Adananın geleneksel yemeği.. Yaz Kış yağmur çamur demeden yeriz... Adanaya yolun düşerse ısmarlarım sana en güzel yerden...
hıııı o zamam başka.. desene o zaman yılbaşına dükkan kapatırım diye... :D :D :D
Görüntüsünü sevmiyorum, ama tadına diyecek yok. Yanına da açacaksın şalgamı, Allah ne verdiyse. 😂 😂 😂
Adanaliyim hic yemedim. Kokusu igrenc evde herkes cok sever ama. Ustelik vejeteryanim
Paket yapim gonderim sana :D :D
ahh ahh keşke öyle olsa ya onu yıldız tilbe yapıyor diye duydum bir ara
arada gidip geliyorum adanaya
ailemin tamamı orada hatta arada nispet yapıyorlar bana
ben burda pazar brunch yapıyorun onlar orada pazar çiğer sefası adı altında bana nispet yapıyorlar :)
şalgamı da es geçmemem ağzım sulandı vallahi ya :)
Oo salgama bayilirim :)
Yok ilk defa duydum :)
şekline bakıp ön yargılı olmayın tat olarak güzeldir şırdan.
Cevap
11Cevap
ben yemedim yemek istiyorum
ama görüntü bitiriyor
Bu yaz Ankara da denedik arkadaşlarla. :D
Idare eder ama yokluğunu çok aramam. Arkadaşlar sevmişti her gece yazın gidiyorduk ama eğlencesine birazda. :D
İnşallah denemek isterim. 😊
Çok merak ediyorum ama henüz yemedim
Çok sevildiğine göre, yemeye alışmış millet...
Şırdan sevmeyen tek Adanalıyım galiba.
Bu ne la açliktan ölsem yemem😂😂
Yerimm
Görüntüsü korkutuyor
Yemedim ve yemem
Hayir koyun eti vs yemem koyunun hic bir seyini yiyemem
Hayir eti kokuyorrr
P*nise benziyo
Asla yemem
teşekkür ederim
@deniz8811
iyy bu ne :(
hayatta yemem
Çok severim
yemem.
yok.
yemek isterdim
O ne krdş korktum ya
Hayatta yemem 🤢
Iğrenç görünüyor
Önce içeriğini bilmeliyim sonra görüntüsü önemli daha sonra tadına bakarim. Ne ki bu bağırsak falan mi🤢 bir hayvanin yiyecek o kadar güzel yerleri varken niye iğrenç yerlerini yer ki insan
Önce içeriğini bilmeliyim sonra görüntüsü önemli daha sonra tadına bakarim. Ne ki bu bağırsak falan mi🤢 bir hayvanin yiyecek o kadar güzel yerleri varken niye iğrenç yerlerini yiyelim
Midesini niye yiyelim hayvanın hayatta yemem kuru ekmek yerim daha iyi. Kokorec de yemem. Istediğin kadar anlat bana göre iğrenç 🤢
Aynen
Almıyım
yemedim
İğrenç
Yemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar