Selam arkadaaşlar, malum yılbaşı geliyor. Evde oynayabileceğimiz yılbaşı oyunları nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam arkadaaşlar, malum yılbaşı geliyor. Evde oynayabileceğimiz yılbaşı oyunları nelerdir?

Selamlar. :) Yılbaşı yaklaşıyor ve hepimiz evde, sıcacık bir ortamda sevdiklerimizle bir araya gelip eğlenceli oyunlar oynuyoruz. Bugün bu soruyu görünce sizler için hem yılbaşı oyun önerileri, hem de oyunların nasıl oynanacağı hakkında biraz bilgi vermek isterim.
Yılbaşı, sevdiklerinizle bir araya gelip eğlencenin zirve yaptığı en güzel günlerden birisi. Yılbaşında oynanabilecek oyunlar şöyle;
Arkadaşlarınızla bir araya gelip yılbaşı ruhunu doyasıya yaşamak istiyorsanız, yukarıda önerdiğim oyunları oynayabilirsiniz. Yukarıdaki tüm oyunlar arkadaş gruplarıyla oynanabilir. Şimdi de yazımın devamında bu oyunları nasıl oynayacağınızı anlatacağım.
İki Doğru Bir Yalan Nasıl Oynanır?
Herkesin iki doğru bir yalanını tahmin etmeye çalıştığı oyundur.
Hırsız Polis – Vampir Köylü Nasıl Oynanır?
Hırsız Polis veya Vampir Köylü arkadaş grubuyla oynanacak rol yapma oyunudur.
Ping Pong Nasıl Oynanır?
Eğlencenin dozunu biraz daha artırmak istiyorsanız, masa tenisi süper bir oyundur.
En önemli kural kararınca alkol tüketmenizdir.

Çocuklarınızla birlikte keyifli bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız, aşağıdaki önerilerimde bunlar için.
Hediye Avı Nasıl Oynanır?
Çocuklar için harika bir oyun önerisiyle geldim: Hediye Avı! Hediyeleri evinizde saklayın ve çocuklara saklambaç edasıyla bulmasını söyleyin.
Uno Nasıl Oynanır?
Klasikleşmiş Uno kart oyunu, çocuklarla birlikte geçirilecek keyifli oyunlardan birisi. Uno oyunu nasıl oynanır? Uno kuralları nelerdir? burada nasıl oynanacağı tüm detaylarıyla yazıyor.
Kulaktan Kulağa Nasıl Oynanır?
İletişim becerilerini geliştirmek isteyenler için güzel bir oyundur.
Geleneksel yılbaşı oyunlarıyla nostalji dolu gece geçirmek istiyorsanız, bu öneriler de sizler için.
Tombala Nasıl Oynanır?
Aile büyükleriyle bir araya gelip geleneksel bir oyun oynamak isterseniz Tombala tercih edilebilir. Sayıları dikkatlice takip ediyorsunuz, çıkan numaralarla kartlarınızı dolduruyorsunuz ve kazanan siz oluyorsunuz. :)
Sessiz Sinema Nasıl Oynanır?
Geleneksel yılbaşı oyunları arasında en eğlenceli olanlardan Sessiz Sinema! Filmlerden sahneleri taklit ederek ekip arkadaşlarınıza anlatmaya çalışabilirsiniz. En komik anlar bu oyunda çıkıyor. :)
Tabu Nasıl Oynanır?
Yasaklı kelimeleri anlatmaya çalışırken yaşanacak kahkaha dolu anlar var. Tabu uygulamasını indirin ya da dışarıdan oyunu satın alın. D&R gibi mağazalarda mevcut.
Sizler için yılbaşında evde oynayabileceğiniz en keyifli oyunları anlattım. Keyifli yılbaşlarınız olsun. :)
Yılbaşını evde geçirenler için zaman geçirmenin en güzel yolu oyunlardır. Yeni yıla eğlenceli bir şekilde girmek istiyorsanız kalabalık bir arkadaş grubuyla veya aileyle oyun oynanmalıdır. :D Aşağıda genel olarak yılbaşında en çok tercih edilen oyunları yazacağım. Umarım bolca eğlenirsiniz. (:
Tombala

