Yeni Yıl 2022 hedefleriniz neler? merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Her senenin başında okuyacağım kitapları, izleyeceğim filmleri belirler, o sene boyunca onların hiçbirini izlemem, okumam. Yine de belirlemek hoşuma gidiyor olsun :D Sizin 2022 hedefleriniz belli mi? 2022 hedefleriniz neler? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hedef belirlemiyorum artık. Planlama yapınca olmuyor. Akışına bıraktım. 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 1 Ocak 2022 itibariyle çok önemli bir projede önemli bir konumda olacağım.O yıl içerisindeki planlarım daha üst seviyeler çıkmak olacaktır. :) 0 0 Yorumla
CahilBilgeee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Karamsar olmak istemiyorum ve yeni bir uni ve işimde geliştirmek 0 0 Yorumla
circlethedrain Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İstediğim üniversiteyi kazanmak 0 1 Yorumla merdümgiriz +1 yıl hadi inşallah :) Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeni bir dil öğreneceğim 0 1 Yorumla merdümgiriz +1 yıl a süper, hangi dili istiyorsun Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeni yıl kavramı yok bende maalesef 0 2 Yorumla merdümgiriz +1 yıl niçin Yorumla greenmilitary +1 yıl Boşvermişlikk Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Hedefim yok 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Ben 2022 diye sınırlamıyorum hedeflerimi 0 0 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl İstanbuldan taşınıp fethiyeye yerleşmek var. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. Sağlık mutluluk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hedef belirlemiyorum artık. Planlama yapınca olmuyor. Akışına bıraktım.
1 Ocak 2022 itibariyle çok önemli bir projede önemli bir konumda olacağım.
O yıl içerisindeki planlarım daha üst seviyeler çıkmak olacaktır. :)
sadece huzur bekliyorum..
Karamsar olmak istemiyorum ve yeni bir uni ve işimde geliştirmek
İstediğim üniversiteyi kazanmak
hadi inşallah :)
Yeni bir dil öğreneceğim
a süper, hangi dili istiyorsun
Yeni yıl kavramı yok bende maalesef
niçin
Boşvermişlikk
İlk aşk hayatıma adım atacağım
Hedefim yok
Ben 2022 diye sınırlamıyorum hedeflerimi
Daha mutlu olmayı isterim
Derslerime işime kendime odaklanmak.
İstanbuldan taşınıp fethiyeye yerleşmek var.
Sağlık mutluluk
Sadece sağlıklı ve çok mutlu olmak
Sağ salim 2023 e girmek.
Sigarayı birakacam
2023
Amerika
Hedefim anı yaşamak
araba almak
ask yasamak
İşimi büyütmek
yok hedef
Ölmemek