Etrafınızdan sevdiğiniz birinin doğum günü partisi var.
Masa hazırlama işi sizde, yiyecek olarak ilk ne yapardınız?

Masa hazırlama işi sizde, yiyecek olarak ilk ne yapardınız?

Elde börek açarım yaprak sararım Rus salatası yaparım alinazik yaparım felak köftesi yaparım içli köfte sıgara böreği kek bide brownili kurabiye yaparım 😊
Çok teşekkür ederin en iyi görüş seçtiğin için ☺️☺️
Yaprak sarması. :)
Renkli kurabiyeler cakepopalar truff profiterol tuzlu kurabiyeler poğaça :)
Çiğ köfte :D
Cevap
9Cevap
Bir hafta once oglumun dogum gunu vardi pastanin yanina bir seklinde seker hamurlariyla suslü kurabiye ve suslü kurdan ve cöpsişlerle popcake yaptim tek oldugum icin anca bunlar yetisti ama birdahaki sefere cupcake kürdanli krep gibi seylerde yapmayi dusunuyorum
yaprak sarması, lahana sarması, patates salatası, lokma karnı yarık, kuru patlıcan, kıymalı pide, çiğ köfte, poğaça, börek, loempia, kek , meyve salatası, pasta , kedi dili tatlısı
biber dolması, mantı, makarna, lazanya, köfte, italyan pizzası, baklava, sütlaç, vs vs
Parti davetlilerinin yas ortalamasina bagli. fakat heryasa uyumlu menuler var. borek corek sarma v. s.
İlk önce pastasını düşünürdüm, nasıl bir tasarımı olsa diye.
Pohca, kek, kurabiye, makarna salatası, patates salatası, yaş pasta. .. sarma... kısır. ..
kurabiyeler
kanepeler
çikolata topları
pasta falann işte pekte abartmaya gerek yok
Pasta ajsj 😂 tamam tamam borek acarim bir guzel
İçli köfte sarma muhakkak olurdu ondan sonra döktür döktür o masaya tatlıları çörekleri
Hiç doğum günü partisi veremeyen ama bir partili kutlama yapmak isteyen olursa masrafta yardımcı olup o duyguyu tatmasını isterim.
Elbette en önemli olan şey pasta :D
Sacmalamayin tabiki sigara böreği 😂😂😂
özel tarifim var o olurdu
Bu saatte açım bilmiyorum
Kurabiye kek börek sarma Makarna salatası 😂😂
Patetes salatası
Kısır çünkü açım
Yaş pasta ve fanta , kola gibi içecekler.
space cake (:
Pasta hazır olurdu
Kekk
Çikolatalı bişiler
Pasta
Tabii ki pasta.
Börek
Et..
Pasta.
pasta
Yaprak sarması
Cips