Tombala, yılbaşı oyunları denildiği zaman ilk akla gelen oyundur. 1-90 arası rakamların yazılı olduğu taşlar torbaya koyulur ve bu rakamların random yazdığı kartlar oynayanlara dağıtılır. Oynayanlar arasından biri, torbadan taşları çeker ve rakamları okur. Dağıtılan kartlarda çekilen taşlardan biri varsa, kartın üzerindeki o rakama taş koyulur. Kartın tamamı doğru taşlarla doldurulunca "tombala" diye bağırılır ve kazanılır. :D
Kızma birader

Zamanında çok popüler olduğunu düşündüğüm, fakat artık unutulmak üzere olduğuna inandığım oyundur. Artık pek tercih edilmediğini düşünüyorum ama önceden her yılbaşında mutlaka oynanırdı. Zar atarak, karelerde taş yürütüyorsunuz. Çeşitli engellerle dolu karelerden oluşan yolu bir an önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Güzel oyundur, tavsiye ederim.
Monopoly

Son zamanların en popüler oyunudur. Yılbaşını bile beklemeden her an oynanabilir. Yılbaşında aşırı zevkli olduğunu söyleyebilirim. :D Saatlerce sıkılmadan oynanır. :D Herkes kendine bir piyon seçer ve başlangıç noktasından başlar. Zar atarak ilerlersiniz. Üzerine geldiğiniz haneyi satın almak istiyorsanız başlangıç verilen bütçe içerisinden alabilirsiniz. Eğer almak istemezseniz oyun kurallarına göre açık arttırma usulü ile diğer oyunculara satabilirsiniz. Aldığınız hanelerin üzerine her gelen oyuncu kira vermek zorundadır. Eğer paraya sıkışırsanız haneleri bankaya ipotek edebilir ve para alabilirsiniz.Oyun içerisinde tüm dengeyi sağlayacak ve yönlendirmeyi yapacak şeyler de, kamu fonları ve şans kartlarıdır. Bu oyun kartlarına herkes uymalıdır. (:
Genel olarak yılbaşında en çok oynanan oyunları anlatmaya çalıştım. Bunların dışında şu oyunlar da tercih edilebilir;
- Uno
- Jenga
- Scrabble
- Tabu
- Twister
- Sessiz sinema :D
Aklıma gelen tüm oyunları yazmaya çalıştım. Şimdiden herkese bol oyunlu ve eğlenceli yeni yıllar diliyorum. :D Sevgiler.
Tombala, okey ve ya satranç en güzelleri en eğlencelileri
Uno, Make’n break, twister, monopoly ve diğerleri fkdkfkfkf
Kızma birader
Tombala
Tabu
İsim şehir
Cevap
42Cevap
Pubg fena sarıyor eğer aile ortamın çok güzel ise tombala efsane başka önerecek bir şeyim yok ama monopony de olabilir
Nukut kitabımı okumaya devam edeceğim yılbaşında ne oyunu yahu çay içer sabah işime giderim yeni yılada mutlu girerim
Merhaba,
Tombala ve diğer tüm grup oyunları olabilir. Bom oyunu da çok zevklidir... 😅
Oynanacak en iyi oyun yılbaşında 101 okey veeya batak bana göre
Genelde tombala oynanır. Benim için yılbaşı bir şey ifade etmiyor.
TV başında çerez meyve bizimkisi gidipte kutu oyununa 60 - 70 TL vermem
memlektteyken biz kelimelik oynuyoduk evde oyun var öyle onu bir ara da jenga oynamıştık :D :D hep benden çıkıyo böyle şeyler :D :D
Oynayacak kimsem yol ki
Eglencesizsiniztürkiye :D
Ben uyumayı düşünüyorum.
Hiç öyle bir arkadaş grubum olmadı 😑
Monopoly tarzı oyunlar 👌
Erkeklerin duygularıyla oyna gizli 🖤
Her sene tombala oynarız
şişe çevirmece bankooo
Bindir bir oynayin uzun essek oynayin keyifli olur
Satranç oynuyoruz ailecek. Elit olduğumuz içün.
tombala oyna mandalina ye işte :D
Şişe çevirin
yılbaşı mekanda göbek atılır. halay cekilir
Tombala ne eğlenceliydi. D
Şişe çevirmece swingerlı olandan
tombala tabu monopoly
Şişe çevirmece 😊
Şişe cevırmece
Tombalaa😂
Scrabble candır 👍
Okey ve tombala.
şişe çevirmece