Alışveriş & Hediyeler Yılbaşında size hediye olarak ne vermemi isterdiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Yılbaşında size hediye olarak ne vermemi isterdiniz? 🎁(sakın ola edebi elden bırakmayın, şimdiden uyarımı yapayım)#EdamedaYeniYılHediyeleri 🎄 #Sephora 💄 Güncellemeler+1 yıl Güncellendi 💝 Yılbaşında size hediye olarak ne vermemi isterdiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Edebî elden bırakırlarsa burdayızz👊🏻Bebişim yılbaşında bir dior gloss çekiyor canım jdmdksmkd düşünme gücüyle olabilir bence😜 2 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayy benim de Victoria secrets body mist çekiyo 😂 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ay keşke xperlerimizle birbirimize bundan alsak😂 son xperime kadar verebilirim😅 Hangisindenn😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Keşke ben dee djjdjd Velvet petals veya Pure seduction 🌸 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Siz nece konuşuyorsunuz? kozmetikçe mi😂😂 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @Malefiz1313 hahahajdmsn evet bebikiim 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl @Malefiz1313 evet 😂 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Hediye edecek olan sensin beni bilirsin zaten ne alırsın bana 😂😂 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gs forması :d:p Yorumla SkrErd37 +1 yıl Neyi beğeneceğimi tahmin etmesi zor olmadı di mi 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bende sana cilt bakım ürünlerinden bi kaç bişey alırdım 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay ne güzel 🤩🤣 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl kalp kremi hediye et :P soğuktan her çatladığında seni hatırlarım :P 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kalp kremi hm güzelmiş :d Yorumla cankurtaramayann +1 yıl bitmeyenini de bulabilirsen diğer soruna da cevap olur 🤪 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂👍🏻 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir tane kitap ve bir kutu çikolata isterim, bana göre en nadide hediyeler😊💜 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur tabi 😊📚🍫🤎 1İnciTanesi +1 yıl 🥰
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Edoş sen kozmetikten iyi anlıyorsun ordan bana bir maskara ver😂🎈 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur hatta 1 maskara, 1 ruj, 1 oje, 1 göz ve dudak kalemi benden sana Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Oje ve ruj kalsın baby diğerleri olur😂😂🎈🥰🙏🙏 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam 😂😂❤️ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Bana kitap alabilirsn 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur 📚 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hediye veren sensin ne olsa başımızla gözümüz üstüne :) 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl sen makyaj malzemesi verirsinsağol bu yaştan sonra istemem : ) 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bi tane ps5 fena olmazdı yanında da 30 tane oyunuyla :D 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl ne olduğunun önemi yok düşünmen yeter içinden ne koparsa :) 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sen seç zevkine güveniyorum 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sweatshirt Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Güzel olur alacak misin 🥲 Yorumla
Matt188 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl En sevdigin kitabi hediye etmeni isterdim, en sevdigin satirlarin alti cizilmis olarak. Bana o satirlari okumani isterdim. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Söyle bakalım Eda Nur 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben değil, siz söyleyeceksiniz Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Kahve ver o zaman 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Yalnız içmem ama. Yorumla Edameda06 +1 yıl İçecek birini bulursun Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Bulurum ama istediğim kişi olması önemli. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İçinden ne geçiyorsa...💓 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kalpli peluş ayıcık ❤️🧸 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yiaaaaaaaaa 🥰 hiç hediye almayan ben bu duruma sevinirim Yorumla Edameda06 +1 yıl Reel hayatta olsaydık daha fazlasını da alırdım 😌🥰 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ne gibi opsiyonlar var 1 21 Yorumla Edameda06 +1 yıl Makyaj malzemesi, kıyafet, takı vs 🤣🤣🤣 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Sevmedim ya Yorumla Edameda06 +1 yıl Kar küresi? Xd Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Ofisimde var 😒 Yorumla Edameda06 +1 yıl IPhone alacak halim yok 🤔😂 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Araba al Yorumla Edameda06 +1 yıl Puhaha shshs Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 😒😒😒😒😒 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen bana al asıl. Zengin olan sensin şuna bak ya Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Banane Yorumla Edameda06 +1 yıl Pintilik kötü biri Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Bu ilişki de pinti olan sensin yalnız Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne ilişkisi arkadaşm Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl İkili iletişim bir ilişkidir Yorumla Edameda06 +1 yıl Hı öyle desene Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 😒😒😒😒😒 neyse Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben niye