Başıma gelmişti böyle bir şey. Bir sene yılbaşını dışarıda geçiriyorduk arkadaşlar da vardı. Sonra dansöz çıktı oynuyor falan hiç sorun yok. O kadar insan içinden benim lavuk kalktı dansöze para taktı. Kadını rahatsız edecek şekilde ellemedi ama göğsüne yakın, yaka kısmından iliştirdi. Bu ne şimdi adamlık mı bu? dansöze para takan adam
Yılbaşı gecesi dansöze para takan erkek adam mıdır değil midir?
Kime göre neye göre diye sorarlar. Bazı insanın adamlık tanımında öyle mekanlara gidip sarhoş olup dansöz oynatan dahi adam değildir. Birde kalkıp para takacak. Bazı kesim için ise konu çok farklı takabilir hatta o dansözle birlikte olabilir ve bu adamlıktır. Yani kime göre adamlıktan bahsediyoruz. Bana göreyse yanında sen varken senin eşin sevgilin her neyinse bilemem para takması adamlık değil ama seni öyle bir mekana götürmeside bence doğru değil zaten. Bana göresi böyle. Ama senin adama göre normalmiş o artık senin sorunun ablacım.
ne adamı böyleleri eşini evden dışarı çıkarmaz, ama kendileri sabaha kadar gezer, bizim uzaktan tanıdığımız bir abi var, adamın kızları var 2 tane üstelik eşi ikizlere hamile, adam sabaha kadar bir sürü kızla bilmem neyle geziyor, sabaha kadar içiyorlar, hesap ödüyorlar başka kızlarla gidip sabahlıyor, bu mu adamlık? eğer erkeklik buysa ; reddediyorum kardeşim !!
Dansöz sonuçta ilişkisi yok işi bu eskiler de öyle yapardı belki dansözlere olan davranış adeti gibi bir şeydir illa çok kişisel alma rahatsız ediyorsa da sakin sakin anlatmaya çalış parlama hemen
bence bır erkek ıcın cok utanc verıcı bır durum.. kadın hadı o yolun yolcusuda erkek nıye essek gıbı calısıp kazandıgını elın sırfıntısına takıyor.. kadın ardından allah razı olsunmu dıyor:)
O işin raconu takmaya adam demezler asıl bunun karıya asılmakla alakası yok karı zaten yarı çıplak dans ediyor bir de sana sahnede verecek hali yok yani takılma böyle şeylere :)
Takana sözüm yok.. kendi adına konuşuyorum tırnak içinde belirteyim.. okadar enai değilim.. benimle ilişkiye bile girecek olsa ona bedel ödemem.. bana ters
Neye göre baktigina bağli eğlence adina yapilan organizasyolarda bu tür seyler yapilabilir bence sonucta sonucina lmiyoki bidaada görmeyecek o kadini oan icin muhabbet olsun diye takilabilir
Bence abla böyle durum da alacan eline sopayı carpı carpıvecen dövücen eşşek sudan gelesiye kadar aklı başına gelir sonra akli başina gelmiyorduysada gö. tün. e depmeyi öyle bir basıncan bir dahada yaklaşamıycak anasının yanına yallah
En İyi Cevaplar