+1 yılevlenecek kadin ararken yemek yapmasini iyi bilsin diyenler önüne çayini çorbasini koymayana kadin demeyenler erkeklerin daha iyi yemek yaptigini savunuyor o zaman bir zahmet siz yapiverin a. mina koyduklarım bu ne yaman çelişki
34 Yorumla- +1 yıl
sakin ol kanks jfjdjsj
- +1 yıl
Nxjkksksls 😂
- +1 yıl
şş ben sakinim *-*
- +1 yıl
😂😂
En İyi Cevaplar
Babam annemden daha güzel yemek yapıyor, abim de benden daha güzel yemek yapıyor. Ben erkekler diyorum..
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim kanksjfjdkd😂
Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. En iyi aşçılar ne kadar erkek olursa olsun nirvana seviyesi annelerdir her zaman bu nedenle kızlardan yana oyumu kullanıyorum :)
171 Yorumla
+1 yılBabam yapar sfjzencigfjhatmafjf
15 Yorumla- +1 yıl
Benin de dedem jdjdjelibonjdjibiş
- +1 yıl
jfdzencifjhatmafkfrezaletfjfyaparfkf 🤦🏿😹
- +1 yıl
🙄🤦🏿♀️
- +1 yıl
🙄🙄sfjsminnettarımhjfjdzencigjfjfatoşokfkg
- +1 yıl
🙄🙄whatthebokjdhsjelibonibişjhariborezz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılvefakar erkeğe önüne ne koysam yer diye sası sası tatsız tuzsuz yemek pişiren kadın ırkı züppe şımarık berkecan tayfasını elinde tutmak için geyşa refleksleriyle mükemmel yemekleri rahtlıkla pişirebilir erkekler kendilerini geliştirip güzel yemekler pişirse bile bizim kıllı ellerimizin mutfak için yaratılmadığını düşünüyorum (not elim o kadar kıllı değil kadından yaradılışsal farkımızı belirtmek istedim hemen trollemeyiniz)
10 Yorumla
+1 yılBelki inanırsın beliki inanmassın ama bunun araştırmasını yaptım. Hani derlerya erkekler bilimsel olarak kadınlardan daha iyi yemek yaparlar diye. Evet doğru, ama ne açıdan ve hangi durumda doğru? Bu bilimsel araştırma kadın ve erkek şeflerin hayatlarında gösterdikleri başarı ve yemeklere göre değerlendiriliyor. Peki ya annelerimiz ya da şef olmayan kadınların yaptıkları yemekler? Bu soruyu şefler açısından sorarsan erkekler, gündelik hayattan sorarsan cevabı kadınlardır..
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Dünyanın en iyi şefleri %95 erkektir. Buradan götürmek isterim görüşü.
www.google.com.tr/search10 Yorumla
+1 yılCinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, elinin lezzeti olan herkes kadın erkek fark etmez güzel yemek yapabilir. 🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Peki ya, hâlâ burada olduğun gerçeği... :D Ben yoksun sandım, gittin falan. :D
Helal olsun, terk etmiyor oluşun güzel. - +1 yıl
@Bugraaltas hahah öyle valla 😃🌺
+1 yılFark etmez ikiside iyi yemek yapabilir annem efsane yemek yapar yengem efsane yemek yapar lokantacı amcada efsane yemek yapar :D
19 Yorumla- +1 yıl
Hömm🤔 İlginç bir strateji jhkhjngg
- +1 yıl
@IıSMYRNAıI kötü yemek yapar :D
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ben mi?😂
- +1 yıl
Sen :D
- +1 yıl
Ben lapa yapabilirim jdjdjsjs🤦🏿♀️🤦🏿♀️ boğacık sana dedi bence
- +1 yıl
Ben güzel yapabiliyorum :D
- +1 yıl
Yemekler senden tatlılar benden ndnsjjs
Ankete göre erkekler madem yemeği bundan sonra erkekler yapsın :D
12 Yorumla😂😂aynen jfjdjj
+1 yılErkek yakışıklıysa iyi yemek yapıyordur. Çirkinse bir bok yapamaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Mesela şu gif'teki erkekle birlikte bir omlet yapsaydık keşke. Ben yumurtaları çırparken o da beni çırpsaydı.
- +1 yıl
Kanks senin kafandan istiyorum jsjshshshsjdhdhdj
Annemin yemeklerini seviyorum.
