1 yılBöyle bir hediyeyi tabiki kabul etmem, yani hediye almak yerine sarılmasını sevgisini hissetirmesi yeterli... Ha ille bi hediye alası varsa da neden pahalı ve lüx sayılabilen hediyeler almalı ki... Bana göre sokakta gördüğü küçük 1 papatyayı vermesi, denizde bulduğu renkli bir taşı, bir deniz kabuğunu vermesi veya en basitinden en ufak bişiy bile verse ben onu hediye olarak kabul ederdim... İlle de maddi olsun, son model olsun, lüks olsun, marka olsun hediyeler diye bir takıntım veya tutkum yok 🙃😇
31 Yorumla
Soran1 yılSoruyu maddiyattan alıp maneviyata taşıyan en güzel cevaplardan birisi olmuş bu 😀
Hissettirmiş yani...
En İyi Cevaplar
s 1 yılHayır edemezdim. Bu tarz pahalı hediyeler, ilişkide dengeyi değiştirebilir😀 Pahalı şeyleri, kendim almayı yeğlerim. İnsanın kendi aldığı, kendi emeğiyle aldığı şeyi tadı hiç birinde yok.
Son model, en en en telefon yerine; son model, en en en bir anlayış ve huzuru tercih ederim😇32 Yorumla
Soran1 yılBöyle kendiliğinden yazılmış neden diye sormamın gerekmeyeceği cevaplara bayılıyorum 😂
Denge önemli 😎- 1 yıl
Kesinlikle😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
u 1 yıletmem.
00 YorumlaEderim çünkü ihtiyacım var. Karşılıksız bırakır mıyım, asla. Sağlam bi teşekkür ederim, hatta o da isterse gece teşekküründen. Sonra beklerim. Elimdekinden daha iyisi çıktığı an onu alırım, yanına da en iyi kulaklığı hediye ederim. Hesabına da biraz güzel bi miktar attım mı tamamdır. Evet belki son model böyle 'en en en iyisi' değildi verdiğim telefon ama, bunun aynısını yapmışlığım var o yüzden yine yaparım 😂 Ama bu defa hak eden birine. Aklına da kalbine de beni koyan birine
224 Yorumla- 1 yıl
Ama o da bana yapıyor, karşılığını vermem gerekmez mi? Yani tamam ek olarak para atmıyordu ama sanki zorundaymışım gibi hissettiğim için.. Değer düşürecek ya da alma verme dengesini bozacak şekilde değil mesela hatta maddi imkanımı zorlamayacak şekilde yaparım bunu. Ama sanırım zorundaymış gibi hissettirilmek de karşının psikolojik anlamda bu dengeyi bozdurttuğunun kanıtı. Maddiyata dayalı bi ilişki kurmamıştım ama jest yapıldığı jest yapıyordum. Ama belki de evet bi noktadan sonra bozuyor sanki. Ha yeri geldi hiçbir şey yapmadım o yaptı, yeri geldi o yapmadı ben yaptım ama değmezmiş zaten.
- 1 yıl
Doğrusu taze olay, arife gününde ayrıldık. Ama hâlâ o günde kalmış gibiyim o yüzden büyük resmi görmek şimdilik vaktimi alacak gibi. Son cümle ise çok doğru. Şimdi ki Türk dizileri de bu yönde çekiliyor. Öncesi değil sonrası odaklı.. Ki zaten evlenince her şeyin toz pembe ve harika olacağını düşünmek de gerçekçi değil asıl olay sonra dediğiniz gibi, eskiler daha iyi bilirler aslında ama.. : )
Soran1 yılOverlokçu amaaan doktor ayağına geldi 😂
Normalde okurum neler yazıldı diye ama baktım sana en iyi akıl verebilecek kişi duruma el atmış okumadım bile.
Ne yazdıysa altına imza kaşe mühür 🤣
Soran1 yılBilirim 😂
Fakat aşiret içinde sıkmazsın 🤣- 1 yıl
Doğru 😀
Kullandığım argo kelimeler algoritmaya takilmayınca çok mutlu oluyorum ahaha
Bir de derler ki kadınları mutlu etmek zordur. Külliyen yalaaannn 🤣🤣
https://youtu.be/IyTNWB2bZh4?feature=shared
Soran1 yılTabi ki yalan 😂
Fakat artık o şarkı zihnime o şekilde değil bu şekilde kaydoldu, ne zaman duysam şu geliyor aklıma 🤣
Son zamanların en iyi hareketiydi jdjdk
https://youtu.be/t7s6jPx8X3g?si=RBXW8OmiDLgcNGjh
Soran1 yılOnun uzun versiyonu da var onu bul Yalan şarkısının sonuna denk gelmiş bu kayıt 😂
Olsun geç olsun güç olmasın 🤣
Soran1 yılBen de bayılıyorum 😂
Hatta ilk bu olduğunda da paylaşmıştım birkaç kez ama sana nasıl gelmemiş hayret 🤣
Favori kadın siyasetçim. Birkaç tane daha var ama bayeak taşıyanı Sera jdjdk- 1 yıl
x.com/.../1766218371991843187?lang=ar
Şu konuşması sonrası kanalize oldum ben kendisine..
Soran1 yılNormal 🤣
Yalnız ben onu senin soruda paylaşmısımdir bence başka ihtimal aklıma gelmiyor.
Hatta ilk keşfetme sebebin onun da ben olabilirim 🤣
Soran1 yılJdjskks
- 1 yıl
@Firu_Zen Evet olgunlaşmamış insanlar kaçışın o kadar kolay olabileceğini sanabiliyor.
