Alışveriş & Hediyeler Yeni yıla hazır mısınız, dilekleriniz hangi yönde olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl uoooff çabuk bitsin bu yılll Yeni yıla hazır mısınız, dilekleriniz hangi yönde olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Değilim. Bakalım bu yıl hangi belalar üreyecek başımıza. Ben bir tek huzur diliyorum. Zira huzurumuz kalmadı, çokça ihtiyacımız var.. 1 0 Yorumla
josekleberson Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Vallahi dilek dileyeceğimiz gücümüz bile kalmadı son 4 yılda 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Güç olmadan hiçbir şey olmaz yeni yıl için sana güç diliyorum djjs Yorumla josekleberson +1 yıl Teşekkür ederim çok naziksin. Bende sana hayatın boyunca hep güzel insanlarla tanışmanı diliyorum🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel bir dilek teşekkürler😊 Yorumla josekleberson +1 yıl 🫶🏻 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl vallahi gelecek sene içinde de aynısını söyleyeceğiz 0 0 Yorumla
Kıymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Allah inşallah deprem göstermez bir daha yaşatmasın bol bol hayırlı kapılar açsın hayırlı eş nasip etsin inşallah 1 0 Yorumla
masörbirbey Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl yeni yıl haram dilek mi dilesek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla masörbirbey +1 yıl kutlamak haram Yorumla
bilmemkiler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl yeni yıldan hala beklentileri olan insanlar var mı :) yeni yıl değil siz değiştirirsiniz hayatınızı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sağlık gibi huzur gibi hanımefendi veya hayatın karşınıza iyi insanlar çıkarmasını istemek gibi düşünün Yorumla bilmemkiler +1 yıl dünyada iyi insan mı var? çıkın artık şu hayal dünyasından am@. sağlığına dikkat edersen sağlıklı olursun gerisi Allahın takdiri. Huzurda da biraz çabalamak lazım ağzını açıp huzur gelsin diyince gelmiyor. off sıkıldım şöyle hayalperest apt@llardan Yorumla Soran +1 yıl oşşttt Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hazırım dileklerim sağlık para 😃 1 0 Yorumla
BOŞVER1907 Takip Et Master Yaş: 119 , eic 78% +1 yıl Tek dileğim herkes musmutlu olsun her daim. 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Sağlık, huzur ve para ne olabilir ki başka 0 0 Yorumla
FıratYerlikaya Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman hazırız Daha çok para kazanmaya dewam 1 0 Yorumla
Princesesbo Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Dileğim şu ölmek. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kötü enerjinizi yaymayın arkadaşlarr Yorumla Princesesbo +1 yıl Okey pardon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hazırım dileğim de yok
Değilim. Bakalım bu yıl hangi belalar üreyecek başımıza. Ben bir tek huzur diliyorum. Zira huzurumuz kalmadı, çokça ihtiyacımız var..
Vallahi dilek dileyeceğimiz gücümüz bile kalmadı son 4 yılda
Güç olmadan hiçbir şey olmaz yeni yıl için sana güç diliyorum djjs
Teşekkür ederim çok naziksin. Bende sana hayatın boyunca hep güzel insanlarla tanışmanı diliyorum🙏🏻
Çok güzel bir dilek teşekkürler😊
🫶🏻
vallahi gelecek sene içinde de aynısını söyleyeceğiz
Allah inşallah deprem göstermez bir daha yaşatmasın bol bol hayırlı kapılar açsın hayırlı eş nasip etsin inşallah
yeni yıl haram dilek mi dilesek
nasıl yani
kutlamak haram
yeni yıldan hala beklentileri olan insanlar var mı :) yeni yıl değil siz değiştirirsiniz hayatınızı
sağlık gibi huzur gibi hanımefendi veya hayatın karşınıza iyi insanlar çıkarmasını istemek gibi düşünün
dünyada iyi insan mı var? çıkın artık şu hayal dünyasından am@. sağlığına dikkat edersen sağlıklı olursun gerisi Allahın takdiri. Huzurda da biraz çabalamak lazım ağzını açıp huzur gelsin diyince gelmiyor. off sıkıldım şöyle hayalperest apt@llardan
oşşttt
Hazırım dileklerim sağlık para 😃
Sevdiklerimi almasın yeter
Hiç bir beklentim yok
Tek dileğim herkes musmutlu olsun her daim.
Sağlık, huzur ve para ne olabilir ki başka
hazır
hazırom ask istiyorum
Hazırım
Her zaman hazırız Daha çok para kazanmaya dewam
Batıl inançlarım yok
Bir dilegim yok
Hazırım galiba
Hazırım
Sağlık
Evlenmek dkxkc
Hazırım