Neden?
Teknolojide erkekler gibi ama telefonda bilemiyorum 😂

Erkekler 😎
Kadınlar 🤩
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden?
Teknolojide erkekler gibi ama telefonda bilemiyorum 😂

Yeni olan her şeye kim gözü kapalı atlıyorsa o meraklıdır. Yani maalesef kadınlar, kadınlarımız..
Erkekler donanımı açısından sadece güdüleniyorlar yeni çıkan şeylere normalde.
Anormal olarak yeni şeylere ilgi göstermelerinin sebebi ise sadece kadınlar ve kadınların yeni şeylere olan ilgisi (aslında zaafı)..
Cebinde ısırılmış elma olan kadınlara sorsan çoğu fiyat performans ürünü farklı bir cihazla arasındaki farkları soylemeyemez bile..
Kadınlar maalesef daha şekilci hatta gösteriş meraklısı oluyorlar. İlk kendilerinden başlıyorlar hatta bunu yapmaya..
Yeni çıkan cihazlar, kıyafetler, bakım ve makyaj ürünleri yani kapitalizm bataklığını basleyen ana kanal kadınlar oluyor. Erkekler de onlara uyuyor işte uyabildikleri kadar..
Dün gittiğim Avm'de bolca gözlem ve analiz yapma şansım oldu bu konuda kendimi de dahil ederek..
Üzerimdeki kombin 7 yıl önce aldığım fiyat performans ürünü kıyafetlerden oluşuyordu ve hepsi de gayet iyi durumdaydı hâlâ..
Giyinme ihtiyacımı bunlar karşılıyorken ben neden yenisini alayım ki, hem de para en değerli hazinem olan zamanıma mal oluyorken?
Bu yeni kıyafet örneği; yeni olan her şey ve hayatın her alanında, herkes için geçerli bir durum..
Güzel bir analiz yapmışsın 🤩
Bu bakış açısı, bu yorum bir yerden tanıdık ama acaba nereden 😂
Dün tam da bu konuda overthinking yapmışken sorunu görünce yazmam gerekti. Ben de gerekeni yaptım..
Gizli üye gizli üyeye benzermiş 😂
Yooo hiç de benzemiyor 😂
Kelimeler, cümle yapısı, arkasındaki düşünce ve fikirler bu diğer gizlilerden farklı diyor 🤣
İyi yaptınız gizli hanım 😂
Fazla uzun olduğu için böyle oldu ama üstte kalması için uzun olmalıydı ki yazılma amacına ulaşsın 😀
Neydi amacı? 😂
Okunmak ve farkındalık oluşturmak 😀
Çakal 😂
Fenomen olmayı isteme sebebimdi bu 🤣
Daha vizyoner ve en önemlisi daha etik benzetmeler yapabilir misin abaca? 😂
Gerçi onlarda anaerkil bir hiyerarşi var. Olur olur yaa kabul ediyorum 🤣
Fenomenlik için güzel bir motivasyon evet 😀
Ahahaha 🤣
Telefon tercihi cinsiyetle değil, bireysel tercihlerle ilgili bir şeydir.
Telefon tercihinin bir çok yönü var.
İlki, gençler teknolojiye çok daha fazla meraklıdır, ancak yaşça büyük kişiler için telefon almak, daha çok ihtiyaca yönelik bir seçimdir.
İkincisi, kadınlar fotoğrafçılık, kişisel kullanıma daha önem verirken erkekler işlevsel kullanımı ve donanımına önem veriyor. Bu da telefonun faeklı ihtiyaçlarla kullanılabiliyor olmasını ve herkese hitap etmesi anlamına geliyor.
Cinsiyet kısmı çok yanıltıcı. Nedeni ise, telefon üreticilerinin cinsiyete ait telefon üretmesi. Kadınlar için daha şık ve zarif, erkekler için ise güçlü ve dayanıklı özellikler ön plandadır. Bu durum toplumsal cinsiyet rollerine dayanıyor.
Güzel analiz 🤩
Peki ankette hangisini seçtin? 😂
Hiç ipucu vermemişsin cevapta bilemedim 😂
Ahahaha tahmin ettim topu bana atmaya çalısmandan 🤣
🤣
Açıkçası erkekler genelde teknolojiye daha meraklı oluyor. Yeni çıkan telefonun işlemcisi ne, ekran tazeleme hızı kaç, kaç RAM var gibi teknik detaylara baya kafa yoruyorlar. Kadınlar ise daha çok telefonun kamerasına, tasarımına, rengine veya kullanım kolaylığına bakıyor. Ama bu demek değil ki kadınlar ilgilenmiyor. Özellikle sosyal medyada aktif olan kadınlar yeni modelleri yakından takip ediyor. Yani merak var ama ilgi alanları farklı diyebiliriz.
Bence çok güzel ve detaylı ayırmışsın iki bakış açısını da 🤓
Peki ankette hangisini seçtin?
Hangisinin merak duygusu bir tık daha fazla sence?
Ankete katılmadım Her iki tarafında ne gibi meraklılığı olduğunu acıklamaya çalıştım
Evet onu fark ettim 😀
Peki birisini seçecek olsan hangisi olur?
Kesinlikle erkekler:)
😂
Etiket fark etmeksizin cevapların detaylı ve özenerek oluyor.
Fenomenlik düşünmez misin?
İnsan olarak hakkıyla telefonun tüm özelliklerini kulanıyormuyuz tartışılır bence. Geçen bir amcanın elinde mi'nin son sürümünü gördüm ve belliydi yani kullanmakta zorlanıyordu.
Kadın ya da erkek olsun kendi kullanım amacına uygun telefon seçimi yapan çok az kişi var..
*İhtiyactan kullanan (kendi eksikliklerine göre)
*Yeni çıktı şunuda deniyim diye kullanan ( tamamiyle sosyal bir eksiklik olarak hisseden bir kesim var ve sayıları az değil )
Genede birini seçecek olsaydım. kadınlar daha sosyal varlıklar olduğu için kadınlar derdim.
Cidden üst kısımda yazdıkların tespit gibi tespit. Özellikle üst jenerasyon aynen öyle...
Konu telefon olunca da evet kadınlar bir tık önde sanki 😀
Kadınların hepsi öyle değil tabiki.
Ama geneli bulunduğu ortamdan etkileniyor onu demek istedim esasen. Mesela bi kuzenim var (firu değil )
kuzenim iphone 11 kullaniyor diye, başka bir kuzenim kendisi 30 binden fazla olan iphone 13 aldı (güncel fiyati bilmiyorum )
Aldın ne oldu yani bak herkesin iyi olanı kullanmaya hakkı var buna bişi demiyorum ama bana göre iPhone den cok daha iyi olan telefonlar var. Ne için kullanacaksan ona göre al kısaca.
Bakalım 11 kullanan ne zaman 14 almaya niyetleyecek 🤣
Neden diye sorsam mı bilemedim...
😇
Cevap
11Cevap
Kadınlar fotoğraf hastası olup çıktılar gadası
Biz neden olmadık sence? 😀
Biz anın tadını çıkarmayı severiz de ondan
Doğru 😀
Yalnız onlarin öyle olması senin sorulara da güzel görsel sağlıyor sanki 😂
Bak bu da doğru 🤣
Jvkgj
Merak dediğin için erkekler diyeceğim ben... Çünkü genel olarak erkeklerin merak alanları içine giren şeyler araba, telefon, pc gibi üzerinde kendi imzalarını taşıma ihtimali olan, teknik bilgiler içeren şeyler oluyor.
Kadınlarsa meraktan ziyade kullanışlılık, görsel, estetik açıdan bakmayı tercih ediyor bu tarz konularda.
Bence güzel ayırmışsın ikisi de 🤩
Benim gözlemime göre de böyle.