@OrganIQ Cevaplara 'akıl almak' ya da 'akıl vermek' gibi değil de fikir alışverişi yapmak olarak bakıyorum, yazıyorum, o yönde cevap veriyorum. Çoğu zaman verilecek akla değil anlayışa ihtiyacı oluyor insanın.
Soran1 yılKesinlikle...
1 yılSevgilimden yeni nesil telefon istemem hediye etse zorla kabul ederim öyle pahali gereksiz özensiz hediyeleri sevmem
Bence hediye düşünülerek samimi ve sıcak olmalı parası veya içeriği önemli değil:))
Onun yerine bana kağıt helva veya çekirdek alsa bile mutlu olurum sonucta neyi sevdiğimi bilmesi önemli olan:))
115 Yorumla
Soran1 yılNeyi sevdiğini bilmesi...
Güzel detay efenim 😎- 1 yıl
Teşekkür ederim asko kuşko bey:))
Soran1 yılAhahaha yapay zeka dedigin yetmedi bir de aşko kuşko oldum 😂
En azından Profesör falan deseydin jdjdkdkd
Ya da kim vardı başka erkek 😂- 1 yıl
Ama sen kendine öyle dedin aklımda o kaldı: ))
Soran1 yılSen var ya çok fenasın 😂
Cevabım Aşko Kuşko'ya mı benziyor şimdi dedim, ben oyum demedim 🤣
Bak yine bir şekilde açıklama yaptırttın ya daha da bir şey demiyorum jdjdkkd- 1 yıl
1. Cevabin benzediği için demedim ki şaka olsun diye seni kızdırmak için dedim: ))
2. Fena değilim biraz gıcık biraz yaramazim uğraşmayı severim
3 . Sana açıklama yaptım şu an :))
4. Ödeştik say :))
Soran1 yılHa bir de açıksözlü ve zekiyiz de 😂
Satranç biliyor musun?- 1 yıl
Evet biliyorum. Açık sözlü bir patavatsız karsindaki :))
Soran1 yılBildiğin belli 🤣
Patavatsız karşıdakini rahatsız eden, olumsuz hissettiren veya zor duruma düşürecek şeyler söyleyen demek. Sende bunlar yok...
Sana olsa olsa afacan veya muzip dememiz lazım 😂- 1 yıl
Cocuk gibi ruhu genç olan 41 yasinda bir kadın
Sana ne demeliyim
Soran1 yılBenim bir ayağım çukurda bir gözüm toprağa bakıyor 🤣
- 1 yıl
Bu iyi demekki tehlikeli degilsin:)) senden zarar gelmez
Adını artik asko kusko:))
Soran1 yılAhahha jdksks
- 1 yıl
Size iyi günler dilerim bay asko kusko :))
Soran1 yıl🤣
Size de efenim size de 🙏
Kesinlikle araba hediye bekliyordur, sevgili ya da karikoca iliskilerinde içten veren cok az , evlenmeden öncedir o. Yem atıyor. Ayni olay arkadasta oldu sevgilisi öğretmen maaşı ile (kadin öğretmen) en son model katlanannn tablet olan aldi , vaaw dedim. Kadinin istegi daha büyük bir hediye aynisi olmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılYalnız karşılık bekleyerek alınan zaten hediye olmaz o başka bir şey olur 😂
Hayır, böyle bir hediye olmaz.
Sevgilimolacak kişi böyle bir şey almaması gerektiğini bilir.
Eğer böyle bir şey alırsa o zaman ilişkinin dinamiği de hediye anlayışı da değişir.
İnsanlar sevgililikte genelde birbirlerine 'borçlu' hissederler ve yarın bir gün ayrılınca o telefonun durumu meçhul..
Olur da alırsa kendisi kullansın.
14 Yorumla
Soran1 yıl😂
En sert tepkili cevap bu oldu galiba, hatta daha da argolaşacakmış son anda dönmüş gibi 🤣
Peki senin içjn nedir hediye, ne hediye edilebilir?- 1 yıl
beraber geçirebileceğimiz güzel zamanlar için bir hediye alınabilir
çiçek gibi hediyeleri sevmem. Elbette ruhumu okşar ama sonra ölünce çok üzülüyorum bu yüzden tatlı falan iyi olur. Karşılıklı baklava yeriz mesela 🤤
Özünde telefon alınması onunla geçireceğim zamanı sınırlar aklı olan bunu düşünür 😃
Soran1 yılBirlikte geçirilecek zamanı azaltmak değil arttırmak hatta tatlandırmak olmalı hedef diyorsun, baya mantıklı 🤩😂
Hayır , kabul etmem. Hem ne gerek var o kadar masrafa. Onu düşündüğümden etmem. Hemde kendimi düşündüğümden. Çünkü ; eşim değil. Oldu ki kabul ettim. Yarın bir gün ayrıldığın da mutlaka ister veya lafını eder. Zaten sevgili döneminde bu tür hediyeler alınmamalı veya kabul edilmemelidir.
13 Yorumla
Soran1 yılNeden sevgili döneminde olmamalı? Üsttekiler sebepli mi?
- 1 yıl
Ben burada 16 bin kişiyi dinledim ustam. Ve çoğunda şu cümle kuruldu. Sevgiliyken pahalı hediyeler aldı hemde istemedim zorla verdi. Bu cümleyi kurdular. Sonrasında ayrılınca tek yek ne verdiyse istemişler geri. Hepsinden ziyade seni seven en ufak hediye de mutlu olur zaten. Ama pahalı hediyeler alırsan veya sana almasına müsaade edersen , gün gelir pişman eder. Bu benim düşüncemden ziyade dinlediklerimden.
