Dünyanın en iyi filtre kahve markaları hangileri? En iyi filtre kahve nereden alınır? Starbucks, Tchibo, Kahve Dünyası vs... Sizin tercih ettiğiniz marka hangisi?

Dünyanın en iyi filtre kahve markaları hangileri? En iyi filtre kahve nereden alınır? Starbucks, Tchibo, Kahve Dünyası vs... Sizin tercih ettiğiniz marka hangisi?

Tam bir kahve bağımlısı olarak, özellikle her gördüğüm filtre kahveyi denemeyi severim. Kahve zevki, bir kişinin kişisel tercihine ve damak tadına bağlıdır. Bazı insanlar kahvelerinde daha yoğun bir kavrulmuş tat isterken, bazıları daha hafif tatlılıkları tercih edebilir. Dünyanın en iyi filtre kahve markaları hangileri dersen senin için kısa bir araştırma yapıp bir liste oluşturdum. Gelin hep birlikte bu listeye göz atalım:

En iyi filtre kahve markası listemde ilk sırada Jacobs Monarch Filtre Kahve bulunuyor. Jacobs Monarch Filtre Kahve, orta kavrulmuş bir kahve olarak tanımlanabilir. Bu kahve, klasik filtre kahvelerine göre daha yoğun bir lezzete sahiptir. Severek içtiğim bir kahve olan Jacobs Monarch’ı filtre kahve seven herkese tavsiye ederim kesinlikle denemeniz gereken bir ürün.

İkinci önerim Türkiye’den. En iyi filtre kahve hangisi diyenlerin uzaklara gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bence Kahve Dünyası’nın Filtre Kahvesinin ayrı bir tadı var. Filtre kahve çekirdekleri, özel olarak seçilmiş kahve çeşitlerinden gelmektedir ve kavrulma dereceleri orta seviyededir. Denemeyenlerin mutlaka denemesi gereken bir lezzet.

Kahve konusunda bir dünya markası olan Starbucks, en iyi filtre kahve nereden alınır? diyenlerin ilk aklına gelen yer. Kahveseverlerin muhakkak uğradığı bir mekan olan Starbucks, bu işin ustası diyebilirim. Starbucks filtre kahvesi, kahve çekirdeklerinin tazelik ve kalitesine önem vererek, yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinden yapılmaktadır. Starbucks’ın Filtre Kahvesini severek içiyor ve denemeyenlere öneriyorum.

En iyi filtre kahve tavsiyesi verdiğim bu listede dördüncü sırada Lavazza Expert Gusto Forte var. Lavazza Expert Gusto Forte filtre kahvesi, bildiğim kadarıyla kahve çekirdeklerinin özel olarak seçilmesi ve kaliteli bir kavurma işlemi sonrasında hazırlanıyor. Dünyada popüler bir markadır. Ben de severek içerim. Denemelisiniz.

Listenin beşinci sırasında Julius Meinl President Filtre Kahve bulunuyor. Julius Meinl President filtre kahvesi, özellikle Avrupa'da kahve severler tarafından tercih edilen bir filtre kahvedir. Dünya genelinde birçok kafe ve restoranlarda sunuluyor. Seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır.

Adından da anlaşılacağı üzere Brezilya’da üretilen bir kahve olan Paco Brazil Filtre Kahve, Brezilya'nın en iyi kahve çekirdeklerinden seçilerek hazırlanıyor. Filtre kahve sevenlerin beğenisini kazanmış olan Paco Brazil filtre kahvesi, dünya genelinde birçok yerde satılıyor.

Alman kökenli bir kahve şirketi olan Tchibo, listenin son sırasında yerini alıyor. Tchibo Filtre Kahve, orta yoğunlukta bir lezzete sahiptir ama lezzetiyle farkını ortaya koyan bir yapısı var. Sevilen bir tat. En iyi filtre kahve yorumlarına sahip diyebilirim. Denemenizi öneririm.
Türk kahvesini tercih ediyorum. Onun haricinde nespresso'nun çikolata ve vanilya aromalı kapsülleri güzel.
Jacobs monarch seviyorum ben. Içine de eccuk çukulata aroması. Oh değmen keyfime
Sanırım kahve dünyasından aldığım afrika kenya kahvesi. Aroması çok iyiydi.
Dibek kahvesi ve safranbolu lokumu Paha biçilemez 😉
Cevap
16Cevap
Filtre kahve markaları arasında en iyisi olarak değerlendirilen birkaç seçenek var ve tercihler her zaman kişisel olabilir. Ancak, bazı popüler filtre kahve markaları şunları içerebilir:
1-) Starbucks: Starbucks, yüksek kaliteli Arabica kahve çekirdekleri kullanarak hazırlanan çeşitli filtre kahve seçenekleri sunmaktadır.
2-) Dunkin' Donuts: Dunkin' Donuts, uzun süredir kaliteli filtre kahveleriyle tanınmaktadır ve piyasada farklı lezzetlerde filtre kahveleri mevcuttur.
3-) Folgers: Folgers, uzun yıllardır filtre kahve markası olarak bilinmektedir ve uygun fiyatlı filtre kahveleriyle ünlüdür.
4-) Eight O'Clock Coffee: Eight O'Clock Coffee, yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinden yapılan filtre kahvesiyle tanınmaktadır ve farklı lezzet seçenekleri sunmaktadır.
5-) Peet's Coffee: Peet's Coffee, yüksek kaliteli küçük partiler halinde kavrulan kahve çekirdekleri kullanarak hazırlanan filtre kahve seçenekleri sunmaktadır.
Ancak, filtre kahvelerin lezzeti kişiden kişiye değişebilir ve hangi markayı tercih ettiğiniz tamamen size bağlıdır.
en iyi kahve filtre makinası ya da dripper ile yapılır + espresso makinası ama eve bu makine zor büyük baya. en iyisi f. kahve makinası en kötü dripper almak. french press berbat kahve yapıyor resmen rezalet. En iyi kahveyi french presse koy gene bk gibi oluyor. kağıt filtre şart!
Kahve çok önemli değil çürük çekirdek olmasın yeter ki ama demleme yöntemi herşeyden önemli. İçinde ki öz tadını doğru çıkarabilicek bir makina kullanmadıktan sonra kahve cinsi fark etmez.
ben fiyatına bakarım en ucuzunu alırım son iki tüketimim Yakup selection, fyatı en uygun olan oydu çünkü
Jacobsu tercih ederim
Tchibo tercih ediyorum şimdilik.
Ben granürü tercih ediyorum
Kahve dünyası
Tchiboyu seviyorum
Nescafe gold seviyorum.
Filtre kahve sevmiyorum.
Nescafe sütlü köpüklü 👍🏿 hemde 75krş
Türk kahvesi bence daha sağlıklı
en kötülerini sayman da miss olmuş :)
kronotrop
kahve dünyası ve nero
Klasik Türk kahvesi içiyorum
Türk kahvesi tercihim..
Tchibo iyidir kahve tadı geliyor en azından
Ben starbucks guetemala aliyorum. memnunum.
Türk kahvesi takılıyorum ben
tchibo
Gloria Jeans
mehmet efendi kahvesi
Jacob monarch
Glorıa jeans
Jacops monarch
jacobs
evde makinede yapıyom
sinbo
Colombia😍
Normal türk kahvesi