Yeni Yıl Yılbaşı için bir planınız var mı? PsychoBabble Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Aman yılbaşı günah kutlanmaz aboo diyenler gelmeden, YENİ BİR YILA GİRİŞİMİZİ, YENİ UMUTLAR HAYALİMİZİ kutlamak için yılbaşında planınız var mı? Biz sanırım Avrupa Yakası'nın yılbaşı bölümlerini izleriz evde :D Yılbaşı için bir planınız var mı? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Doktorkedii Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kendime mezelerinden tatlısına 7 çeşit yemek hazırlayıp tek başıma ucuz şarapta boğulmaya çalışma gibi bi planım var 😍😍✌️✌️ 1 4 Yorumla PsychoBabble +1 yıl bi humus yaparım... Yorumla Doktorkedii +1 yıl Gelim mi size eniştenin yakışıklı arkadaşlarından çağırırsın Yorumla PsychoBabble +1 yıl eniştenin arkilerinin allah belasını versin... Yorumla Doktorkedii +1 yıl Bakim güzel vermiş mi belalarını Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Valla evde olucam büyük ihtimalle. Arkadaşlar ile planımız vardı fakat elimizde patladı o plan. Mesaim olursa çalışırım, olmazsa evde PTT şov yaparım 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Soruda ki resim çok güzeeeel bunu görmem iyi oldu 😅Bir plan yok buralarda takılırım o kadar 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bana sadece milli piyango sonuçları lazım o kadar. Bir beklentim veya planım yok 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 39 +1 yıl evet var..02 00 ye kadar çalışacağım.. 1 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl hayır şu anda yok :) :) 1 1 Yorumla SevdalıAdam99 +1 yıl Senin için bir plan oluşturabilir miyim prenses Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. HAYIR Planım yok 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kendime mezelerinden tatlısına 7 çeşit yemek hazırlayıp tek başıma ucuz şarapta boğulmaya çalışma gibi bi planım var 😍😍✌️✌️
bi humus yaparım...
Gelim mi size eniştenin yakışıklı arkadaşlarından çağırırsın
eniştenin arkilerinin allah belasını versin...
Bakim güzel vermiş mi belalarını
Valla evde olucam büyük ihtimalle. Arkadaşlar ile planımız vardı fakat elimizde patladı o plan. Mesaim olursa çalışırım, olmazsa evde PTT şov yaparım
Soruda ki resim çok güzeeeel bunu görmem iyi oldu 😅
Bir plan yok buralarda takılırım o kadar
Bana sadece milli piyango sonuçları lazım o kadar. Bir beklentim veya planım yok
evet var..
02 00 ye kadar çalışacağım..
Bu yılbaşı yalnız olacağım.
hayır şu anda yok :) :)
Senin için bir plan oluşturabilir miyim prenses
Evet, var
Evde oturup rakı içeceğim.
Var insan kovalayacam
HAYIR Planım yok
Evde tv karşısında geçireceğiz.
Var buralarda takılacam 😎
Yokkk