Soran1 yılDemek ki gerçekten "hediye" değilmiş...
Teşekkürler 😇🙏
1 yılBana pahalı şeyler alarak sevgisini kanıtlamaya çalışan biri değil de, minicik jestlerle kocaman duygular yaşatan bi adam lazım Böyle aşırı pahalı, büyük şeyler bana göre değil. Benim için hediyenin değeri, fiyatında değil niyetinde. Son model telefonmuş, yok altın bilezikmiş. Bunlar beni etkilemiyor. Bana bir çikolata alsın, pamuk şeker alsın yeter kii.
16 Yorumla
Soran1 yılOkurken sonuna gelmeden o minicik jestler ne diye sorarım diyordum ki onu da yazmışsın 😂
Yaşarsın umarım 🙏- 1 yıl
Nutellaa alsın bana yeter:))
Soran1 yılHa çikolata dediğin nutellaydı yani 😂
Alır bence, hatta stok bile yapabilir 🤣- 1 yıl
Offf işte en büyük hediye buu banaa:)
Soran1 yılJdjdkd
- 1 yıl
:))
Kabul ederim, hediye hediyedir bana göre. Başım gözüm üstüne geri çevirecek ve hevesini kıracak değilim. Sevgilimle aramızda azın, çokun, saygısızlığın lafı olmaz. Alırsa kabul ederim, almazsa da böyle bir talepte zaten bulunmam, esasen almasını gerektirecek bir durumla da karşı karşıya gelmez ama sorunun cevabı olarak kabul ederdim o kadar samimiyeti yakalamışızdır sorun yok😃
111 Yorumla
Soran1 yılSevgililik senin için önemli ve daha ilerisi için de bir adım gibi duruyor ki bu güzel 😀
Heves kırma konusu da güzel bir detay olmuş...
Sohbet potansiyelli olanlara anca gelebildim 🤣 Nasıl bir his cevabına ertesi gün yorum gelmesi? 😂- 1 yıl
Daha ilerisi için illa bir adım değil, evlilik ile taçlanmazsa dahi hediye hediyedir. Beni aşağı gören ya da küçümseyen biri ile beraber olmam o niyetlede almaz alamaz zaten, bu ihtimali yok sayıyorum. 😃 Gereksiz gurur yapacak vakit değil ben takılmam böyle şeylere, kasmadan kasılmadan aramız da böyle şeylerin lafı olmaz olamaz.
Güzel bir his değil, bekleye bekleye yaprak açtım burada 😂 Ama cevap gelene kadar 74 cevabın hepsini okudum ve kendimce bir analiz yaptım öylece vakit geçti…
Soran1 yılBence fayet güzel düşünüyorsun 😎
Çiçek değil miydi ya o? 😂
Ya normalde benim sorulara bu kadar cevap gelmezdi yetiştirirdim gün içinde ama bunun da etkileşimi fazla kaçtı 🤣
Peki analizden ne sonuç çıktı? 🤓- 1 yıl
Güz l ve yanlış mı düşünüyorum acaba ne diyorsun?
Yok ben çiçek açmayan ağacım yaprak açıyorum 😂
Benim analiz yeteneği sıfır ama çok mu kasıyorlar ve gerginler ilişkide diye düşünmedim değil açıkcası… Niyetine güvenmeyen biri ile sevgili olmayın, aldığı hediyeyi eleştirmeniz esas o ilişkinin dinamiğini bozar. Az sakin ve rahat olmak lazım ama değil mi gençler…?😃
Soran1 yılAhahha çiçeksiz ama çok güzel yapraklı ağaçlar da var olabilir 😂
Hayır yanlış düşünmüyorsun bence de. Hatta sondaki yorumunu da ekleyince bence sevgili kavramının hakkını veren bir düşünce bu 😀
Çok kolayca sevgili olunuyor, altı bu şekilde dolu olmuyor mental ve duygusal olarak o yüzden bunlar.
Tamam flörtü anlıyorum o daha kolay olabilir ama sevgili demek eş adayıdır 🙃
Dediğin gibi bakılmayacaksa olaya o sevgililik boşuna zaman kaybı bence...- 1 yıl
Aynen pembe yaprak açıyorum ben 😃
Aynı fikirde miyiz yani yoksa onaylıyor musun sadece beni?😂
Dip not: bende huzur anlayış bir papatya sarılma vs şeyleri tercih ederim ama konu bundan bağımsız şu an, soru da söz konusu tercihler ve istekler değil diye algılamıştım 😃
Soran1 yılAaaa Japon ağaçlarını getirdin aklıma 🤩😂
Aynı fikirdeyiz aynı 🤣
Evet evet doğru algıladın. Ben neden diye sorunca veya soracağımı bilenler o tarafı da yazmistır jdjdkd- 1 yıl
İyi o zaman doğru anlamışım. Neyse döktük yaprakları zaten cevap gelince, teşekkür ederim😃
Soran1 yılEdemezsin 🤣
- 1 yıl
Ettim bile hahahah
Soran1 yılJdjdjjd
1 yılEtmem. Sevgililik döneminde içtiğim çayı bile ödetmem. İlk sebebi ihtiyaç hasıl olursa ben alırım. İkinci sebebi hediyenin pahalı olanını asla almam. Bitebilecek bi ilişkide karşının parasını yemek çok ahlaksızca geliyor, minnet altına da giremem.
19 Yorumla
Soran1 yılSevgililik konusunda "bitebilecek bir ilişki" görülmesi çok gerçekçi yaa...
Pek çok kişi bunu unutuyor ve sonra üzülüyor.
