Yılbaşında tanımadığım akrabama ne alabilirim?

Bu yılbaşı ailecek çekiliş yaptık ve bana bu sene ilk defa tanışacağımız bir akrabam çıktı.
Kendisi benim dedemin erkek kardeşinin eşinin erkek kardeşi oluyor. Yani dedemin yengesinin erkek kardeşi, yani annemin amcasının eşinin erkek kardeşi, yani annemin yengesinin erkek kardeşi.

Umarım anlatabilmişimdir, bunun için türkçe de bir karşılık var mı bilmiyorum. Benim de amca dedem gibi birisi oluyor yani. Onu daha önce hiç görmedim ve konuşmadım ve bu sene yeni yıl partisinde ilk defa görücem ve ona hediye almam gerek.

Şimdi diyebilirsiniz; "Yengene sorsana kardeşi ne istermiş diye." ama şöyle bir kural varki kimseye bize çıkan kişiyi söyleyemiyoruz süpriz olmak zorunda. Bende bu yüzden size soruyorum çünkü bence yılbaşı birbirimizi tanımasak bile koşulsuz şekilde insanları mutlu ettiğimiz ve yeni başlangıçlar yaptığımız, sevgimizi paylaştığımız özel bir gün olmalı.

Lütfen bana yardım eder misiniz? Hepinize şimdiden teşekkür ederim, yeni yılınız umarım çok güzel geçer!! 🎉🌟❄❣️

Not: Eğer geçmezse yeni yılda bana yazabilirsiniz, ama ailecek kutlamada olduğumuzdan muhtemelen 00.00 den sonra bakmak zorunda kalacağım. 😇✌

Yılbaşında tanımadığım akrabama ne alabilirim?