https://m.youtube.com/watch?v=dZpXLZSQKwc
https://m.youtube.com/watch?v=ALedLKZTQK4

Var öyle bir arkadaşım konuşmuyoruz şimdi ben barışmak istiyorum ama nasıl olacak onu düşünüyorum biraz kavgalı ayrıldık, bu arada karantinayadayım temaslı olarak, barışma yolunu buldum, çok hastayım doktor iki günlük ömrün kaldı dedi dersem dayanamaz 🤣
Hay aksi küs olduğum kimse yok bunu şu an farkettim
Affetmeyi bil çiçekim büyüklük sende kalsın bide bili dicem😂🤦♀️🥳🌺💵
Hmmmm o zaman gidip birini bulup küseyim sonra affedeyim ben, ki büyüklük bende kalsın 😂
De 👂
Hayır nfjfjfjjfjfj
Sizin için yılbaşı biletini ne kadar bakımlı ya da güzel durması önemli midir?
Ya ben böyle bir soru sormuştum jsjsj bekledim sen gelirsin diye ama gelmedin🤦♀️💵😂
Biliyorum saçma gelecek ama bir rüya gördüm ben normalde çok rüya gören bir insan değilim hatta çok nadir görürüm.
Rüyada işte bilet seçiyordum yılbaşı bileti ama aslında hiç aklımda filan yoktu yani düşünmedim bir şey yapmadım bilmiyorum neden orada mı o gece rüyamda yılbaşı bileti gördüm.
Neyse fazla uzatmayacam biliyorum böyle uzun şeylerden sıkılıyorsun🌺😂
Seden birisine bir şey iletmeni isteyeceğim posta güvercini olacaksın şimdi🌺 Çiçekli posta güvercini🤣😂🤦♀️
Ona söyle kendisi için kendini yılbaşı bileti alsın ama eğer bir tane masa üstünden seçmesi gerekirse özellikle bak bunu söylüyorum arkadan sol sıradan aşağıya doğru dördüncü sola doğru dördüncü.
Eğer bileti elde satın alacaksa yani mesela bazısı böyle ellerinde gösteriyor yani sondan dördüncüyü alsın herhangi bir şey seçmesine gerek yok aklına ilk neresi geliyorsa gitsin oradan alsın bilet. Büyük ikramiye çıkmaz ama😂
Daha önce hayatımda iki kere bilet sectim birisinde 12.000 TL çıktı birisinde de 7000 TL ya da 8000 TL çıkmış olması lazımdı😂 benim böyle boş boş işlerde Şansım çok iyi yürür
Her soruya yetişemiyorum bazıları gözümden kaçıyor. Şeyy o bileti sen al kızım dedi içindeki tatliş şeytancik 😂
Tamam ben copy yapıp atıyorum ona
İçiMdeki *
Benim dediğimi deme shhshsh yoksa alerjisi tutar almaz gıcııkk😳😂 bu sefer paradanda olur😂💵💵💵💵
Pofff sonuna gören: ebru deyip kaçtım 😂
Küsmemin elbetteki mantıklı bir açıklaması vardır ki küsmüşümdür diye tahmin ediyorum ama hatırlamıyorum 😀 ama küstü isem mantıklı bir sebebim muhakkak vardır ya :)
O yüzden barışmasak daha iyi :)
Yinede affet küs olduğun biri varsa
Özür diler bir çikolata verirse düşünürüm :)
Affeder misin bir çikolatayla😂🤦♀️
😀 öylede naif bir insanım işte :)
Teşekkür ederim:)
Selam gadası 🙃
Ben genelde kimseye dargın küs kalmak istemem. O yüzden kimseyle küs değilimdir. Bana tavır alan konuşmak istemeyen biri varsa da onu aramam.
#gadası
Cevap
58Cevap
İstemem, küs olmak iyidir. Küstüysek vardır bi sebebi. Düşündüm de küs olduğum kimsecikler yokmuş 😃
Küsersende affet büyüklük sende kalsın sosii🌝💛💙
Olur bebeğim 😃
Yılbaşı barışmam için bir sebep olamaz.
Gereği yok.
Küs olduğum kimse yok.Muhatap olamadığım kişiler var ve hayır yılbaşı vesilesi ile de muhatap olmak istemem.
Herkes istediği yerde kalabilir.
Hayır istemem ama özür dilesin isterim. Haksızlık yaptı bana.