Döktürmüş cevaplara ancak gelebildim 😂- 1 yıl
Olmuyor böyle hocam, soruyu unuttuk 😄
Sevgililik, tanışma aşamasıdır ve bitmeye gebedir. Bunu es geçmek de ne bileyim.
Soran1 yılAhahah sorma en çok şikayet edilen de bu, çok sık sitem yiyiyorum 😂
Neyse ki alıştı takip listem de sorun olmuyor jdjdk
Muhabbet potansiyeli olanları sona saklıyorum ki diğerleri cevapsız kalmasın çok beklemesin diye ama bu sefer de burası sarkıyor 🤣
Neyse sen de değişiksin sorun olmaz bence jdjddk- 1 yıl
Ben sitem etmem, Yıldız abla ne diyor; herkesin hayatına kimse karışamaz 😄 hem takip listende de değilim her türlü yırttın 😂😂
Ben güzel kafalı değişiğim bence hiç bi konıda sorun yok 😂😂
Soran1 yılAhahaha bu güzel 😂
Yıldız'ın kafa zaten jdjdkd- 1 yıl
Konıda değil konuda ( yazım yanlışımı fark ettim 😂😂 )
İyi akşamlar, iyi eğlenceler
Soran1 yılAhaha onları beyin düzeltiyor sataşabileceklerden saymıyor 😂
İyi akşamlar 🙏- 1 yıl
Kendi kendimle konuşmalarım, kendi kendimle kavga etmelere evrildi allah sonumu hayr etsin 😂😂
Soran1 yıl🤣
Hayır...
Zaten yok ama olaki oldu diyelim... Gene kabul etmem.. ayrılıkta geri istenirse üzülürüm çok anı biriktirmiş olurum o zamana kadar. Diye düşünüyorum. Bunun için en baştan kabul etmemek daha iyi gibi.23 Yorumla
Soran1 yılKabul etmeme sebebin en farklı cevap olmuş, en duygusal 🙃
Geçerli bir sebep mi? Bence evet 😂
Soran1 yılJdkdkdk
Benim bir sevgilimin olma ihtimali, en en en son model bir telefon hediye etme ihtimalinden daha düşük olduğu için ben bu sorudan muaf kalıyorum 🤣🤣
37 Yorumla
Soran1 yılNeden daha düşük? 😂
Soran1 yılOooo cevaba bakkk 🤩😎
Çok iyi 😂
Artık sana yorumları bilerek sabah mı yaptırsam 🤣
Soran1 yılYalnız şaka maka şu özgüveni ülkedeki pembelilere kopyalasak durum tam tersi olur 😂
Soran1 yılKesinlikle...
1 yılBence gereksiz biseydir pahalı bir şey alması. Önemli düşünmesi yeter bana.
Hem olurda Pahalı telefon ya da onun gibi pahali bir sey alırsa o zaman hakkında yanlış şey düşünmeye başlarım..
14 Yorumla
Soran1 yılNe düşünürsün peki?
- 1 yıl
Benim gözümü boyamaya çalışır derim yani grinin eli tonu filmleri var ya onun gibi
Soran1 yılAnladım 😇
- 1 yıl
👍
1 yılPrensip olarak hediye kabul etmiyorum. İşim gereği çok hediye geliyor ama kabul etmiyorum. Aileden veya eşten gelse gene olur ama sevgili de bilemiyorum. Böyle pahalı hediyeyi kabul etmezdim
14 Yorumla
Soran1 yılİşin gereği neden hediye geliyor? Tabi özel değilse 😇 Okuyunca merak ediyor insan 😀
- 1 yıl
Plastik cerrahi de ameliyathane hemşiresi olarak çalıştım ve asistanlık yaptım
Soran1 yılHasta memnuniyeti sebepli 😂
Doğrudur, aile akrabaların da hediye ettiği oluyor 😇
Teşekkür ederim ayrıca cevap için 🙏- 1 yıl
Rica ederim 🙏🏽
Evet, kabul ederim. Sonuçta düşünüp almış. Ayrıca son model telefon alacak kadar değer veriyorsa karşılık olarak günlerce hazırlanmış bir jest ile karşılık vermem gerektiğini düşünüyorum ama bu "iyilik yap karşılık al" kuramı için değil, fedakarlıkların karşılıklı olması için. Son model telefonda birçok güzel resmi çekilip hatıra telefonu yapabiliriz. Sevgilimin cinsiyeti önemsiz.
11 Yorumla
Soran1 yılBence düşüncelerin çok güzel 😀
Umarım yaşarsın 🙏
Etmem, edemem ya içim el vermez istemsiz. Normal manevi değeri olan başka bir şey alırsa tamam kabul ederim ama pahalı hediyeleri kabul edemem altında ezilirim diye.
