En sevdiğim yaz helvasıdır. Ama bu resimdekinden değil kakaolu cevizli ya da fıstıklı olanindan olacak... uffff canım çekti gece gece nerden düşündün bunu yavvv.🙁
Ama gerçekten abartmıyorum. Nasıl buldun yaz helvasını😊. yaz helvasını çoktandır yemiyordum. Ama yarın kesin gidip alacam. Evdede yokmuş olsa inan şimdi affetmezdim😁
Oho senin elinden her iş geliyor ama usenigorsun. Bunun pekmez ile yapilani çok güzel ya. Aşırı seviyorum. Senin gibi hamarat bir kıza zor değil yao yap ıyi olur 😂
Aramızda kaldım ailede en güzel çayı ben demlerim sırf bunun için bana eziyet ediyorlar sen demle diye 😂 Sonra mangal isini çok severim ve güzel yaparım makarnada üstüme yoktur. Daha ne sayayim ki ben 😂😂😂
Ahaha öyle deme be önemli olan lezzeti degilmi. Cidden bak tarifi vs aynı yapıyorum ne 1 eksik ne 1 fazla ama benim çayımı makarnamı vs ailede aynısını yapan yok elim lezzetli baya. ya da çok severek yapıyorum ondan. 😀
Ne kadar çok soru sormuşsunuz neyse sorunlarınıza yarın devam edicem cvp açısından gece gece firmada bir aksilik çıkmış şimdi oraya gitmem gerekiyor size iyi takılmacalar
En İyi Cevaplar