pintiymişim Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Çünkü kar küresi dedin Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Bence küçümseme, ucuz değil hiç bir şey 😏 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 😒😒😒😒😒😒 böyle bakarsak ohooo Yorumla Edameda06 +1 yıl Aman zaten keyfim yok 😒😒😒😒😒😒😒 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Gönlünden ne geçerse kabulum 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Cilt bakım maskesi (tabi ki de açılmamış sıfır) 🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl :)) teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sen söyle bakalım ne hediye verirdin 😃 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kedi desenli tşörtümü vereyim jdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bana olmaz ki ama XXL giyiyorum 😃 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bedeni L. Biraz zorla giyersin jdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Caart diye yırtılsın diye mi 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aslında kedi desenli olduğu için süs olarak asman için 🤣 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kıyafetler giyilir asılmaz ajsjs Yorumla Edameda06 +1 yıl Asarsan asılır. İstersen yer bezi yap 🤣 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bezlerim var kediye giydiririm gönder bari 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kediye oversize tşört olarak çok güzel olur 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Tabi kızım 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😌🐈🐱 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dilan bana şarkı yap adıda enerjii olsun. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur enerciğ Yorumla Bischocolata +1 yıl 😂Allahım sana geliyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye noldu djd Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen ne almak isterdin? 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şal ve cüzdan set Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İphone 15 256gb gece siyahı güzel olabilirdi 😂 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kar küresi istiyorum 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur alayım 😂❄ Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hihi🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸💖 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Edebî elden bırakırlarsa burdayızz👊🏻
Bebişim yılbaşında bir dior gloss çekiyor canım jdmdksmkd düşünme gücüyle olabilir bence😜
Ayy benim de Victoria secrets body mist çekiyo 😂
Ay keşke xperlerimizle birbirimize bundan alsak😂 son xperime kadar verebilirim😅
Hangisindenn😂
Keşke ben dee djjdjd Velvet petals veya Pure seduction 🌸
Siz nece konuşuyorsunuz? kozmetikçe mi😂😂
@Malefiz1313 hahahajdmsn evet bebikiim 😂
@Malefiz1313 evet 😂
Hediye edecek olan sensin beni bilirsin zaten ne alırsın bana 😂😂
Gs forması :d:p
Neyi beğeneceğimi tahmin etmesi zor olmadı di mi 🤣
Evet 😂
Bende sana cilt bakım ürünlerinden bi kaç bişey alırdım 😂😂
Ay ne güzel 🤩🤣
kalp kremi hediye et :P soğuktan her çatladığında seni hatırlarım :P
Kalp kremi hm güzelmiş :d
bitmeyenini de bulabilirsen diğer soruna da cevap olur 🤪
😂👍🏻
Bir tane kitap ve bir kutu çikolata isterim, bana göre en nadide hediyeler😊💜
Olur tabi 😊📚🍫🤎
🥰
Edoş sen kozmetikten iyi anlıyorsun ordan bana bir maskara ver😂🎈
Olur hatta 1 maskara, 1 ruj, 1 oje, 1 göz ve dudak kalemi benden sana
Oje ve ruj kalsın baby diğerleri olur😂😂🎈🥰🙏🙏
Tamam 😂😂❤️
Bana kitap alabilirsn
Olur 📚
Hediye veren sensin ne olsa başımızla gözümüz üstüne :)
sen makyaj malzemesi verirsin
sağol bu yaştan sonra istemem : )
bi tane ps5 fena olmazdı yanında da 30 tane oyunuyla :D
ne olduğunun önemi yok düşünmen yeter içinden ne koparsa :)
Sen seç zevkine güveniyorum
Sweatshirt
Güzel olur alacak misin 🥲
En sevdigin kitabi hediye etmeni isterdim, en sevdigin satirlarin alti cizilmis olarak. Bana o satirlari okumani isterdim.
Söyle bakalım Eda Nur
Ben değil, siz söyleyeceksiniz
Kahve ver o zaman 😂
Olur
Yalnız içmem ama.
İçecek birini bulursun
Bulurum ama istediğim kişi olması önemli.
🤷♀️
İçinden ne geçiyorsa...💓
Kalpli peluş ayıcık ❤️🧸
Yiaaaaaaaaa 🥰 hiç hediye almayan ben bu duruma sevinirim
Reel hayatta olsaydık daha fazlasını da alırdım 😌🥰
Ne gibi opsiyonlar var
Makyaj malzemesi, kıyafet, takı vs 🤣🤣🤣
Sevmedim ya
Kar küresi? Xd
Ofisimde var 😒
IPhone alacak halim yok 🤔😂
Araba al
Puhaha shshs
😒😒😒😒😒
Sen bana al asıl. Zengin olan sensin şuna bak ya
Banane
Pintilik kötü biri
Bu ilişki de pinti olan sensin yalnız
Ne ilişkisi arkadaşm
İkili iletişim bir ilişkidir
Hı öyle desene
😒😒😒😒😒 neyse
Ben niye pintiymişim
Çünkü kar küresi dedin
🤣 Bence küçümseme, ucuz değil hiç bir şey 😏
😒😒😒😒😒😒 böyle bakarsak ohooo
Aman zaten keyfim yok 😒😒😒😒😒😒😒
Gönlünden ne geçerse kabulum
Cilt bakım maskesi (tabi ki de açılmamış sıfır) 🤣
:)) teşekkür ederim
Rica ederim :)
Sen söyle bakalım ne hediye verirdin 😃
Kedi desenli tşörtümü vereyim jdjdj
Bana olmaz ki ama XXL giyiyorum 😃
Bedeni L. Biraz zorla giyersin jdjdj
Caart diye yırtılsın diye mi 😂😂
Aslında kedi desenli olduğu için süs olarak asman için 🤣
Kıyafetler giyilir asılmaz ajsjs
Asarsan asılır. İstersen yer bezi yap 🤣
Bezlerim var kediye giydiririm gönder bari 😂
Kediye oversize tşört olarak çok güzel olur 😄
Tabi kızım 😂😂
😌🐈🐱
Dilan bana şarkı yap adıda enerjii olsun.
Olur enerciğ
😂Allahım sana geliyorum
Niye noldu djd
Sen ne almak isterdin?
Şal ve cüzdan set
Sen ne istersen , bana uyar zaten 😹
Tatil
Tatil
Tatil
Ve yine tatil 😁😁
Noel ana mı oldun😂😂.
Bir şişe kırmızı şarap yeterli.