111 Yorumla
Soran1 yılManevi hediyeye bir örnek alabiliyoz mu bea? 😂
Soran1 yılAhahaha hayvan değil ama açıklaman güzeldi 😂
Bence çok fonksiyonel ve anlamlı olmuş 😎
Teşekkürler efenim 🙏
Soran1 yılBiliyorum biliyorum bende de var o cins papağandan 😂
Soran1 yılAhahah 😂
Bilmez de sorarsam diye kendini mi hazırladın, güzelmiş 😎
Tamirci tamircinin dilinden anlar bea jdkdk
Soran1 yılHa profesyonel değil ya hobi olarak ev tamircisiyim 😂
Soran1 yıl😂
1 yılÇok pahalı hediye sevmiyorum ben dozunda şeyler olsun son model bir telefon uçuk fiyattadır parasıyla etkilemeye çalışıyor diye düşünürüm
26 Yorumla
Soran1 yılDozunda olanlara bir örnek alabiliyor muyuz? 🙃
- 1 yıl
Kulaklık gibi maks 🤣
Soran1 yılOnun da en kalitelisi en pahalısı gelebilir yalnız 😂
- 1 yıl
Gelmesin orta segment 3 bin üzeri hediyeye gerek yok daha ne yazayım 🤣
Soran1 yılBence daha bir şeye gerek kalmadı, gayet net oldu 😂🙏
- 1 yıl
Rica ederim🤣
1 yılKabul ederim tabi ama sıfır açılmamış kutu olursa🤣 icine takip vs icin uygulama vs koymus olmasin diye sifir kutu kabul ederim
210 Yorumla
Soran1 yılVay arkadaş neleri düşünmüş 🤣
Başına geldi mi?- 1 yıl
Yoo pyle bisey olmadi da... nolur nolmaz aklima geldi kafamin min calisma sekli bu :D
- 1 yıl
Ben birine hediye vereceksem sifir veririm usyelik... oyle acilmis kullanilmis hele ki teknolojik alet hediye verilmez, gorgusuzluktur.
Soran1 yılBence güzel çalısıyor kafan 😂
- 1 yıl
Designated survivor dizisine basladim ondan mi dicem ama onu izlememis olsam yine sifir kutu isterim hediyeyi😬😬
Soran1 yılİyi yapıyorsun 😂
- 1 yıl
Izledin mi o diziyi
Soran1 yılEn son ne zaman platform dizisi izledim hatırlamıyorum 😂
- 1 yıl
Benim ilgimi cekti ya konusu guzel, hizlandirilmis ulke yonetimi diye bakiyom🤭
Soran1 yıl😂
1 yılNeden aldığına bağlı 😂 İçinden mi geldi doğum günü mü yoksa telefonumu eski mi buldu vs vs nedeni önemli 😂
113 Yorumla
Soran1 yılHangi nedende sonuç ne oluyor peki? 😂
- 1 yıl
Ona daha iyi ulaşabilmek için ve beni düşündüğü için yani daha iyi resim çekmek falan içinse nokta atış yapmış olur kabul edilir 😂 diğer türlü eğer yanına yakıştıramıyorsa parasıyla ezmeye çalışıyorsa cıkss olmaz o iş 😀
Soran1 yılYasen ne güzel detaylar yazdın öyle 🤩
Çok fonksiyonel bir düşunce bu 😎- 1 yıl
Mantıklı değil mi amaaa?😀
Soran1 yılMantıklı 😀
Hatta sadece mantıklı da değil ve bence daha da önemlisi olarak "anlamlı" 😎- 1 yıl
Sen kabul eder miydin peki?😅😅
Soran1 yılÇok zor 🤣
Yani ismi sevgili de olsa onu müstakbel eşim olarak görüyor olmam lazım ve altının da hem duygusal hem mental dolu olması lazım.
Eğer bana verdiği değer telefonun değerinden fazla değilse imkansız 😂- 1 yıl
Manevi değeri maddi değerle nasıl kıyaslarsın ki?
Soran1 yılKıyaslama değil aslında, şöyle örnekleyeyim 😀
Mesela baban sana böyle bir hediye alsa ve verse üstteki sorgulamaları yapar mısın?
Bence yapmazsın 😂
O kişi de aynen böyle bir konumdaysa benim için ben de kabul ederim. Fakat karşı komşu statüsundeyse olmaz kabul etmem 🤣
Ha karşı komşu statüsundeki ile sevgili de olmam ama hani aradaki duygu ve mental doluluk farkını anlatmak icin yazdım 😂- 1 yıl
Anladım 😂 bencede komşu seviyesinde olan biriyle sevgili olma 😂😂
Soran1 yılYoook 🤣
En fazla flört hatta o bile şüpheli 😂
Yoksa senin demek istediğinle aynı fikrideyim.
Manevi değeri maddiyatla değil kıyaslamak karşılanamaz...
Mesela canım diyebileceğin bir kişinin maddi karşılığı yok...- 1 yıl
Flört de olma aman sonra eş adayı olur Organik risk alma 🤣
Oooo sözlerin zaten maddi karşılığı olamaz 😎
Soran1 yılAhahah jdjdkd
Samsung etse kabul etmem kullanamıyorum 😬pahalı hediyeleri severim ama bende altta kalmam yoksa ilişkide pasif duruma düşerim🤷🏼♀️
16 Yorumla
Soran1 yılHediyeleşme düşüncen güzelmiş 😀
Samsung neden kullanamıyorsun? 🤓
Soran1 yılZor mu geliyor kullanımı?
Soran1 yılİos daha sade doğrudur 😀
1 yılMaddiyat değil maneviyattan yanayım mesela bana yaptığı kağıttan gemiyi ölene kadar saklarım ama pahalı hediyeye ı ııı.
13 Yorumla
Soran1 yılBence güzel bir düşünce...
Peki neden öyle?- 1 yıl
İçten gelen bişey işte bende böyle yetişmişim aslında iyi ki de böyle yetişmişim 🙂
Soran1 yılBence de 😇🙏
Hayır o evrede lüks hediyeleri asla kabul etmem bazıları bir kahvenin bile hesabını yapıyor kaldı bide telefon alacak, kalsın.
