Tabiki artı hemse büyük bir artı. Mesela ben balığa bayılırım ama sevgilim balık kokusundan nefret eder bu bazen sahilde yürümemizi bile engelliyordu restaurantlardan dolayı😂 ama aşılamayacak bir durum değil artık alıştı sayılır onun dışında tüm sevdiğimiz yemekler aynı diyebilirm canım mesela hamburger istiyor onun da lahmacun istiyor. Ama hamburgere de hayır diyemedişi için gider önce hamburger üstüne lahmacun yeriz ( bir kişilik söyleriz yalnız) ahhaahh böyle de psikopatız
Senin canın lahmacun çekiyor, o ben veganım salata yiyeyim diyor. İşte bu biraz sıkıntı yaratıyor. Öte yandan farklılıklar aslında iyidir. Çiftler birbirlerine bir şeyler katar.
Artısı da vardır eksisi de. Ama eğer farklı damak zevkleriniz varsa, "bugün de kendi sevdiğim yemekleri yapayım" dediğinde sıkıntı olur. Bakla ve kurutulmuş fasulye kokusunu çekmektense o gece başka evde kalmayı yeğlerim. :(
kesinlikle yemek ve beraber çıkılan yemek özellikle damak zevkimiz de aynıysa o an benden mutlusu olamaz. aynı şeylerden zevk almak bile bir ortak nokta kesinlikle artıdır. ilerde sorun çekmezsiniz ona yemek hazırlarken :)
Ben acı severim yemeğe katarım et severim etli yemek severim ekşi ekmek severim kebap ciger kokoreç işkembe kellepaca her türlü sakatat yerim ben bunları yerken yanımda salata yiyecek erkek BACIMDIR
E tabı artidir kocam seviyor bu yemeği yapayım dediğinde kendinede yapmış olacaksın aynı zamanda. Şimdi ben Karnıbahar yemiyorum kocam çok sevse napacam mecbur pisirecem istemeye istemeye 😐
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kesinlikle cok buyuk artidir. Gunluk "Acaba yaptigim yemegi begenecek mi, ayri yemek mi yapsam" telasindan kurtarir.
En İyi Cevaplar