Alışveriş & Hediyeler Hediyeleştiniz mi? KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kutlamadık bile biz🎃🎃🎃 Güncellemeler+1 yıl @Leptin Hediyeleştiniz mi? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evveeettt 🎁 çok sevdiğim biri çikolata kutusu göndermiş bana 🤭 1 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kutlamadım kutlamiyorum kutlamiyacam bebeğem 😏 0 2 Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl tamam be Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Hadi hediyeleşelim bebeğem 😏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kuzu biz yeni yıl kutlamıyoruz ki ☺😏 0 2 Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl kutlamak degil ki o canim.. butun dunya yeni bir yila girmeyi kutluyor zaten Hz. Isanin dogumu 26 veya 27 aralikta basliyor.. kutlayanlar onu kutluyorlar.. bizim o durumla ilgimiz yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende onu diyorum kuzu Yorumla
HasretVuslat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Birini etiket misin rica etsem 0 10 Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl efem? Yorumla HasretVuslat +1 yıl @Leptin bu köpeği affet der misiniz Yorumla HasretVuslat +1 yıl Buraya da etiket yapar mısınız Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl @Leptin Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl @Leptin bu köpeği affet🤣🎃👌 Yorumla HasretVuslat +1 yıl Bir de ayağının altına paspas olacak der misiniz Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl @Leptin ayağının altına paspas olacakmıs 🎃 Yorumla HasretVuslat +1 yıl Bir de sana köpek gibi aşık seni çok seviyor yeni yıla sensiz girmek istemiyor bu zavallı der misin Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl Bir de sana köpek gibi aşık seni çok seviyor yeni yıla sensiz girmek istemiyor bu zavallı der misin Yorumla KuşĶonmazHayrįýe888 +1 yıl itten betermiş öyle diyor🤣🎃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
maalesef hayır
Evveeettt 🎁 çok sevdiğim biri çikolata kutusu göndermiş bana 🤭
Kutlamadım kutlamiyorum kutlamiyacam bebeğem 😏
tamam be
Hadi hediyeleşelim bebeğem 😏
Hayır.
Çünkü gerek yok.
Elbette hayır
Bizde yok hediyelesmiyoruz
Kuzu biz yeni yıl kutlamıyoruz ki ☺😏
kutlamak degil ki o canim.. butun dunya yeni bir yila girmeyi kutluyor zaten Hz. Isanin dogumu 26 veya 27 aralikta basliyor.. kutlayanlar onu kutluyorlar.. bizim o durumla ilgimiz yok ki
bende onu diyorum kuzu
Biz de kutlamadik
Birini etiket misin rica etsem
efem?
@Leptin bu köpeği affet der misiniz
Buraya da etiket yapar mısınız
@Leptin
@Leptin bu köpeği affet🤣🎃👌
Bir de ayağının altına paspas olacak der misiniz
@Leptin ayağının altına paspas olacakmıs 🎃
Bir de sana köpek gibi aşık seni çok seviyor yeni yıla sensiz girmek istemiyor bu zavallı der misin
Bir de sana köpek gibi aşık seni çok seviyor yeni yıla sensiz girmek istemiyor bu zavallı der misin
itten betermiş öyle diyor🤣🎃
Çoktan
Hediyesiz
Hayır