Kızlar tab2
İlginç bir strateji...13 Yorumla- +1 yıl
🤔Kızlar diyen tek erkeksin,
İlginç bir strateji.. jfjdj - +1 yıl
Olamaz😂jdj
Her ne kadar erkek de olsak kabul etmemiz gereken gerçekler vardır. Ve kadınlar çoğu konuda bizden üstün bence. Zeka ve beceri de bunlara dahil... E yemek konusunda da bence bizden daha ustunlerdir.
20 Yorumla
+1 yılErkekler diyorum çünkü işyerinde erkekler yemek yapınca efsane oluyor nedense 😂
14 Yorumlaasdfghjkllk
- +1 yıl
Ezberledik artk 😂😂😂
😂😂😂
- +1 yıl
😊😊😊😊😊
+1 yılIkilemde kaldim🤔 harika yemek yapan erkekler de var kadinlar da var en iyi şefler erkeklerden cikiyor ama ben yinede oyumu hatunlardan yana kullanıcam 😄
10 YorumlaKim yemek yapmayı seviyorsa o yapar kızı erkeği yok. Ben keyif alarak yapıyorum özellikle de birlikte yiyeceğim biri varsa. Herkes de beğeniyor. Yalnızken biraz keyifsiz oluyor sadece ☹️
17 Yorumladünyaca ünlü kadın aşçı hiç görmedim hep erkek aşçılar var
120 Yorumla- +1 yıl
bundan sonra yemekleri sen yapıyorsun Haydar jdsjsj
- +1 yıl
dfgbcvbcvbvc
- +1 yıl
😂nasıl farkettin jdjsjsj
- +1 yıl
tepprikler 👏🏿👏🏿
- +1 yıl
şurdan olmaz mı jdjsjs
- +1 yıl
o zaman şurdan gittim :DDDDDDDD
- +1 yıl
dfgdfgdfgdfgdfgdf
- +1 yıl
neyi !!!
- +1 yıl
fdg
dfgdfgfgbvn v
nbvn
vbn
vb
n - +1 yıl
Dum jdjdjsj
Bu sevgiyle alakalı bir şey bence yani genelleme yaparsak tabii ki de kadınlar daha iyi yapar ama mesleki açıdan bakarsak iyi erkek aşçılarda var iyi kadın aşçılarda var.
10 Yorumla
+1 yılBu devirde yemek yapmayı bilen ne kadar kadın kaldiki bu soru yinede abest kizların mutfakta eline su dökemeyiz
10 YorumlaValla erkekler yemek yapınca daha güzel yapıyor basit şeyler yaparlar ama daha lezzetli olur.😊🍛🍜🍝🍕🍔🍲🍳
10 YorumlaErkekler ama, bir yemeğe kadın eli değmeden olmaz derim ben.. Sonuçta küçüklükten bu yana annelerimiz yaptı yemeğimizi..
10 YorumlaYemek yapmak kimyadir.. oyuzden bilen herkes yemek yapabilir.. kadini erkegi yok... Olay olculerde ve zamanda
10 Yorumlakaliteli erkek aşçılar var tabi. Bende güzel yemek yaparım kendimce ama hiçbirzaman bir bayan kadar değil !
10 Yorumlaezici bir üstünlüle biz kızlar sosyal medyada telefondan başını kaldıramıyor ki yemek yapsın :D o eskidendi :D
10 YorumlaBence elinin lezzetli olan her kez güzel yemek yapar bu kişi bayanda olabailir erkekte yeterki severek yapsın
10 YorumlaEn iyi yemegi annemiz yapar baskasinin yemegi guzel olmuyo heralde aslisrigimizdan ama en iyi ascilar hep erkekdir 😊
10 Yorumla
+1 yılErkekler yapiyor dogruya dogru simdi. Ah bide yaparken yaparken ortaligi temiz tutsalar hersey o kadar mukemmel olur ki
10 YorumlaErkekler. Restoran ve otellerde genelde en iyi aşçılar hep erkek.
Günümüzde kızlardansa ermekler daha becerikli. bir hal almaya başladı10 YorumlaTecrübeye bağlı ama anne eli herşeyden farklıdır tabi
20 Yorumla
+1 yılOylamada erkekler çıkmış o zaman biz de erkekleri daha sık mutfakta görmek istiyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂aynen
+1 yılEn iyi yemeği aşçılar yapar. Kadın Erkek diye ayıramayız yemek yapmakta bir meslektir.
