Alışveriş & Hediyeler Yılbaşı için ne yapmayı planlıyorsunuz? ozgeygy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vallahi evde yaticam ben Güncellemeler+1 yıl Altı üstü öyle bi soru sordum, ne pislik insanlar var dmden öyle teklifler yapıyorlar ki bazılarına küfür ettim Güncellemeler+1 yıl Mesajlara bakmıyorum sapık ! tler Yılbaşı için ne yapmayı planlıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1 şişe 70'lik Jägermeister aldım, yurtta akşam yemeğinden sonra biraz ondan içeceğim, daha sonra kola içip cips falan yiyeceğim. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl evde olacağım yılbaşı benim için önemsiz 1 1 Yorumla ozgeygy +1 yıl 👋🏻👋🏿👋🏻👋🏿 Yorumla
karamssss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Votka, wiski, bira 🍻 eve geldikten sonra PlayStation vs vs 0 2 Yorumla ozgeygy +1 yıl Haram haram Yorumla karamssss +1 yıl Hshshshshs evet haram sence haram bence değil pekmez yapilan üzümden şarap yapılınca haram değil mi 🙏🤝🤗👋👋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 şişe 70'lik Jägermeister aldım, yurtta akşam yemeğinden sonra biraz ondan içeceğim, daha sonra kola içip cips falan yiyeceğim.
evde olacağım yılbaşı benim için önemsiz
👋🏻👋🏿👋🏻👋🏿
Votka, wiski, bira 🍻 eve geldikten sonra PlayStation vs vs
Haram haram
Hshshshshs evet haram sence haram bence değil pekmez yapilan üzümden şarap yapılınca haram değil mi 🙏🤝🤗👋👋
Evde mandalina yiyimlicem
Evdeyim
Aferin sana 😅
evde içerim
Evde pineklemek.
Bira içip sevişmeyi düşünüyorum
Evde yaticam