Peki merak demesem ne olurdu? 😂
Almak olarak değerlendirince kadınlar biraz daha baskınken telefonu aldıktan sonra detaylı kullanım konusunda da erkekler biraz daha baskın gibi 😂
Telefonumun her özelliğine hakim olmazsam içim rahat etmez 🤣
Doğru tespit 😂
Ben de telefonun özelliklerini kurcalamaya falan bayılırım bu yüzden kadın da olsa erkek de olsa satış esnasında içerik anlatırken fazla detaya girerim, kadınların tepkisi genelde " benim için şarj, kamera ve tasarım önemli gerisini boş ver..." oluyor 😂
Şaşırmadım 😂
Depolamayı sormuyorlar mı? O fotolar nerede saklanacak? 🤣
Hayır, o kısım çok garibime gidiyor zaten. Mesela bir telefonun 200 mp kamerası var ve bu telefonun 128-256-512 gb hafızalı seçenekleri var. Fiyatlar arasında da 1-1,5 falan oynuyor her seride. Kadına kamerayı çok kullandığını söylediği için diyorum ki mesela " bunlarda fotoğraf çözünürlüğü, derinliği vs daha yüksek olduğu için diğer kameralara göre dosyalama boyutu da daha yüksek oluyor bu yüzden hafızasının dolma ihtimali bir tık daha hızlı gerçekleşeceği için bence en azından 256 gb olanı tercih etmeniz daha sağlıklı olur vs" aldığım cevap "yok ya bak benim bu telefonum 64-128 gb ama yetiyor vs" ajshdhfjf
64 gb olana ben uygulama sığdıramıyorum foto nasıl sığdırıyorsun bu çözünürlükte be ablacım diyemiyorsun o an o koyuyor 😂😂
Ahahhaa çok iyi 🤣
Böyle danışman bulmuş faydalanmıyor 🤩
Sırf görüntüsü elmaya benziyor diye Hiking Trident alan müşteriler "genelde kadın" biliyorum hahahaha 😂😂
O yüzden ben artık anlatmayı bıraktım sorana cevap veriyorum. Düşük markalara geçtiklerinde sonra başım ağrımasın diye uyarı geçiyorum sadece 😂
Olay yerinden bildirmek de böyle bir şey 🤣
Ahhh o elma ahhh jdjdjd
Güzel soru.
Normalde görür görmez erkekler dedim ancak biraz düşününce aklıma 13 yaşında babasına "baba ben son model iPhone istiyorum" diyen pelinsucanlar geldi😅
Benim ergenliğimde de kızlar arasında statü göstergesi gibi bir şeydi. Bu arada o yaştaki bir çocuğa en son model iPhone alınmasını, daha o yaşlarda markaya ve lükse tamah edilmesini doğru bulmuyorum. Bu kişiler daha sonra "her sene yenisi çıktıkça onu isteyen" kişilere dönüşebiliyor.
Çok güzel bir analiz olmuş 🤓
Evet yeknoloji konusunda bariz ondeyiz merak, ilgi ve takip olarak ama telefon kısmında iş değişiyor sanki 😂
Ben de bakim KS ne diyecek diye merak ettim 😀
O elma telefondan almak için neler yapılıyor neler, buradaki sorulardan bile takip edilebilir...
Açıkçası kamerası konusunda hakkını asla yiyemeyeceğim bir telefon
Kamerası demeyelim de kamera yazılımı diyelim 😂
Yoksa donanım olarak her şey gibi ona da pek bir önem vermiyor aslında 🤣
Yazılım donanım vs çok anlamıyorum bunu söylemiştim 😅🙏
😂
İdare et beni hava sıcak 😂
Hava sıcak da idare edilecek bir şey yok zaten.
Donanım, yazılım mevzularını herkes bilecek diye bir şey yok 😀
Yalnız sende potansiyel bir elma fanı olma durumu var ama hadi bakalım 🤣
Bunu nerden çıkardın söyle bakalım😂
Kamerası güzel sadece, bu konuda hakkını yiyemem.
Ancak multi milyoner de olsam samsungdan vazgeçmem.
Ahahah tamam tamam değilmişsin geri aldım sözümü 🤣
Kadin erkek bence fartetmez instegram da ilk ben aldim ben buradayim ben böyleyim storileri atan kesim:))
Erkekler donanim performans, işlemci, RAM gibi teknik detaylara kafayı takar kadınlar ise çoğu zaman kameraya, şarj süresine, tasarıma ve kullanım kolaylığına rengine gibi gibi şeylere bakıyor. kadınlar birde fotoğraflarım nasıls cikiyor diye çok bakiyor:))
Ahahaha bak o ilk paragrafı kim yazacak diye bekledim ama kimse yazmamıştı 😂
Sorum gözü yaşlı ömrünü doldururken sen yetiştin 🤣
Güzel tespitler 😎
Millet görmemiş bir havalar bir havalar sorma oradan tanıdık geldi: ))
🤣
Bunun erkeği kadını yok bence, teknolojiye meraklı olan herkes yeni telefonlara ilgi duyabilir. Kimisi teknik özellikleri inceler, kimisi tasarımına hayran kalır, kimisi ise sadece günlük işlerini daha kolay halletmek ister. Cinsiyetten çok bireysel ilgi ve ihtiyaçlar belirleyici oluyor bu konuda.
Bunlarda hemfikirim.
Fakat 😀
Soruda iki şıktan birisini seçmen lazım, hangisi? 😂
Secmeme hakkımı kullanmak istiyorum öyle bir hak yoksa da bana özel olsa olmaz mı? 😂
Ahahaha sempatikliğe öyle bir hak verseydik olurdu belki ama vermiyoruz 😂
Niye öyle özel olsun? 😀
Erkekler diyorum 😂
Cevabınız kabul edildi efenim 🤓
Lütfen ankette oylamayı da unutmayınız.
İyi günler dileriz 😂🙏
Erkeklerin çoğu yeni telefonlara uygulama oyun kaldırma olarak bakıyor...
Kadınlar kamera ve hafıza odaklı bakıyor...
Tabi genel olarak ikiside teknolojiyi takip edip ilgilenebilirler...
Veya bir de gösteriş meraklıları diye seçenek olmalı 😂 herşeyin son sürümü, son hali bende olsun diyenleri unuttun @OrganIQ bunu kadın erkek diye ayıramayız işte onlar ayrı bir tür 😂😂😂
Ahahaha son seçeneği güzel eklemişsin bak 😂
Fakat onlar elmacılar olduğu için genelde ayrı bir kategori gibi geliyor bana jdjdkd
Ankette hangisini oyladın? 🤣
Yok ama android de de o tutkunlar var...
Genelleme olduğu için erkekler dedim... Çünkü popüler teknoloji sayfalarına baktığımızda hep teknolojik ürünleri inceleyen tanıtan insanlar erkekler, hatta bir çoğu yeni bir özellik görünce küçük bir çocuğa oyuncak vermişsin gibi seviniyor... Tabi benimde ilgim var ama uzaktan uzaktan 😂
Ahahaha güzel analiz 😂
Öyle bir akrabam var mesela benim de 🤣
Kadınlar da o tanıtım işine girdiler aslında, bence daha da iyiler ama uzun sürmedi sanki jdjdj
evet birkaç kadın deneyimci var ama uzun vadede ilerleyen birini göremedim daha...
Belki sen olursun? 😂
telefonlara genellemesi yapmamak lazım. kadınlar yeni iphone modellere meraklı. ama erkekler biraz daha teknolojiyi araştırdığı için erkekler daha meraklı
Kadınlar neden elma meraklısı peki?
Bence yeni telefonlara kişisel gelişimini tamamlayamamış, modernliği ya da zenginliği telefon markalarıyla belirleyeceğini düşünen, hayatta bir amacı ve idealleri olmayan her iki cins de önemsiyor.
Bu olmamış eksik kalmış, füze atsaydın 😂
Bu dediğin gibi yaklaşanlar cidden epey fazla...
Peki ankette hangisini seçtin? 😀
ahaha füzeye gerek yok sözlerim var ya :D ankete al birini vur ötekine seçeneğini ekliyorum :D
Ahahaha tarzın yine kendini belli etti, rica da etmiyor 🤣
ahaha her zaman belli ederim bilinir :D rica etmeme gerek yok mantıklı bir seçenek zira :D
😂
Ben kadınların olduğunu düşünüyorum, erkeklere tuşlu bile yeter 🤣 baktım herkes erkek demiş yeni nesil dediğimiz ayfon falan değil mi? Ben mi yanlış anladım? bende severim yeni teknoloji şeyleri 😋🤩
Ahahaha hayır sadece ayfon yani o elma değil 😂
Yeni çıkanlarin hepsi diyebiliriz Samsung vs. hepsi dahil.
Niye bize tuşlu bile yetiyormuş? 😂
Alo dese yeter size djdkddj 😅birde Facebook
Aaaaa günahımızı alıyorsun 😂
Hiç face kullanmadım mesela ben 🤣
Alo yetmez internetsiz yaşayamam jdjdk
Orasını burasını bilmem ben. yatıyorum ben uykum var organ abi. haydin görüşmek üzere 😅
Bu saatte ne uykusu ya 😂
Senin uykuyu da ayarlaman lazım bak ona göre, yoksa değişmez hiçbir şey 🙃
İyi uykular 🙏
%70 erkekler, %30 kadınlar.. Bu da kadınların; çalışma hayatına katılımının, maddi anlamda özgürlüklerinin ve dolayısıyla kazançlarının erkeklere göre daha geride olduğunu gösteriyor..
Yani diyorsun ki o şartlar değişse kadınlar da o imkanları erkekler gibi yeni telefonları takip ederek kullanırlar? 🤓
Bence evet.. Çünkü onların içindeki "yeni" merakı, biz erkeklerden fazla..
Bilemedim ya 😀
Sanki erkeklerin daha çok dikkatini çekebilecekleri alanlara kayar gibi geliyor bana ama bu da olabilir tabi.
Kadınlar daha meraklı. Nedeni: Onaylanma, toplum da en üst seviyede olma, hava atma gibi şeyler yüzünden yoksa yeni teknoloji diye değil😂
Aman Selin hanım neler yazdınız böyle 🤩
Kadınların da en azından farkındalık sahibi kadınlarin da bunun farkında olması bence çok hoş 😂
Peki o duygular neden var?
Sabah sabah zihin açalım işe hazırlık jdjdj
Hemcinslerim beni linçlemez diye güvendim😂
Dışlanma korkusu ya, ortama ayak uydurmak. Yani kendinden bir şey veremeyen işte en yeni telefonla ilgi çekmek, ordan gruba dahil olmak ister. Mesela fotoları onun telefonuyla çekerler, bu onunla konuşmak için bir neden😂
Yok yok linçlettirmeyiz seni 😂
Bak bunları bilmiyordum, taktiklere bak jdjdk
Teşekkürler efenim ekstra bilgiler icin 🙏
Ben seni daha sonra cevaplarsın diye bekliyordum 🤣
Haydaaa ifşa mı ettik durduk yere ya ben biliyorsunuz sanıyordum sjsjdhsj
Aaaaa bak işte unuttum söylediğim sözü şaka gibi 😀 neyse içimden geldiği gibi davranmak daha iyi jsjs
Ahahaha yani bilmeyenlerimiz var, ben gibi jdjdkd
Bence de 😎😂
Yeni bilgi yüklendi o halde 😂
Evet 😂😋
Bence bu tamamen göreceli.
Ben hiç telefon markası takıntısı olan biri değilim
Kamera arama kısmı iyi olsun kasmasin yeterli
Aynen öyle 😀
Peki Android mi seviyorsun Ios mu?
Hiç ayrım yapmam biliomusyn ikisini de kullandım ama Android e eli daha çabuk alıştı açıkçası
Bak buna şaşırdım ama sevindim 😀
Genelde kadınların sadece bu özellikleri aradığı için tercihi ios oluyor.
Oysa android daha kapsamlı.
Keyifle hasarsız kullan 🙏
Çok saool
Erkekler daha meraklı galiba, teknolojiye merakı var ise incelemek, donanımına bakmak hoşuna gider
Sende durum ne? 😀
Meraklı mısın?
Aha bu ben 🤣
Parça artıyor muydu? Artmıyorsa sıkıntı ahahaha jdjdjdj
Fazla koyuyorlar 😂🤣😂🤣
Çok sıkıcı ama o yaa 😀
En azından vida arttırman lazım, arttırmıyorsan bizimlaaaa değıllllsınnn 😂
Bu doğru 😎
Ben işin esprisindeyim sen bana bakma, tatil modu 🤣
😂
Biz kadınlar sadece marka model ve kamera ile ilgiliyiz bence. Diğer özellikleri pek kullandığımız yok
Böyle farkındalık sahibi kadın sayısı artmalı bence yaa 😂
Oyun, diğer işlemler için de kullanan vardır belki ama büyük çoğunluk bence de böyle evet.
