İşim konusunda biraz daha risk alacağım. Sıradan geçmeye başladı monoton sevmiyorum. Eğer farklı şehire makina gidecek olursa patrona ben gitmek istediğimi söyleyeceğim. Bu riski almak istiyorum büyük makinalarda.
Daha kötü bir insan olmaya karar verdim bu günlerde.. nedense.. iyi olmak yaramıyor insanlara gerçekten sen iyi oldukça onlar daha cüretkar daha cesur ve daha da saçmalamaya musait oluyorlar Ses çıkarmayınca nazik olunca seni kolay lokma sanıyorlar ve dahası seni kandırabileceklerini o küçük beyinlerinde kurabiliyorlar ve buna inanmış olarak seni harcamaya hazır bozuk para gibi davranabilecek kadar gözü kara oluyorlar
Artık ben kötü olacağım acımasız olacağım daha kötü daha acımasız daha umursamaz
Sanırım geçen yıl olduğu gibi. Evdem işe- işten eve ve yalnız :) Alışkanlık oldu artık. Sanırım bende kendime vakir ayırmak isterim. Yani buradan anlatılmak istenen ne ona da bakmak lazım. Mesela bol bol spor yapıyorum. Bu kendime vakir ayırmakmı?
O zaman daha çok spora devam. Ama Her sene gibi bu senede aynı geçecek gibi. Hatırladığım son 20 senede istikrarı korudum ve hayatta korumam için zorluyor. Aman işte olduğu kadar hocam. Boş konuştum kusura bakmayın... :)
Aynen hocam; spor, kitap okumak, bazen boş zaman geçirmek. aslında hepsi kendimize vakit ayırmak. Biraz kendimizle barışık yaşadığımızda aslında kendimize vakit ayırmış oluyoruz. Basit şeylerden mutlu olmak bile iyi geliyor bazen. Kendinize vakit ayırmanız dileği ile...
Hem daha umursamaz olamak yani hiç kafaya taktığım bir şey olmamasını istiyorum hem de sosyal. Yani şu an da iyiyim ama bi tık daha buna zaman ayırabilsem keşke bu dönemler çok monoton geçiyo
Gayet net anladım. Temelinde daha... İnsan olabilirim, sorusu olan bir mantık var. Bu başlı başına ittirme bir kalıp zaten. Şahsi algılıyorsun, bi nevi zorlama kapısına da çıkıyor. Nasıl daha mutlu olabilirim, nasıl daha zevk alabilirim, nasıl daha yardımsever insan olabilirim vs.. Bunlar yeni sayfa veya yeni yıl ile ilgili bir süreç değil. Doğuştan gelişen belirli bir noktaya oturan karakterin yansıması olan şeyler. Analitik bakarsak olaya. Kıps?
En İyi Cevaplar