13 Yorumla
Soran1 yılHesabını yapmayacak olsa? 😀
Soran1 yılGüzel etmiş 😂
Maddi değeri yüksek hiçbir hediye'yi kabul etmem. Manevi değeri yüksek hediyeler tercih ediyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılBir iki örnek alabiliyor muyuz onlara? 🙃
1 yılKabul etmek. Git sat altın al derim. Napacam en lüks telefonu
24 Yorumla- 1 yıl
Kabul etmem dicektim
Soran1 yılTelefon hediye etmesin altın etsin diyorsun 😂
- 1 yıl
Evet😄😄
Soran1 yılİyiymis 😂
Soran1 yılE evli olunca sevgili olmaması normal 😂
Hiç merak etmiyor musun Android deneyimini?
Soran1 yılBence şu farkındalığa sahipsen çalışıyordur 😂
Ha daha basiti tercih edilebilir buna hak veriyorum 😀
Mesela banka uygulamalarında da benzer bir yercih yapıyorum ben de...
1 yılEderim tabi niye etmeyeyim. Önemli olan düşünmek hediyenin büyüğü küçüğü olmaz🤣🤣
23 Yorumla
Soran1 yılAhahaha 😂
Biliyor musun cevabının bildirimi geldiğinde bu cevabı tahmin etmiştim 🤣- 1 yıl
Çözdün sen beni🤣
Soran1 yıl😂
1 yılEderim , aşkım almış. beraber fotoğraf cekiniriz kaliteli anılar biriktiririzz.😋💕
13 Yorumla
Soran1 yılSen ona al yine birlikte çekinin 😂
- 1 yıl
Hqhaa , alırız anam
Soran1 yıl🤣
zengin biriyse kabul ederim durumu normal biriyse o da bilir ki bu tarz şeylerden hoşlanmam
13 Yorumla
Soran1 yılZengin olunca ne değişiyor? 😀
Soran1 yıl😇🙏
Düşünüp almış kabul ederim. Benim de gücüm yetiyorsa ona büyük sürprizler yapardım
11 Yorumla
Soran1 yılDengeyi korumak önemli 😀
1 yılEderim tabii sevdıgımden gelmiş sonucta yabancı mi
17 Yorumla
Soran1 yılEt tabi yaa 😂
Oooo tatil yapılmış, Pp de değiştirilmiş 😎
Güzel de olmuş, yarasın efenim 🥳- 1 yıl
Teşekkürler gezdim geldım 😁
Soran1 yılBelli belli, gözlükler de tatlıymış 😂
Umarım iyice enerji toplamışsındır da bu mod uzuuuun süre devam eder 😎🙏- 1 yıl
İş aşırı yoğun bunaralar bana 5gun yetmez ama bakalım 😆
Soran1 yılİdareli kullan 😂
- 1 yıl
Ben ve idare 🤣🤣 denerim
Soran1 yılJdjdkd
1 yılKabul etmem sonra minnet eder kimsenin minnetini cekemem
11 Yorumla
Soran1 yılMinnet boyun eğmek demek yalnız 😀
Yani senin minnet etmen gerekir, senin istemediğin minnet etmek oluyor 🤓
O minnet etmiyor yani 🙃
1 yılBen babam hariç birinden hediye veya para almam.
16 Yorumla
Soran1 yılNeden?
- 1 yıl
Çünkü insanlar bir şeyler sunarak daha fazlasını isterler, ebeveyn bunun tek istisnası.
Soran1 yılSen yine de babana bile güvenme 😂
- 1 yıl
26 yıldır yanlarındayım ve beni kusursuz yetiştirdiler, hiçbir kötülükleri olmadı, ebeveynine uzaklık duyan dışarıya yakınlık duyar ancak ben de zıttı, beni kendinle karıştırma.
Soran1 yıl"Kusursuz" 😂
Olur karıştırmam 🙏- 1 yıl
Sınıf kininden kuduruyorsun be birader, git ananın, babanın elini öp de biraz hayatın düzelsin, haydi kal sağlıcakla.
1 yılTelefon mu önemli yoksa aşk mı?
Ben kabul etmezdim 😂
14 Yorumla
Soran1 yılHoppalaaa aşk ile telefonu nasıl birleştirdin bea anlat bakem 😂
- 1 yıl
Telefon pahalı bir hediye, aşk ise parayla satın alınamaz..
Herkes aşkı seçer bea 😃
Soran1 yılO kesin bea 😂
- 1 yıl
Tabii bea 😂
Elbette kabul ederim amiral gemisi olursa daha iyi tabi 😅
11 Yorumla
Soran1 yılTani tani enn enn, amiral gemisi demek zaten 😂
1 yılİhtiyacım yok zaten en son model kullanıyorum, tekrar aldığı teli kendisine hediye ederim
16 Yorumla
Soran1 yılYalnız o hediye olmuyor o zaman 😂
- 1 yıl
Hediyeyi hediye etmek hediyeleşmektir
Soran1 yılBilemedim 😀
- 1 yıl
Olabilir bilemeyebilirsin, herksin bir yetişme ve büyüme tarzı var🙂benim kültürümde gelen hediyeyi tekrar karşısında ki ne ya da bir başkasına vermek o kişiye sunulan bir hediyedir✌🏻
Soran1 yılİlginçmiş 😀
Yeni bir şey ögrendim 😇🙏- 1 yıl
🙏🏻
1 yılKendine alabilsin yeter ki gerisi hiç möhüm değil
11 Yorumla
Soran1 yılO zaten hediye olmuyor 🤣
1 yılUzun vadeli bir ilişki ise ederim , onunda dışında etmem
14 Yorumla
Soran1 yılUzun vadeli ilişki nedir senin için? 😀
- 1 yıl
Belli bir yol katledilmiş, o güven sevgi oturmuş üzerinden bir yıl geçmiş bir ilişki demek 😂😂😆
Soran1 yılOoo standartlar da belirli ve netmiş 😀
- 1 yıl
Haha 😂 o kaddar
1 yılSevgiliden böyle hediye kabul edilmez. Anca eş olabilir.
