Yani pek arkadaşım yok tek tük o yüzden böyle bişey yapmayi düşünüyorum ne kadar kalabalık o kadar iyi. işte park olsun sinema olsun öyle eğlenmek için
Güncellemeler
+1 yıl
Garip mi olur acaba hani bir birlerini tanimadiklari için..🙄
Yılbaşı kutlaması için alakasız arkadaşları herhangi bir ortama davet etmek doğru mu?
Mavi akımının ve II. Yeni’nin özelliklerini kendi şiirlerinde barındıran Attila İlhan, Türk şiirinin önemli isimlerindendir. Onun zengin hayal dünyası ve kurduğu sağlam temelli şiirler Türk edebiyatında kendisinden sonraki kuşakları da etkileyecek ve edebiyatımızda sonsuz izler bırakmasını sağlayacaktır. İşte Atilla İlhan denildiğinde akla ilk gelen şiirlerden biri olan Aysel git başımdan şiirinin sözleri.

Atilla İlhan Aysel git başımdan şiirinde sevdiği kadına olan aşkını sitemkar dizelerle ilan etmiştir.
AYSEL GİT BAŞIMDAN Aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiçbir dakikamı yaşayamazsın Aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Islığımı denesen hemen düşürürsün gözlerim hızlandırır tenhalığını yanlış şehirlere götürür trenlerim ya ölmek ustalığını kazanırsın ya korku biriktirmek yetisini acılarım iyice bol gelir sana sevincim bir türlü tutmaz sevincini Aysel git başımdan ben sana göre değilim ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alakasız kişilerle eğlenceli ortamda olmak tat vermez gadası
Ühühh
Doğru değil
Bence mantıksız.
Niye
Aisel git başımdan ben sana göre değilim 😅
İyi misin?
Sen bilmiyorsun o şiiri 🙂
İsmin Aysel se bilmen gereken bi şiir
SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR
Haberler Şiirler Haberleri
Aysel git başımdan şiiri - Atilla İlhan
Mavi akımının ve II. Yeni’nin özelliklerini kendi şiirlerinde barındıran Attila İlhan, Türk şiirinin önemli isimlerindendir. Onun zengin hayal dünyası ve kurduğu sağlam temelli şiirler Türk edebiyatında kendisinden sonraki kuşakları da etkileyecek ve edebiyatımızda sonsuz izler bırakmasını sağlayacaktır. İşte Atilla İlhan denildiğinde akla ilk gelen şiirlerden biri olan Aysel git başımdan şiirinin sözleri.

Atilla İlhan Aysel git başımdan şiirinde sevdiği kadına olan aşkını sitemkar dizelerle ilan etmiştir.
AYSEL GİT BAŞIMDAN
Aysel git başımdan ben sana göre değilim
ölümüm birden olacak seziyorum
hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Aysel git başımdan istemiyorum
benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün
dağıtır gecelerim sarışınlığını
uykularımı uyusan nasıl korkarsın
hiçbir dakikamı yaşayamazsın
Aysel git başımdan ben sana göre değilim
benim için kirletme aydınlığını
hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim