Alışveriş & Hediyeler Eşinize yılbaşı hediyesi aldınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor eşinize veya sevgilinize yıl başı hediyesi aldınız mı? evet aldım hayır almadım ne alsam diye düşünüyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ekonomi kötü kimse hediye almoypr Eşinize yılbaşı hediyesi aldınız mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Eşim/sevgilim yokOlsaydı da almazdım. 2 3 Yorumla Kayahanben +1 yıl Erkek düşmanı Yorumla Sakaryalim +1 yıl Yoo değilim.İlla noelde almak zorunda değilim. @Kayahanben Yorumla Kayahanben +1 yıl Heee o tamam pardon Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok saçma bir şey ne gerek var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sana alınsa istemez misin Yorumla Peri111 +1 yıl Hayır Yorumla
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana hediye alınmasını daha çok istiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne alacam ona hediye o alsın 1 12 Yorumla Soran +1 yıl alır mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldırırım Yorumla Soran +1 yıl 28. oldu aldıracaktın bu zamana kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldırmadığımı nerden biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum o alsın bana dedin die öyle dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldırdım hem de büyük oynadım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl merak ettim ne aldırdınn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki bilezik 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl onu ben her araba sattıgımda alıyorum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah Allah Yorumla Soran +1 yıl :P Yorumla Soran +1 yıl soruyu beğensene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşim ya da sevgilim yok.
Eşim/sevgilim yok
Olsaydı da almazdım.
Erkek düşmanı
Yoo değilim.
İlla noelde almak zorunda değilim. @Kayahanben
Heee o tamam pardon
Çok saçma bir şey ne gerek var
sana alınsa istemez misin
Hayır
Yılbaşına özel almadım
Bana hediye alınmasını daha çok istiyorum
Ne alacam ona hediye o alsın
alır mı
Aldırırım
28. oldu aldıracaktın bu zamana kadar
Aldırmadığımı nerden biliyorsun
bilmiyorum o alsın bana dedin die öyle dedim
Aldırdım hem de büyük oynadım 😂😂
merak ettim ne aldırdınn
İki bilezik 😂😂
onu ben her araba sattıgımda alıyorum :)
Allah Allah
:P
soruyu beğensene