Dondurma yapmak için blendar mı kullanmam lazım, rondo mu? Yardımcı olur musunuz?

Gizli Üye
Komşudan blendar istedim bana bunları verdi. O da yanlışlıkla rondo mu verdi bilmiyorum. Muzlu dondurma yapacağım. Donmuş muzları aletin içine koyup parçalattırıp yapacağım. Makineye zarar vermesini istemiyorum. Youtubeda izlediğim videolarda hep rondo kullanıyorlardı. Sizce komşum bana ne verdi, bu blendar mı rondo mu. Sizce bunda yapabilir miyim muzlu dondurmayı?

Dondurma yapmak için blendar mı kullanmam lazım, rondo mu? Yardımcı olur musunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Elimdeki makine rondo mu blendar mı oluyor? Çünkü rondo görünümlü, ama komşuma blendar demiştim. Sizce elimdeki makine nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayan herkese teşekkürler. Dondurmayı yaptım. On numara beş yıldız oldu. Harika oldu tadı. Herkese tavsiye ederim. İyi günler herkese. :)
6 Cevap