Yeni Yıl 2022'ye ne yaparak gireceksiniz ☃️❄️? hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Günaydın KS üyeleri 2022'ye ne yaparak Gireceksiniz gireceksiniz ❄️☃️❄️✨? Ben ders çalışarak gireceğim malum ünüveriste sınavı 😃🤓 2022'ye ne yaparak gireceksiniz ☃️❄️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ezmuro Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl İyi akşamlar, bir problem çıkmaz ise bir hastanede Refakatçı olarak gireceğim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne bilim zibararak her halde kdfgkdf korona olduk artik o zaman gecer mi bilemem ona gore bakariz artik 0 4 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Herhalde birleşik yazılır 🤓 Cevap sahibi +1 yıl ee nolmus bir yerlerin mi dokuldu eksildi? hesabımneredeee +1 yıl Evet Türkçe katliamı yaptın 😏 Cevap sahibi +1 yıl Bizde boyle, isine gelirse yani
izmirlieda34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biz grup seks yaparak gireceğiz yeni yıla bebeğim 3 15 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Ne 😳😶 Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Evet. Grup seks yapacağız yılbaşında bebeğim Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Günah günah jdjdjd Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Orası bizi ilgilendirir aşkım Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Partide olacak olan kızlar da erkekler de durumdan memnun Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Allah affetsin bacım Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Kötü veya ayıp bişey yapmıyoruz canım Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Size göre öyle ama din açısından öyle değil tabi dinin İslam ise Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Biz o gece alacağımız zevke bakıyoruz bebeğim Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Peki sen bilirsin amacım seni yargılamak değildi zaten sadece yanlış bir şey bunu bil. Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Biliyorum amacın yargılamak değil. Ama grup seks o kadar da yanlış bişey değil. Daha önce hiç yapmadığın belli canım Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Ben hiç öyle şeyler yapmadım evet Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Zaten hiç tecrüben olmadığı için böyle olumsuz bakıyorsun Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Tecrübe ile alakası yok ki böyle bir şey asla yapmam Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Senin düşüncen ama bence yanlış düşünüyorsun aşkım Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Bilmem daha var sonuçta 😂😂 0 4 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Tahminnnn? 😃 Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Galiba oturarak, seni düşünerek, belki ders çalışarak bilmemmm yaniii Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Ders çalış 😂 Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Belki 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben altımda bez ağzımda emzikle gireceğim ☺️ 0 14 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Büyümüşte küçülmüş 😃 İyi misin evladım 🤨 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet iyiyim neden iyi olmayım ki ☺️ Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Neden bez? Neden emzik? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun hikaye anlatsam şok olursun dizi yapsalar 10 sezon dizi olur Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Hadi be o kadar mı 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayal ettiğinden bile fazlası diyebilirim çok net 😄 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Hayal etmedim 👀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu iyi değil insanın hayal gücü olmalı 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👀 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takibe alabilir miyim? 🙈 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Al ama takip etmem 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye klasın mı sarsılır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyi akşamlar, bir problem çıkmaz ise bir hastanede Refakatçı olarak gireceğim.
Ne bilim zibararak her halde kdfgkdf korona olduk artik o zaman gecer mi bilemem ona gore bakariz artik
Herhalde birleşik yazılır 🤓
ee nolmus bir yerlerin mi dokuldu eksildi?
Evet Türkçe katliamı yaptın 😏
Bizde boyle, isine gelirse yani
Biz grup seks yaparak gireceğiz yeni yıla bebeğim
Ne 😳😶
Evet. Grup seks yapacağız yılbaşında bebeğim
Günah günah jdjdjd
Orası bizi ilgilendirir aşkım
Partide olacak olan kızlar da erkekler de durumdan memnun
Allah affetsin bacım
Kötü veya ayıp bişey yapmıyoruz canım
Size göre öyle ama din açısından öyle değil tabi dinin İslam ise
Biz o gece alacağımız zevke bakıyoruz bebeğim
Peki sen bilirsin amacım seni yargılamak değildi zaten sadece yanlış bir şey bunu bil.
Biliyorum amacın yargılamak değil. Ama grup seks o kadar da yanlış bişey değil. Daha önce hiç yapmadığın belli canım
Ben hiç öyle şeyler yapmadım evet
Zaten hiç tecrüben olmadığı için böyle olumsuz bakıyorsun
Tecrübe ile alakası yok ki böyle bir şey asla yapmam
Senin düşüncen ama bence yanlış düşünüyorsun aşkım
Bilmem daha var sonuçta 😂😂
Tahminnnn? 😃
Galiba oturarak, seni düşünerek, belki ders çalışarak bilmemmm yaniii
Ders çalış 😂
Belki 😂😂😂
Muhtemelen uyuyarak🙆🏻♀️
Çalışarak... ⏳ .🕵️♀️.
2022’ye Eğlenerek Tombala Oynayarak