Peki ankette hangisini seçtin? 🤓
Görmemiştim şimdi erkekleri oyladım. Ben yeni telefon alıyorum 2-3 güne yeni olduğunu unutuyorum. Eşim telefon alsa 1 ay özelliklerini anlatır gösterir vs vs. Erkekler daha detaycı ve teknolojiye meraklı
Bence çoğunluğun durumu bu 😀
Sorunun röntgenini çektiniz efenim, teşekkürler 😂🙏
Ricalar efenim😌
Erkekler daha çok teknoloji bağımlısı olduğu için, erkekler.
Telefon da olsa geçilmiyoruz yani 😂
kadınlar diyeyim ama cinsiyete alakalı bir durum değil, kişiye göre değişkenlik gösterir.
Nasıl mesela? 🙃
Erkekler daha meraklı. Malum sadakat sorunları var ajsj
Aaaaa 😂
Cassieee hanim laf çakma modunu açmış 🤣
Neyse ki beni teğet geçiyor jfjdkd
Sadakat konusunu telefon ile bir şeeet bakim nasıl oluyor o? 😂
Ahaha iyi yaptın 😂
Dur ben senin yerine açıklarım hanımağa yorulmasın 🤣
Cep telefonuna sadakat göstermeyip yenisini alan kadına da göstermez dedin jdjdjd
Böyle de kendi soruma cevap da verecek kadar enerjiğm bak. Senin soruna da gönderme yapayım 🤣
Yaaa süpersin 🤩🥳
Mesela bu teelefonumu alalı 1,5 yıl oldu galiba.
Güvenlik güncellemesi almaya devam ettiği sürece değiştirmem.
Bu da en az 3,5 yıl demek.
İyi ki bağğğzı erkekler var jdjdkd
🤣
Her kadın biraz narsisttir bundan dolayı kadın kendini daha güzel gösterecek kamera ister, erkek işlemci ister bellek ister ram ister yüksek depolama ister yüksek batarya ister ister de ister.
Ahaha neden o kadar istiyoruz? 😂
bts ne alaka diyecektim samsung’muş eldneldkeşd askerden dönüyo göz bebeklerim
Onlar bts değil ki😂
Evet Samsung ile ilgili görsel ararken karşıma çıktılar ama ben tanimam etmem 😂
Neden göz bebeklerin?
ironi nedir bilir misin
seviyorum grubu ya ergenliğim onlarla geçti o yüzden göz bebeğim dedim
Yüzde yüz bildiğimi söyleyemem
Çok popülerler hep haberlerde falan görüyorum ama hiç nedir ne değildir diye bakmadım.
Fakat Samsung onlarla çalıştıysa vardır bir bildiği 😂
kore’nin en popüler müzik grubu. askerseler şu an da millet dönecekleri günü sayıyo (10 gün var elcmelckeğ) samsung ile çalıştıkları içşn ironisine bts ne alaka yazmıştım ama arkadaş ciddiye alıp cevap vermiş. güzel ve başarılı bir grup dinlemeni tavsiye ederim.
Madem önerdin bir bakıcam 🤓🙏
ndldjwlxk teşekkür ederim dikkate aldığın için. pişman olmayacağını düşünüyorum
Bakalım 😂
Erkekler daha meraklı olabilir ama o sadece merakta kalıyor 😃
Nasıl? 😂
Sahip olamıyorlar, olmuyorlar. Beylerin çok daha fazla sorumluluğu olduğu için öncelik meseleleri farklı diye düşünüyorum. Ama bu düşüncemi onaylamak ya da reddetmek senin elinde, sonuçta mavi olan sensin😃
Sadece benim onaylamam veya reddetmemle de olmaz o daha fazla veri, yani çoğunluk lazım. Anketi o yüzden ekledim bir görelim bakalım diye 🤓
Fotoğraf sebepli kadınlae gibi geliyor bana.
