burada kızlar, utanırım silerim demiş ama silmezler bence, tam tersi. Bulaşsın herkes görsün diye bilerek bulaştırırlar, evliyse eşinden olsun, sevgilisi olduğunu ailesi görsün diye düşünür
Evliyse eşinden olsun diye bunu yapan kızlar mı suçlu, yoksa evli olduğu halde başka kızlarla birlikte olan erkekler mi? Size göre kızlar suçludur da şunu bilin istedim, suç iki tarafın da oluyor bu durumlarda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hiç bir şey yapmıyorlar simli simli bırakıyorlar. kızınca da sürdüğü rujla öpüyorlar. hiç hoş değil
burada kızlar, utanırım silerim demiş ama silmezler bence, tam tersi. Bulaşsın herkes görsün diye bilerek bulaştırırlar, evliyse eşinden olsun, sevgilisi olduğunu ailesi görsün diye düşünür
Evliyse eşinden olsun diye bunu yapan kızlar mı suçlu, yoksa evli olduğu halde başka kızlarla birlikte olan erkekler mi? Size göre kızlar suçludur da şunu bilin istedim, suç iki tarafın da oluyor bu durumlarda.
Bulaşacak bir makyaj yapmamm :D ama silmesine yardım ederim bişey olursa :)
Utanirdim o yüzden en iyisi badana yapar gibi makyaj yapmamak
Edaaaaaağğ benim makyajım yok onunki bulaşırşa kıyafetlerimi elde yıkaması lazım leğende.
makyaj yaptığımı ancak o zaman öğrenirdim herhalde :D :D
utanırdım bu yüzden zaten kıyafetine o kadar yaklaşmam.. TwT (bunu yazarken bi hayal ettim o anı utandım afjdjehs)
ona yıkatırım dfdfg bedelini ödemeli
Islak mendil ile silerim 😂
Olan olmuş artık devam
Peçete uzatırım: al hayatım buna sil.
Mendille temizlerim o anki duruma göre🤓
Sevgiyle giyerim 🥰
Problem etmem
Dusunmedim
Hiç bir şey yapmam