Yeme & İçme Pudingi çay kaşığı ile yiyenler buralarda mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Puding kaşıklarken dahiyane bir soru aklıma geldi, sorayım dedim.Pudingi çay kaşığı ile yiyip, yeme ömrünü uzatmaya çalışan tayfa buralarda mı? Paçalarımdan fakirlik akıyor gibi hissediyorum... Pudingi çay kaşığı ile yiyenler buralarda mı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
anlarsin Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl evet annem cok kiziyo :D koskoca kiz oldun birak artik su bebek kasiklarini diyo :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha boşver sen keyfini çıkar :D Yorumla
umutsuzwaka_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bence tencere dibini sıyırmak kadar güzel duygu yok.🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dibi tutmuşsa bir de 😋 Yorumla
Copyrіght Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl hemen bitmesin diye çay kaşığıyla yerdim sonra iyice sıyırırdım 0 0 Yorumla
Arensnuphis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Burada 😂 Çok severim bee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hayırlı olsun modiş... Yorumla Arensnuphis +1 yıl Teşekkürler 😅 Yorumla
MaBeaute Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Ben çay kaşığı ile neler neler yedim. Buradayız tabii ki :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl meyveli yoğurt da yemişsindir kesin :D Yorumla MaBeaute +1 yıl Yemem mi, zaten meyve hastasıyım. Bir anda bitirmek olmaz, yavaş yavaş. :D Yorumla Soran +1 yıl Çay kaşığıyla yedikçe çoğalıyor demi? :D Yorumla MaBeaute +1 yıl Aynen, sınırsız oluyor resmen :D Hiç bitmesin istiyorum yaaaaa Yorumla
Caglak34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Evet :) birde yavaş yiyince hiç bitmiyor.. Bitmeyen puding yapmışlar :D 0 0 Yorumla
gecebuse Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl evet bende buradayım çay kaşığı tercih ediyorum çünkü daha bir lezzet veriyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ve geç bitiyor... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha çok keyif alıyorum, birde browni intense yerkende küçük küçük ısırarak tadını çıkarıyorum 😁 0 0 Yorumla
robenim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Ben parmaklarımı daldırıp tek tek yalıyorum, LOL. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iyrençsin babe LMFAO Yorumla robenim +1 yıl Midendeki küçük kıvılcımlanmayı sevdim, LOL. Yorumla Soran +1 yıl leavemealone şifresi yazmışım varsay Yorumla
banabirisimgerekli Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Avuçlayarak yiyorum ben. Daha fantastik oluyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İki avucunu birleştirip tek seferde fondip yapmayı denedin mi peki?Bu daha fantastik... Yorumla banabirisimgerekli +1 yıl İyi fikirmiş. Bir dahaki sefere deneyeceğim. Yorumla Soran +1 yıl Sonuçları buraya yaz... Yorumla
sadasdasdadas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl en son yaşında yemiştim :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ... kaç? Yorumla sadasdasdadas +1 yıl 12... Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Evet buradayım böyle daha güzel :D :D 0 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Tatlı kaşığı candır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizimla deilsın... Yorumla
Simayrüzgar Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 685 cevap paylaştı. Bennn😁 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar