Yeme & İçme Lolipop şeker sever misiniz? BirolGarip Takip Et Xper 5 Yaş: 53 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tümünü görüntüleLolipop, yuvarlak, saplı şeker. Lolipop kelimesi ilk kez 1769 yılında İngiltere'de kullanılmıştır. "Lolll" kökü "asılı durup sallanmak" anlamına gelmektedir Lolipop şeker sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ayprensesi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl pamuksekeri seviyorum ya da pismaniye lolipop hafif severim cok cici bir soru :) 2 1 Yorumla ayprensesi3 +1 yıl <3 tesekkür ederim <3 :) Yorumla
Cyberlan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Küre şeklinde olanlara da böyle denmiyor mu? Ben severim her türlü şekeri. 1 0 Yorumla
MyStery07 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Şekerle çok aram yok, daha hafif şeyleri tercih ediyorum ama güzeldir tabi. :D 1 0 Yorumla
umutsuzwaka_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Çocukluğum aklıma geldi O zaman çok severdim. 1 0 Yorumla
banabirisimgerekli Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Görüntüsü hoş ama tadını oldum olası sevemedim. 0 0 Yorumla
Dikkat-deli-var Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Severim. 1 1 Yorumla Zitromaxx987 +1 yıl Nbr Elif Yorumla
En İyi Cevaplar