Yemek tarifleri kitabında adı dikkatimi çekti. Yapımı basitti ve malzemeleri çok azdı süt bile yoktu içinde. 10 dk da yaparım diye düşünüp yapmaya başladım. Bir yandan adım adım fotoğraf çektim. Güzel olursa size tarif bencesi yazıcaktım ama olmadı. 😂 Birde kızartırken biraz yakmış olabilirim. 🤭🤭 Onu kurtarıcam diye bileğimi de azıcık yaktım tam oldu 🤦🏼 Zaten çok yağlı bir tarifti ve tadı sıradandı. Bünyemde kaldırmadı 2 tane yedim şu an midem bulanıyor sjdshf. Tüm emeklerim boşa gitti, kötü bir mutfak anısı oldu benim için. 😂
Ama şimdi yaktım diye beceriksiz demeyin. 😂😂 Çok marifetliyimdir değil mi @ponçikmom 😘😂😂 @Aforizma_ da biliyor. 😎
Kıyamammmmm! Çok geçmiş olsun. Elbette çok beceriklidir benim arkadaşım <3 <3 Mutfakta herkes her zaman başarılı mı sanıyorsun? Televizyonda bayıla bayıla izlediğimiz tüm o tarifler 4-5 kerede anca yapılıyor. Artı elini kolunu yakmayandan aşçı da olmaz zaten :) Geçmiş olsun arkadaşım, eline sağlık <3 <3 <3
Yaniii neyden olabilir baska 😅 lafini etmek , gormek yetti midemin bulanmasina 😅zaten ben sutlu tatlidan yanayim 😅bir dahakine bir sutlu tatli denesen veya şöyle guzel bir pasta 😂
Hayır ya. Kısık ateşte yaptım. Pişince hamurun bir tarafı ısıdan dolayı şişiyor mesela, tümsek gibi oluyor ısı her tarafa eşit gitmeyince orantısız oluyor. Yoğurmakla ilgilidir ben fazla yoğurmadım.
En İyi Cevaplar