Aramın bozuk oldugu kisiyle yılbaşından önce düzelttik şükür, ondan başkasıylada istemezdim.
Hayır, yeni yılda herkes olduğu yerde kalmalı..
Vicdanlı ol beybisi kdkfk
Törpüleriz beybiliboy jsjs
#SelamGençlik 🦄🍀🍏⭐🔥💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Hayatımdan çıkarttığım kimse geri dönüş yapamaz. Sevdiklerimle ise küsmem. Tatlı atışmalar küsmekten sayılmaz. Tatlı tatlı atışmak arkadaşlıkların, dostlukların, hatta aşkların tadı tuzudur. Netice, benim gönderdiklerim tek yönlü gider, küsme yok, barışma da yok, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀🍏⭐🔥💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Daha neler... bende eskiden aramızın lemone olduğu insanlarla yılbaşında yeni bir başlangıç yaparız diye hevesleniyirdum ama artık böyle saçma şeylere inanmıyorum aramızı sağlamlaştıracak şeyler bunlar değil ki ya yılbaşı hiç olmasaydı o zaman hep küs mü kalacağız yani saçma. bir insanın bir insanı düşünmesi için bunlara ihtiyacı yok birşeyi yapicaksa içinden geldiği için yapmalı özel bir gün diye değil
Küs olduklarımi aramak için özel günleri beklemiyorum. Aklıma esiyor , ulan ölüm kalım dünyası belli olmaz bugün varız yarın yokuz hayat kısa diyorum, arıyorum ve ;,
Canım hayat kısa ölüm kalım var , deyip yine küfürler ediyorum kapatıyorum. 😂😂Ben kimseye boşuna küsmem haketmstir
Merhabalar.. küsme huyum yoktur benim onun yerine siliyorum ben insanları. Sildiğim insanlar ile de yılbaşında geri hayatıma dahil etmem. Yani eski insanlar ile işim yok.
Ben kimseyle küs değilim. İnsanlar kendi kendilerine bi havalara binip küsmeyi tercih ediyor. Buna da yapabileceğim bir şey yok.
Hayatımdan bir çok arkadaşımı çıkardım şu an hala barışmak istemiyorum
Yine affetmeyi bil olur mu🤓
İnsanlara küsmem kolay kolay. Küssemde böyle saçma şeyleri bahane ederek barışmam
Yinede affet ozi büyüklük sende kalsın
Ama ozi🤦♀️😂
Genelde insanları küsmeyi sevmem ama bazı insanlardan uzak durmak gerekir Bu nedenden dolayı uzak durduğum insanlarla tekrardan iletişim içinde olmayı eğer bir hatam yoksa ya da özür dileyecek bir nedenim yoksa tercih etmem.
Ben kolay kolay küsmem, önemli bişey yapmadıysa da silmem. Sildiklerimin yüzüne bakmayı düşünmüyorum, akrabam olsa bile…
Değil yılbaşı ya da bayram ölüm olsa dönüşü yok…
isterdim küslük insanı yoruyor konuşmasak bile arada merhabalaşmak önemli içim daralıyor böyle kimseye dargın gitmek istemem bu dünyadan ama maalesef sardınız…
Galiba küs oldugum biri yok, daha dogrusu küs olucagim kadar degerli degiller, sildiğim insanlarlada bir daha olmaz. Ama küsersem deger veriyorumdur ve barisma ihtimalim hep vardir.
Yılbaşı kutlamiyorum o. yuzden benim için barışmak gibi bir olaya uygun bir zaman değil.. ayrıca ben adamın açıldığı bir insanla asla eskisi gibi olamamm.. en fazla merhaba merhaba olur işte..
Yılbaşının özelliği ne neden barışayım yılbaşında barışırım düşüncesiylemi küstüm ki yılbaşında barışıyım
kişisine göre değişir. eğer gereksiz yere kırgınlığımızın olduğunu düşünüyorsam ve gerçekten çok sevdiğim biriyse adım atabilirim
Valla kimseye kırgın dargın değilim evet kırıldım üzüldüm ama geçti beni kırıp üzenleri vicdanları ile baş başa bıraktım onlar düşünsün artık
Tabii ki. Eskiden, çocukken bayramlarda küs olduğum insanlarla barışırdım. O günlerden bu günlere çok şey değişti. En önemlisi insanlar değişti.
