Alışveriş & Hediyeler Yılın en özel zamanında sürpriz hediyeler ve güzellik önerileriyle ışıldamaya hazır mısın? (Sayfa 2) Sephora Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1813 Yılın en özel zamanında sürpriz hediyeler ve güzellik önerileriyle ışıldamaya hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hayır bu yıl böyle 😂😂😂 1 1 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl @kleopatra17 Bu saatte kim uyandırdı kleopatra'yı Yorumla
çılgınca_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Öneriler için teşekkürler paylaşım güzel 1 0 Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Seven sevdiğine yılbaşı çorabı alsın 😂 1 7 Yorumla LivaAslaan +1 yıl Mantıklı Yorumla Blackchcl +1 yıl Çorapçıyım da işler hızlansın diye shdjsnsjj Yorumla LivaAslaan +1 yıl Hahahah sizde işler durgun mu yaa Yorumla 4 yorumu gör LivaAslaan +1 yıl Her sabah çoraplarımı bulamıyorum Yorumla Blackchcl +1 yıl Yok yok işin esprisi o 😂 24 saat aktif çalışma ile yetişemiyoruz 😂 Yorumla Blackchcl +1 yıl Hemen satalım shdjsn Yorumla LivaAslaan +1 yıl Kaça veriyorsun Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Sephora'dan yılbaşı hediyelerimi aldım bile 🤩 1 0 Yorumla
karanlıkadam32 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Hediye alanımız yok hediye aldığımız da yok 😂 0 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ben halimden memnunum ışıldamak size kalsın 0 0 Yorumla
HerŞeyOlası Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Evet hazırım, hazırım hazırım hazırım 0 0 Yorumla
Karanfil5 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keşke hediye alabileceğim birileri olsaydı 0 0 Yorumla
yagmurr8953 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl yılbaşına giriyoruz ve yine yalnızım 0 0 Yorumla
nazovic Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Hazırım diyebilir miyiz bilemiyorum ahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hazırım. Cunki bu yıl çok kötüydü, yeni yılın dahada kötü olacağını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
yasink2727 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Genellikle evet olur alışveriş konusunda 0 0 Yorumla
Yusufkrf Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Bundan sonra yalnızca kendime hediye alırım 0 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Paylaşım için teşekkürler. Emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Menekşe1001 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 93% +1 yıl Harika bi paylaşım olmuş. Teşekkürler 🙏 🥰 0 0 Yorumla
ZeynepKaran Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 48% +1 yıl Çok heyecanlıyımm yeni sürprizler için🥳 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hediye alacagik kişi kizz kardesimmm 0 0 Yorumla
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Çok faydalı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ay mükemmel hiç birini yapmayacam 😍 0 0 Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İlk kez duydum parfüm denemek isterim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzel indirimler emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl parfümünü denemek lazım bu arayış içindeyim 0 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Sephora çok iyi bir marka her zaman kaliteli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
hayır bu yıl böyle 😂😂😂
@kleopatra17 Bu saatte kim uyandırdı kleopatra'yı
Öneriler için teşekkürler paylaşım güzel
Seven sevdiğine yılbaşı çorabı alsın 😂
Mantıklı
Çorapçıyım da işler hızlansın diye shdjsnsjj
Hahahah sizde işler durgun mu yaa
Her sabah çoraplarımı bulamıyorum
Yok yok işin esprisi o 😂 24 saat aktif çalışma ile yetişemiyoruz 😂
Hemen satalım shdjsn
Kaça veriyorsun
Sephora'dan yılbaşı hediyelerimi aldım bile 🤩
Teşekkürler paylaşım için
Hadi bakalım iyi bir öneri olmuş
Hazırım ama umutlanmamak lazım
Birazcık geç kaldım 2024 e girdik
Hediye alanımız yok hediye aldığımız da yok 😂
geçti artık yeni yıla girdik 😂😂
Ben halimden memnunum ışıldamak size kalsın
Teşekkürler paylaşım için
Işıl ışıl heryer güzel olmuş
Kimseden hediye almadım maalesef..
Çok pahalı ışıldayamiuorum
Evet hazırım, hazırım hazırım hazırım
Yeniyila hazirim. harikayim
Keşke hediye alabileceğim birileri olsaydı
yılbaşına giriyoruz ve yine yalnızım
Sephore nasıl bi marka ya bi anda patladı herkesin dilinde
Hediye alanımız yok ki ne ışıldaması
Ben yeni yıla hiç hazır değildim
Güzel hazirlanmis gayet...
Hazırım diyebilir miyiz bilemiyorum ahaha
Hazırım. Cunki bu yıl çok kötüydü, yeni yılın dahada kötü olacağını düşünüyorum.
Genellikle evet olur alışveriş konusunda
Bundan sonra yalnızca kendime hediye alırım
Paylaşım için teşekkürler. Emeğine sağlık
Teşekkürler sephora yıla çok güzel gireceğim 😁
Harika bi paylaşım olmuş. Teşekkürler 🙏 🥰
süpermiş çok teşekkürler.
Hediye almak isterdim acikcasi.
Çok heyecanlıyımm yeni sürprizler için🥳
kendime hediye alacağım .
Bilginiz için çok teşekkürler
Hediye alacagik kişi kizz kardesimmm
Çok faydalı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık