Evet oldu diyemm ama önemli kararlar aldım ve bunları 22 de gerçekleştirme şansım var çok istiyorum insallh olur ve hayatıma dost sırdaş diyebileceğim biri girdi beni mutlu ediyor iyi ki 21 diyorum