Ben spor yapmazsam eminim tonton nene gibi gezerim. Mesela dün 11 de sırf canım çekti diye abime künefe aldırdım.

yemek yemek dünyanin en büyuk keyiflerinden biridir sanirim heleki bu karin doyurmanin sinirlarini aşıp sundan da bu da o da oldugunda iyice kantarin topuzu kaciyor genede aksam 19 : 00 dan sonra birseyler yenmezse biraz dikkat edilmis olunur ama sahsen cok severim yemek yemegi :)
Doğru hormonel koşullar mevcutsa istersen her öğün künefe ye yine de fit kalırsın
Künefe aşk
sporsus Kilo aliyoruz ben bu aralar cok haliszim yapamiyorum ve nerde fit kalmak ojj bu yewmeklerin yaninda :(
Kim demis fit oldugumuzu hepimiz siskoyuz sisko olmayan da yemek fobisi vardir
Yaşasın yemek yemek
Cevap
37Cevap
Gadasi nerde fit kalmak
Ben de çok yemek yerim, sporda yapmıyorum. Ama hâlâ zayıf kalmaya devam ediyorum.
Spor yapıp sonra normal şekilde yedikleri için fit kalıyorlar.
Çabalıyoruz işte 😄 biraz ye biraz tut boğazını yapıyorum 😋
Yemiyorlar ya şu canım yemekleri yemiyorlar. Zayıf kalıp spor yapanlar ölmeyeceklerini mi sanıyor acaba? :D Yiyin hemşerim gömün ne varsa :D Sen ye diye var o yemekler :D
Dengeli beslenmeyi az da olsa biliyorum, birçok şeyin ne kadar kalorisi olduğu ezberimdedir. Şeker, Yağ ve Basit karbonhodratlardan uzak durduktan sonra kilo almıyorum :)
Sağlıklı yemek önemli örneğin hamur işi cok tuketiliyor gerekli miktardan fazla karbonhidrat gereksiz kilo yapiyor
Sen herkesi fit sandığın için yanılıyorsun 30 yas üstüne bak yuzde 90i hafiften gobeklidir 50 yas üstünü demiyorum bile.
Valla ben pek fit bir insan göremiyorum aslında. Ya çok zayıflar ya da kilolular tam ortası çok nadir.
Kim ffit kalıyor 😂😂 şahsen doguluyum ve içli köfte çiğ köfte kebap vs nin Memleketindenim her zaman yumuluyoruz dolayısıyla herkes te ufak büyük göbek var hele de bir sarma dolmalarimiz var ki sorma gitsin 😂😂😂😂
Metabolizmam fişşeq gibi olduğu için kilo almam normal insanın 2 öğünde yediğini 1 öğünde rahatlıkla yiyorum üstelik
Metabolizmaları hızlı zayıfların fakat yaşlandıkça insanlar yediklerine dikkat etmezse kilo almaya başlıyor.
cunku guzel yemeklerin hepsi zahmetli herzmn yapamiyorum Turkiyede yasamadigim icin adim basi bulmam da zor yani ben fitligimi bunlara borcluyum :)
Türkiyenin %70 i çok kilolu olmasa bile ideal kilosunun üstündedir.
Spor spor 😂 Yoksa öbür türlü ayvayı yeriz ciddi anlamda.
hepsini yiyom yine kilo alamiuom lanet olsun bu hayad lanet olsun bu sevgi
Yemekler güzelde sağlıklı kalmak daha güzel, sağlık gittimi anca resimlerine bakarız o yemeklerin :)
sırf fit kalmak için bunları yemeyenlere üzülüyorum.
balık etli olsunlar azcık fitten iyi.
Metabolizma çalışıyor (kendim için). İnsanımız zayıf değil zayıf olanların çoğu sporla değil ya yemiyorlar ya da bulimialar vs.
Evet bu konuda dezavantaja sahibiz, iradem kuvvetli çok sorun yaşamıyorum
Kilo vermeye çalıştığım için zor olsada yemiyorum artık tatlı. Bu bizim ülkede büyük başarı 😊
yemek varda millette onları yiyecek para yok para olanlar belli zaten hepsi tontiş
Nerede fit insan görüyor Soran şaşırdım
Örnek veriyim youtuberlar, instagram fenomenleri
Ne spor yapiyorum ne diyet gerek duymuyorum cunku birazda bunye meselesi bunyeden bunyeye farkediyor.
bünye meselesi mesela ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım
ben yemek yesemde yemesemde bünye sağlam içtiğim su aldığım oksijen bile kilo yapiyo bana :))
Türkiye diyet yapmak için uygun bir yer değil :)
#hacıemre
resmen haksızlık bu :)
Künefe için mi fit olmak için mi 😄
Allah vergisi jdjfkfkd
Çok basit, kalamıyorsun.
sen de fitsindir bence
Tanımıyorsun ki
Profildeki kız sen olduğunu düşünerek fit olduğunu dedim
Benim
Bence kilolu değilsin fitsin boy kilo kaç?
163 57
Mesela ben doğuştan gelen yetenekm
Ben kalıyorum herkesi bilemem.
Günde iki öğün yiyerek.
Fitness denen spor olduğu için olabilir mi
Çok basit. Aç gözlü olmayacaksın.
Demi ya anlamış degilim ahah😀
Harika görünüyo resimler canım çekti
Haklısın metabolizma bence
Obez olanlara hak veriyorum sdfsfssf
Çok basit aslında. Aç gözlü olmayacaksın.
Fit kadinmi var disari cik hep şişko
Kaldıklarını kim dedi ahaha
İradey-i nefis olmasada olur
Kalamıyoruz çok şükür
Kalamıyor.:))
Aynen
Tğrkiyenin fit insan oranını biliyoruz :D
bunları yemeyerek
Bunye meselesi..
Spor yapıyorlar.
İrade meselesi
Önce can diyerek