Merhabalar Herkese 🌸

Kardeşim bana kutu oyunu almış. Ben de akşama evime davetli olan arkadaşıma oyun içinden dijital bir paket alacağım 😂 Hediyeleşme anlayışımız biraz ilginç.
Siz neler aldınız?
Merhabalar Herkese 🌸

Kardeşim bana kutu oyunu almış. Ben de akşama evime davetli olan arkadaşıma oyun içinden dijital bir paket alacağım 😂 Hediyeleşme anlayışımız biraz ilginç.
Siz neler aldınız?
Bu sene ben limitlerimi azalttım. Diğer arkadaşlarımın hakkettiğini düşünmediğim için sadece 2 kişiye yılbaşı hediyesi aldım. İki arkadaşıma da birisine cüzdanı ile birlikte çanta aldım. Diğerine ise markalı sadece çanta.
Bir tanesinden boy havlusu, Kahve kupası, 4 çeşit farklı çikolata, Kışlık termal çorap 🧦 aldım. Diğer arkadaşım hediyesini paket gönderecek bana ne aldı henüz bilmiyorum.
Hediye almayı seviyorum ancak bunu yılbaşında değil doğum günlerinde hediye vermeyi tercih ediyorum. Bana göre insanın en güzel ve özel günü doğum günüdür o günlerde vermeyi uygun görüyorum. Yılbaşında hediye alıp verme gibi bir alışkanlığım yoktur
Cevap
10Cevap
Paketi ne güzelmiş :D güle güle kullan. hediyeleştiğim birisi olmadı maalesef bu yıl. bir daha ki yeni yıla artık bakalım zaman gösterir.
Teşekkür ederimm 😁
Rica ederimm :D
Yok valla hediye falan ne alan oldu ne de ben aldım aslında hic hediyelesen bir tip diilim 😂 gule gule kullan babby ❤️ Yerime de eglenin 🤧
Teşekkürlerr bebişim❤️🫶
Sen gelince beraber eğleniriz artık😁
Aynnneen öylee✨️😎
Hayır yapmadım bu arada hediye paketi çok güzel duruyor
Teşekkürlerr
Günler önceden yapmıştım zaten sadece bir kişiye hediye aldım onu da verdim.
Ben bir şey almadım almayıda düşünmüyorum yeni yıl çokta güzel gelmeyecek çünkü...
Evet oldu mutlu yıllar
Hediye almadım ya da vermedim
Oğluma parfüm aldım 😊
Ben hiç yeni yıl hediyesi almadım
Hayır hediye almadık
Yapıldı
hayır aşkom
Hediye almayan ben
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?