Yeni Yıl Yeni yıla girerken sizden uzak olsa da aslında herkesten yakın olan kim var? mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Selâmmm 🧚🏻Yeni yıla aklınızdakiyle mi gireceksiniz yoksa yanınızdakilerle mi? Yeni bir yıla girerken kendi çok uzaklarda olsa da hissettirdikleri sizinle olacak olan biri var mı? Yeni yıla girerken sizden uzak olsa da aslında herkesten yakın olan kim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Yaaa bu ne güzel bir soruu♥️😂Evet var öyle bir hayvanat🤦♀️🤣 1 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl 😂 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl 🤣 Yorumla
Bonjourcookie Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 36 +1 yıl Merhabalar, yeni yıla girerken benden uzakta olan ama yakın hissettiğim tek kişi bile yok. Kafa boş giriyorum bu konuda.. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl @gecekusum3434o gece yanımda olamayacak olsa da kalbi hep benimle, benim yanımda biliyorum 2 0 Yorumla
kıraathanebeyi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kimse yok sanırım. Aklımda öyle biri olsa ne yapar eder yanında olurdum 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Uzakta özlenen biri varOlmadı gerçekte yarGönül arar onu hasretleYolları kapamadan kar 1 0 Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Babam ve kız kardeşim üç yıl oldu görmüyorum :(( 1 4 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Neden? 😕 Yorumla kanya_ +1 yıl Babam Türkiye çalışıyor kardeşimde orada okuyor ve bizim sınırlar kapalı olduğu için dönemiyorlar tabi biz de gidemiyoruz :/ Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Allah kavuştursun 🙏🏼✨ Yorumla kanya_ +1 yıl Amin, Teşekkür ediyorum Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hem en uzak , hem en yakın @etipufflezzetli 😊 2 2 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Çünkü hissettiklerim hep seninle 😊 Yorumla Hanjinx +1 yıl @Etipufflezzetli 😊 Sende benimle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaaa bu ne güzel bir soruu♥️😂
Evet var öyle bir hayvanat🤦♀️🤣
😂
🤣
Merhabalar, yeni yıla girerken benden uzakta olan ama yakın hissettiğim tek kişi bile yok. Kafa boş giriyorum bu konuda..
@gecekusum3434
o gece yanımda olamayacak olsa da kalbi hep benimle, benim yanımda biliyorum
Kimse yok sanırım. Aklımda öyle biri olsa ne yapar eder yanında olurdum
Uzakta özlenen biri var
Olmadı gerçekte yar
Gönül arar onu hasretle
Yolları kapamadan kar
Çok yakın bir arkadaşım var 😍😍
Babam ve kız kardeşim üç yıl oldu görmüyorum :((
Neden? 😕
Babam Türkiye çalışıyor kardeşimde orada okuyor ve bizim sınırlar kapalı olduğu için dönemiyorlar tabi biz de gidemiyoruz :/
Allah kavuştursun 🙏🏼✨
Amin, Teşekkür ediyorum
Hem en uzak , hem en yakın @etipufflezzetli 😊
Çünkü hissettiklerim hep seninle 😊
@Etipufflezzetli 😊 Sende benimle
abilerimmmmmm!! :) :)
annem ve babam
Arkadaşlarım.
Babam 👨👧😞💜
yok hayır
Kimse yok
Ebem olmayacak. 😏