14 Yorumla
Soran1 yılSana aradaki farkın tanımlamasını sormazsam olmaz 😂
Nedir fark senin için?- 1 yıl
Biri resmi diğeri gayrı resmi ve bu benim için yeterli. Sevgili tanımı daha havada kalan bir tabir. Eşinle aranda bu gibi şeylerin lafını yapmazsın belki ama sevgiliyle çok rahat olabilir bunların lafı. Bir de ben kendime yakıştıramam sevgililik döneminde bu hediyeyi kabul etmeyi. Çünkü hediyeye tav oluyormuşum gibi bir izlenim verir ve bu bana ters. Birini seviyorsam etiyle kemiğiyle zihniyle severim. Pahalı hediyelerle değil.
Soran1 yılYine boşuna sormamışım 😂
Eline zihnine sağlık 🙏- 1 yıl
Teşekkür ederim 🥂
Böyle pahalı şeyler bana doğru gelmiyor sevgilik döneminde. Kocam olsa neyse
11 Yorumla
Soran1 yılAradaki farkı nasıl tanımlarsınız Uber hanım? 😀
s 1 yılHayır. Bu kadar üst seviye bir şeye gerek yok. Eşim olsa nişanlım olsa neyse de..
13 Yorumla
Soran1 yılEş, nişanlı ile sevgili arasındaki farkı ne oluşturuyor sana göre? 🙃
- 1 yıl
Nişanlılık ya da evlilik, geleceğe dair daha net bir bağlılık ve sorumluluk içeriyor benim için. O yüzden böyle büyük jestler oralarda daha anlamlı geliyor. Sevgililikte ise hâlâ birbirini tanıma, sınırları görme süreci var bence.
Soran1 yılGüzel tanımladın 😇🙏
1 yılKabul etmezdim.. Hem telefon merakım yok hem de öyle pahalı hediyelere gerek yok..
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl hediye seversin?
- 1 yıl
Hediye tercih edilmez, seçilmez, şu olsun bu olsun denmez bana göre.. Beğenip gönlünden geçmişse tamamdır..
Soran1 yıl😎🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır. Kendi paramla gücüm neye yetiyorsa onu alırım. Eşim olsa hediye alabilir ama pahalı biseyi yine kabul etmem
18 Yorumla
Soran1 yılEşin pahalı hediye alsa bile kabul etmezsin doğru mu anladım?
Cevap sahibi1 yılEşim alırsa borcunu beraber ödeyeceğiz demektir. İhtiyacım kadar yeterli benim için
Soran1 yılPeki borçlanarak almayacaksa yani paranız çoksa?
Cevap sahibi1 yılO zaman eşimin karakterine bağlı. Beni parasıyla ezmiyorsa devamlı devamlı dile getirmiyorsa yaptığı şeyi olabilir. Ama ne olursa olsun kendi paramla gucumun yettiğini alma taraftarıyım. Ya da yasamadigim için böyle şeyleri tam bilmiyorum. Baba ya da koca parasi yemek kısmet olmadı. Hayat eşek gibi çalışıp 3 kurusta olsa onla idare edeceksin dedi hep.
Soran1 yılNe güzel karakterin oluşmuş...
İlk cevabından sonra bilerek sordum merakla çünkü bir şeyler vardı yani yaşanmışlık, tecrübe.
Ev ekonomisine de hakimsin, hayatın yaşattıklarına da...
Diğer karakterini ve özelliklerini bilmem ama şu bahsettiğin kısımlara göre çok iyi bir eş adayısın bence.
Yani eşinin gözü arkada kalmaz.
Biliyor musun sen böyle olduğun için de o yaşamadığını o zaman yaşama ihtimalin var. Çünkü senin gibi olanlara bunu yapmak kişinin içinden gelir. Özellikle isteyene, talep edene de ters teper.
Umarım ilişkiler konusunda da böyle tecrübe en azından farkındalık sahibisindir de hak ettiğin güzel şeyleri yaşarsın 🙏
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ama maalesef öyle olmuyor. İsteyen karşısındaki kullanan insanlar kazanıyor. Ben evliliğimdede ayrilirkende bişe görmedim. Ama kaymağını benden sonraki gelenler yedi mesela. Yani sıkıntısini ben çektim sefasını başkaları sürüyor. Bu hayat böyle sanırım hep. Tek değilim yani. Örneklerini görüyorum.
Soran1 yılHaklısın.
Bu örnekler daha fazla.
Fakat gerçekten mutlular mı yani o sefa gerçekten mutlu ediyor mu ondan emin değilim 😀
Para veya kazanç geçişi oradan olup baska yerde yenildiğini de biliyorum...
Bir de şu var. Seninle benzer durumda para peşinde olanlardan çekmiş, artık kıymet bilen birisini arayanlar da var.
Önemli olan denk gelmek.