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en iyi aşçıları erkek olduğundan 'erkek' cevabını versem genelleme olacak. O yüzden ikisi diyorum.
10 Yorumla
+1 yılİkiside der lafı uzatmadan noktalarim hayırlı işler
10 Yorumla
+1 yılGüzel yemek yapmanın cinsiyeti olduğunu ilk kez duydum.
10 YorumlaAşçıların çoğunluğunun erkek olduğu varsayılırsa erkekler gibi ama en iyi yemekleri yine de anneler yapar
10 YorumlaBence kadın ya da erkek iyi yapar diye ayrım yapamayız. El lezzeti sonuçta. Yetenek meselesi.
10 Yorumla
+1 yılEn iyi yemek yapan aşçıların erkek olduğunu unutmamak lazım.. 😊
10 YorumlaNormal de kızlar ama zor durumda kaldıkları zaman erkekler de harika yemekler yapabilir
10 Yorumla
+1 yılTabiki kadınlar yapar. Lakin günümüz kızları yalnız kalsa yemek yapıp karnını doyuracak kapasitede değil malesef.
10 Yorumla
+1 yılDünya' nın en iyi aşçıları erkekler tabi ki bu su götürmez bir gerçek.
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en iyi ahçıları erkek olduğuna göre sanırım erkekler
10 Yorumlabenim abim de babamda sevgilimde benden iyi yapiyor
utanc verici10 YorumlaErkekler tabii ki özensiz baştan savma yemekler daha lezzetli oluyor :D
10 Yorumla
+1 yılErkekler canları istediğinde çok güzel yaparlar ama sadece canları istediğinde :D
10 YorumlaErkekler daha iyi bu işi size sattığımız için öğreniyorsunuz 😀
10 Yorumla
+1 yılKızlar tabiki... ama bazı erkekler varki; bazı kıZlardan daha güzel yemek yaparlar
10 Yorumla
+1 yılBildiğim butun sefler ustalar hep erkek. Bu konuda dürüst olabilirim 😊
10 Yorumla
+1 yılDünya mutfaklarını da sayarsak bence erkekler daha iyi yemek yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmanın cinsiyeti yoktur bence becerikli olan yapar
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki cogu kız yumurta kıramıyor ki Yemek yapabilsin🤔
10 Yorumla Kadinlarin erkeklerden ustun oldugu konu arkadan is cevirme, yalan dolan, sahtecilik vs.
10 Yorumla
+1 yılEniştem ablamdan daha güzel yemek yapıyor. Erkekler diyorum :D
10 Yorumla
+1 yılgenelde kızlar iyi yemek yapar ama nedense dünyanın en iyi aşçıları hep erkektir
10 Yorumlakızlar benim elime su dökenmez yemek ve pasta konusunda
20 Yorumlakızlar tabi ki erkek sadece et yemegi yapanlar o yemege de envayı çeşit baharat koyarlar yemegın tadına
10 YorumlaKesinlikle bayanlar diyorum gelecegin anneleri onlar onlarin o sevkatli elleri ile yapilan o yemegin tadini lezzetini hic birsey tutmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yemek yapmasını bilmiyorum sevgilim yapıyor güzel yapıyor ha erkek yapmalı yemek bence :D
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en iyi aşçılarının erkekler olduğunu unutmayalım lütfen ^^
10 Yorumlaben bazı kızlardan daha çok güzel yemekler yaparım :)
10 YorumlaGenelde kızlar daha iyi ama en iyi şeflerin erkeklerden çıktığını da unutmamak gerek 😂
10 Yorumla
+1 yılsonuna kadar kızları destekliyorum 👏👍
23 Yorumla- +1 yıl
Ortak gibi ortak🙄👏🏿👏🏿
- +1 yıl
🙄 ya o değilde ben bu 🙄 emojiye hastayım çok tatlı 😂
- +1 yıl
🙄🙄Ben de ortak be de😂😂
Eğer benimle kıyaslayacaksak erkekler tab2 xdxd
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 jdjsjsjsj
- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler elbette :).
Bu müzik tanıdık geliyor :D14 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaş önermişti jdjdjsj😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Sia adamdır jdjdj
- +1 yıl
Dibidir dibi. :)
+1 yılAslinda erkekler, ama kizlar daha cok mutfakta olurlar
20 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!