3 yıldır aynı parfümü kullanıyorum. Bir de çok sık parfüm kullanmadığım için değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum. Ben çoğunlukla deodorantlarda değişime çok fazla gidiyorum. Sık kullandığım için çoğu markayı tek tek deneme fırsatım oluyor.
Yıllardır aynı parfüm kullanıyorum yaz kış aynı kullandığım 2 parfümüm var. Artık parfüm ben kokuyor 😀 Bir yere gitsem senden önce kokun geliyor diyorlar. Adını soruyorlar söylemiyorum parfümümü kıskamıyorum😂Arkadaşım bari bir kere sık dedi sıktım sanırım parfümcüye soracaktı😂Ama bende koktuğu gibi onda kokmadı gerçekten parfüm her tene yakışmıyor
Bebe kolonyası kullanıyorum Geçen gün arkadaşım sordu çok güzel kokuyor parfümünün adı nedir? dedi bende bebe kolonyası deyince ha öyle mi daha avrupayı bir cevap bekliyordum dedi. Bende ha geçen gün Paris'e gitmiştim ordan alıverdim bebe kolonyasını deyiverdim. Al sana avrupayi cevap hak etmedi mi şimdi bu cevabı? dfdfd
Bu fotodaki parfümü ben de uzun bir zaman kullandım bekledikçe güzelleşiyor kokusu. Ben uzun süre aynı parfümü kullanırım. Yıllarca kullandıktan sonra etkilendiğim bir koku olursa ancak değiştiririm.
Uzun sure Lolita kullandim. Ama sıkılıyor insan bir sure sonra. Benim imza parfumum olmustu kendileri. Simdi Burberry kullaniyorum bi yakinimda kokusunu sevmistim kendime de yakistiriyorum o kokuyu
Erkek parfümü fakât bayanlarda kullanabiliyor puro kokusu bir marketin çikolata bölümünün kokusunu andırır olmassa hugo boss orange ve calvin clean euphorio birde