Ben yemek yaptığımda özellikle üstümdeki eşyayı değişiyorum yemek bitince direk yıkamaya atıyorum. Önlük kullanmıyorum bu yüzden. Başımada çember bağlıyorum saçlar bazen dökülebiliyo yemeğin içine böyle önlemiş oluyorum :)
Eldiveni sadece et ürünleri veya elimi boyayacak besinler için kullanırım. Önlüğü de üzerime sıçrayacak bir şey olacağı zaman. Bone hiç kullanmadım. Tülbent tercih ediyoruz biz Türk kadınları olaraktan.
Mutfak önlüğü ve eldiven kullanıyorum unlu bir şeyler yapacaksam mutlaka başıma bir tülbent geçiririm şimdiye kadar yaptığım yemeklerde tek bir tüy bile çıkmamıştır yaklaşık 20 yıldır yemek yapıyorum
Teşekkür ederim mecburiyetle başladım şimdi en huzurlu alanım mutfağım benim anneme hep şunu söylerdim çalıştığın fabrikada aşçı olmak istiyorum hala bu istek var içimde mutfakla tanışmayan kızlar çok şey kaçırıyorlar hatta erkekler bile :)
Saçlarım toplu olur veya yazma takarım başıma. Eldiven ile yemek yapmam, çünkü tırnaklarım her zaman kısadır, uzun tırnaklı olan kişiler taksın eline eldiven ve ojeli.
En İyi Cevaplar