Yok istemem genelde küsmem direk silerim sevdiklerime karşı küsülü kalmayı sevmem ya vardır benim için ya da hiç yoktur o kadar.
İstemem
Hayır küssem bir sebebi vardır ve yine tekrar edilmesindense uzak dursunlar daha iyi
Benimle küsüp yılbaşında barışmak isteyen varsa beri gelsin..
Küs olduğum biri yok ama ola ki oldu barışmak istemezdim yine ağzıma etmesin diye. 😃
Valla ole ota boka küsen birisi değilim eğer yol verdiysem o kişi nın de yanıma bir daha yer alamaz
Kimseyle küs değilim, sevdiğim ama uzaklaştığım insanlarla daha yakın olmak isterdim.
İstemem. Kustuysem hakliyimdir ve bazı insanlar hayatımda olmayı haketmiyor öyle kalsın daha iyi
Yooo niye bir kere küsmüş ve kafamı dinlemeye fırsat bulmuşum hiç bulaşmam.
Küslük yok ancak bu corona varken uzak durmak daha iyi
Hayatımdan çıkardığım kişileri komple cıkardım gerek yok.
ben asla kin tutamam fakat neden bozuştuğum önemli ona göre mesafemi korurum..
Kimseye küs değilim. Herkesi affedip önüme bakıyorum. Bide onların yükünü taşımak istemiyorum.
Küstüysem bir sebebi vardır i ve farkında değilse barışma gereğide yok. 😐
İyiyimdir hoşumdur ama barışma kafasında değilimdir.
Ben küstüysem bitmiştir öyle bir insan yoktur artık olmayanla da barışılmaz
Bayramlara barismaya inanmadim ki yilbasina inanayim...
Sen ne güzel insansın ALLAH gönlüne göre güzel insanlar nasip etsin.
Bazı insanlar var seni bekliyor sen aradıkça canını yakan bazıları var işte asla yüzleşmek istemeyeceğin. Yüzleşince korkacağın. Allah bizleri bunlara muhtaç etmesin
şu an küs olduğum insanla barışmak isterim o kadar uzun bekleyemem
Asıl dini bayramlarda barışmak gerekir onda bile barışıyorum yıl başında neden barışayım ne özelliği var dini bayramlardan daha mı üstün
Küsmüş isem barışmam.
Ben kimseye kusmedim onlar menfaatleri cikarlari bittigi icin gttiler. Ben yerimden memnunum yuzleri varsa helallik almaya gelsinler.
Böyle iyi. Hiç istemem
Yinede affet büyüklük sende kalsın
Tekrar aynı sıkıntıya kalayım diye mi? 😄
Belki akıllandı?
Bende geri dönüş yoktur
Barışmam için yılbaşına gerek yok
Ya sen ne kadar yufka yüreklisin ufaklık🥳🤣
Heyt be ramdomuna kurban kdjcjkckc
Jsjsjsj
Kus kalmaya devam
Vicdanlı ol jsjdjfjfj
Hayır jfjfjf vicdan sana yakışıyor🤓😂
Hayır istemem..
Küs olduklarını affet koca bebek😃
Asla affetmem 😅
Affet be belki pişman olmuştur
Birine kolay gönül koymam ben eğer o seviyeye gelmişse asla affetmeyeğim kişi olur ne ölüme ne ölüne o misal 😉
Affetmek erdemdir😒
Bende o erdemlik yok ))
Beni küstürecek duruma getirdiyse kusura bakmasın herkes yerinde iyidir. Küsünce düzelmiyor mu zaten her şey. Gereksiz samimiyetlere ve konuşmalara girmek mümkün değildir.
Hayir, kolay kolay ve bos yere kusmem. Kustuysem durum cok vahimdir.
Küs olduğum insanla barıştığımda aramız eskisi gibi olmuyor maalesef
Barışmak için bahane beklemem içimden gelmiyorsa barışmam
Ben çok önemli bir sebep olmadıkça kimseye küsmem ve kin beslemem. Bu nedenle asla ve asla küs kaldığım kişilerle barışmak istemem.
Ben küsmüşsem yemişlerdir bir halt.
Hayır barışmam. Konuşmuyorsam vardır bir. sebebi
Küs kalmayı tercih ederim
Barışmam. Hakettiki küstüm
Barışmak isteseydim küsmezdim
Barişmayi düşünmüyorum böylesi daha sağlıklı 🤙
Hayır istemezdim az insan çok huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?