Umarım hayat sana bir güzellik yapar 😇
Cevap sahibi1 yılDaha yapmadı ama umarım yapar 😊
Gizli Üye(18-24)1 yılAaa Canım sevgilim hiç gerek yoktu diyip telefonu alırdım sjsksnsms
11 Yorumla
Soran1 yılAhahah dürüst cevapları seviyorum jdjdkd
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilim böyle bir hediye alırsa kabul edemem çünkü kocam kızar hahahahahahah 🙃😂😂
16 Yorumla
Soran1 yılHangi sevgilin? 😂🤣
Cevap sahibi1 yılHerhangi bir tanesi işte ne fark eder ayol 😂😂
Soran1 yılDoğru fark etmez 🤣
Cevap sahibi1 yılBen hep doğru konuşurum zaten 😌😂😂
Soran1 yılBilmem mi 😂
Cevap sahibi1 yıl🤪😂😂😂
Gizli Üye(18-24)1 yılEtmiyormuş gibi yaparım ama istemem yan cebime koyarım ayrılınca umarım geri istemez onu
17 Yorumla
Soran1 yılAhahah çakal 😂
Yani cimri ise ya da başka niyetle aldıysa isteyebilir jdkddk
Cevap sahibi1 yılZor olur ya format atçan önce kendi bilgilerini diğer telefonuna aktarcan fakan
Soran1 yılOoo teknolojiye de hakimiz 🤓
Cevap sahibi1 yılNeden olmayayım ki😀
Soran1 yılGenelde kadınlar pek formattır, aktarmadır ilgilenmez ondan 😀
Cevap sahibi1 yılAnılarımız var ama😀
Soran1 yıl😂
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadr sevgili oldgmuza bağlı.
Bı kaç ayliksa hayr14 Yorumla
Soran1 yılNe kadar olursa evet? 😀
Cevap sahibi1 yıl1 seneye yakn belk
Cevap sahibi1 yılYa da ciddiye donukse
Soran1 yılCiddiye dönük olma detayı güzelmiş 😇🙏
Kabul etmem o parayla ihtiyaçlarını karsilasin ben daha mutlu olurum.
11 Yorumla
Soran1 yılİhtiyaçlarını karşılayamayan zaten hediye etmez bence ya 🙃
Ben istemem ama ona alırım çünkü o en iyisine layık
11 Yorumla
Soran1 yılHemcinslerime olan umudumu arttırıyorsunuz 😀
Gizli Üye(18-24)1 yılKabul ederim. Bu devirde erkekler dokunmadan sevgili olmuyor. Öyleyse karşılık olarak telefonu kabul ederim.
25 Yorumla
Soran1 yılYalnız o zaman hediye olmuyor sanki 🙃
Dokunmanın karşılığı oluyor gibi...
Cevap sahibi1 yılBen hiç karşılıksız hediye edeni görmedim
Soran1 yılBu kadar pahalı olanı değil de herhangi bir hediye de mi görmedin?
Cevap sahibi1 yılEvet görmedim bir çiçek bile almıyor hediyeyi geçtim dokunma temas yoksa sevgili bile olmuyor erkekler
Soran1 yılSevgi-li kavramını da bozdular, bu başka bir şey...
Üzüldüm.
Umarım bir şeyin karşılığı olmadan sen böyle birisi olduğun için içinden gelerek verilen bir hediyen olur 🙏
Hatta hediyelerin...
Gizli Üye(30-35)1 yılGetirmiş al kullan diyorsa alırım ama kullanmam. Telefon alınırken oradaysam o ayrı alır kullanırım.
11 Yorumla
Soran1 yılAhahaah ilkini neden kullanmıyorsun? 😀
1 yılEderim ya onu mu kırayım yani smdmmd
11 Yorumla
Soran1 yılKırmak nemünosebeto yani jdjdk
1 yılIPhone olursa kabul etmem Samsung olursa olur
17 Yorumla
Soran1 yılAhahah neden öyle? 😂
- 1 yıl
Sevmiyorum ben ayfonu
Samsung S25 ultra olsun
Ama ayfon 30 olmasın
Ciddiyim
Soran1 yılTahmin edebiliyorum çünkü elmanın defolarını gören kim olursa olsun sevmez 😂
- 1 yıl
Elimde note serisinden bir telefon var
Memnunum
Soran1 yılNote serisi en iyilerinden, keyifle kullan 🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Daha güzeli senin olsun inşallah
Soran1 yıl🙏
1 yılHayır kesinlikle etmem.
13 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
- 1 yıl
Sevgili olmak evlenmeye garanti değil geçici olabilir o yüzden kabul etmem.
Soran1 yılMantıklı 😂
1 yılKabul ederim artık fow flörtüm olur.
11 Yorumla
Soran1 yılAhahah 😂
Yalnız sevgili demiştik, favori flörtün de yapsan aslında kademe düşürmüş oldun jdjdkdk
1 yılŞeyy bilemedim 🙄
17 Yorumla
Soran1 yılKararsızlık sebebi ne peki? 😂
- 1 yıl
1. cisi şimdiye kadar hiç pahalı hediye kabul etmedim, 2. cisi yarın birgün bişey olur kafasında kırarım yazık olur telefona🙄
Soran1 yılAhahaha 2. ciyi kimse yazmamıştı bak iyi oldu 😂🙏
- 1 yıl
Siz siz olun sevgilinize son model telefon almayın😐paranıza yazık olur😐
Soran1 yılBence o anlarda o kadar değer verdiğimiz kişiyi o duruma getirmiş olmak daha çok yazık olur 😇
Telefonun yenisi alınır da hissettirilen telafi edilir mi o meçhul...- 1 yıl
Haklısın. Yeter ki kalpler kırılmasın :)
Soran1 yıl😇🙏
1 yılHayatta kabul etmem, kendim alırım
13 Yorumla
Soran1 yılNesen?
- 1 yıl
Pahalı hediye kabul etmem bana ters şahsen
Soran1 yılGüzel bir özellik 😎
Etmem, edemem… Yokki… 😅
15 Yorumla
Soran1 yılAhahaha peki olsa? 😂
Soran1 yılOhoooo benim amin demeem kaldıysa sen unut onu 😂
Kabul olmaz benimki 🤣