Mesela fotoğraf çekme oranında bariz eziyorsunuzdur 😂
Bunun da sebebi tarih boyunca süs vs. ilgisi sizde hep daha fazlaydı.
Bence iyi ki de öyle jdjdkd
Senin onaylaman veya reddetmen yeterlide artar. Seni erkeklerin sesi yaptım 😃
Yeni telefonların kamerasında bir fark yok test ettiğim kadarıyla hepsi reklam yalanı.
Neymiş iyi olan?😂
Ahahaha yok yine de olmaz 😂
Yani süs, takı, makyaj vs. kavramların sizde olması 🤣 Tersini gözümde canlandıramıyorum da jdjdk
Olur olur 🤓
Canlandırmana gerek yok gerçekleri var zaten 👀
Ya ama onlarda östrojen fazlalığı var onlar saylanmaz 😂
Kadın vücudu daha estetik bizde olmaz o, olmasın jdjdj
Bencede olmasın da, konu telefondu ama kadınların estetik vücuduna çıktı sonu 😃
Ahahah 🤣
Neden güldünüz?😂
Konunun nereden nereye geldiğini yazmana 😂
😂
Kadınlar daha markalı gibi
😂
Neden öyle sence?
Öyle gibi 🙃
Erkekler gösterişe daha meraklı telefon konusunda
Neden öule sence?
Hava atacak kendice
😂
Hiç boşuna gülmeyin söz konusu hava olunca para olunca herkes bir üstünlük derdine giriyo
Yoo dediğin doğru haklısın, o yuzden güldüm. Durum komik yani 😂
Kızlar daha çok popüler kültür kölesi bence
Neden öyle sence? 🙃
Hemcinsi arasında rekabet. d
Mantıklı jdjdkd
Telefonda karşıt cins gibi. 😃
Bence de bir adım öndeler sanki 😂
Yeğenlerden biliyorum. Daha hemcinsim olanları telefon dahi istemedi ama karşıt cins olanlar iPhone istiyor. 😃
Ahaha bak sen afacanlara 😂
Hemcinslerin ne istiyor?
Onlar daha çok oyun tarzı şeyler. Konsol veya PlayStation gibi.
Soruyorum iPhone ile ne yapacaksın ama verdikleri cevap iyi resim çekiyor. Normal telefon kullan ve iyi bir fotoğraf makinesi al onunla çek diyorum. Madem fotoğraf amaç ve daha ucuza gelir diyorum ama yok ille dw o olacak. Bizim milletin yeminle özentisi bitmez kardeşim. Yapmak yerine hazıra konmayi sevdiğimiz ve konfor alanımızı bozmadigimiz sürece bu devren böyle devam eder.
Tespit gibi tespit 🤓🙏
Eyvallah kardeşim. 😇
Olmaması dileğimizle ama sistem böyle.
Maalesef 😂
Kesinlikle erkekler…
Neden kesinlikle? 😂
Vaaaay ahahah 😂
Hadi bakalım öyle olsun 😎🤣
Sempatikliğime dayanarak erkekler diyorum
İyiymiş 😂
Kadında meraklı erkekte
Birsini seçecek olsan? 😀
Seçim yapamam
Peki 😀
Bu arada kullanıcı adını okuyunca hemen şarkıyı açtım, hatırlatma için teşekkür efenim 😇🙏
Rica ederim ☺️
Erkekler bence. Uzun uzun yazacaktım üşendim 😂
Aaaa çok farklı bir yorumu kaçırdığıma eminim ama ispat edemem 😂
Sormazsam çatlarım 🤣
Neden erkekler? Jdjdkdk
Bak ya 😄
Telefon esasen, iş için gerekli olan bir araç. Maddi kaynaklar, iş ortamı, gereklilik olarak erkek diyorum.
Öööff yazamadım 😂😂
Yoo bence gayet de yazdın hem de nokta atışı bir özet oldu 😂
Neden dersen benim telefon seçimim ve ayarlamaların hepsi tam da bu dediğine göre tercih edili 🤣
Bir çoğumuz için de böyle ama maalesef çoğunluk oyun oynayanlarda jdjdj
İşte bunları ayıracaktım ama ben koala ailesine mensup olduğum için yapamadım 😄
Bir kesim için tek gereklilik ısınmaması kasmaması oyun odaklı.
Bir kesim için resim kalitesi ve bir miktar yeterlilik kafi.
Ama bir çoğu için çok depolama bir kaç programı aynı açıp takip edebilme iş yapabilme özelliği. Bu son kısım daha çok erkekler o yüzden şeettim 😂
İyi şeettin iyi 😂
Teşekkür ederim, başta yazmasan da sonra döküldüğün için 🤣🙏
Ne demek. Şairane döktürdüğüm zamanlarda sorunu bulup yazarım o zaman daha güzel olur 😂
Aaaa o zamanlar ne zaman oluyor acaba? 😂
https://youtu.be/5qQdWLKm45c?si=Xqcu5vaKYOpoH-j2
Nadir 😄 ama illa denk gelir bence
Hadi bakalım 😂🙏
Kadınlar çünkü resim çekinmeyi seviyorlar
Burada sataşmazsam olmaz 😂
Resim çizilir, fotoğraf çekilir 🫣
Dilim sürçtü🤭😅
😂
Erkolar
Ahahaha şu cevap ilk kez bir profile bu kadar yakıştı bence 😂
Neden peki?
Yeni telefon sahibi olunca vizyon kazanılıyo sanıyolar🚶🏻♀️ her şey kızları tavlamak için düşük model kullanırsa vizyonunu zedeler diye
Bi ara iphone kullanmayan erkek kendine erkeğim demesin diye havlayan kızlar da vardı
Oyyyy 😂
Yoruma bak Pp'dekinin ve rumuzun hakkını veren bir yorum olmuş 🤣
😅
Herkes meraklı
O seçenek yoktu ama Şebo'mun şarkı adı olunca rumuz ne yapalım kabul 😂
İkisi de meraklı
O şıkkımız stoklarda kalmadı yalnız 😂
Ben koydum o şıkkı😅
Vaaay 😂
Oyle olsun bakalım jdkdk
Teşekkürler 😅🙏
Net erkekler çünkü herşeye meraklari var
Telefonda da kaptırmazlar diyorsun 😂
Ben değilim
Ahaha 🤣
Niye değilsin? 😀
Kadınlar
Neden? 🙃
Erkeklerrrrrrrrr
Baya şevkli olmuş 🤣
Jgjgkj
Bence kadınlar
Neden? 🙃
Ben öyle değilim ama kadınlardan gösteriş hissi daha fazla maalesef
Evet aslında öyleydi ama erkekler de yakaladı sanki bunu, yarışır şu anda 😂
Kadınlar
Neden?
Profilin güzel olmuş bu arada 😂
Kötü mü olmuş dalga gecmiyorsun dimi? Benim için çok değerli bi insan için profilim böyle yani özel anlamı var aslinda
Neden kadınlar dersen; kadınlar kızlar hep arkadaş ortamlarında altta kalmak istemez ve kamerası daha iyi olsun ve modeli üst olsun daha havalı göstersin diye düşünen ve özellikle kamerasi için sık sık telefon değiştiren genelde kızlar
Güzel tespit 😎
Yok yok samimi fikrim güzel olduğu ve farklı 😀
Ayrıca benim profil de komple yine benim için çok değerli birisi için o yüzden seni iyi anlıyorum 😇🙏
Telefonda herkes
Birisini seçecek olsan? 😀
Olmuyor 🤣
Neden olmuyormuş? 😂
Kadınlar görüntüsünü merak eder erkekler içeriğini özelliklerini
Bence doğru bir tespit 😀
Tarafseçemeyeninsanlarhalavar 😂
Kadınlar
Neden öyle bea? 😂
Fotoğraf çekinmeyi seviyorlar
Mantıklı 😎
Evet 😃
Kadınlar
Neden sence?
Kadınlar
Neden?
Nokia kullanıyorum
Nokia kaldı mı ya 😀
Bir ara yeni modelleri güzeldi ama sonra hiç duymadım.
Peki ankette neyi seçtin?
Ahahaha güzel troll jdjdkd
O tuşludan da önceki telsizlerden 😂
Mizahın iyi 😂
Kadınlar tabikii
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?