Çok hoş tadı var gerçekten.. ben alıp unuturdum cebimde bazen cebime akardı ne günlerdi ya.. yumiyumlar turbo tipitip sakızlar eti puflar şimdide bulunabiliyo belki ama o eski tadı vermiyo.. :(
ya benim cocukligimun cikolatasi... eee seninde cocuklugun... eee fen senden nerdeyse iki tane yapiyorum... aklim karisti anneannrme de soracam belki onunda cocuklugunun cikolatasi olabilir :)
Çocukluğumun çikolatası demişsin de kardeş kusura bakma ama yaşın 18 anasını satayım. Ben 24 yaşındayım cino benim çocukluğumda bile yoktu. 2000 doğumlu bebesin kardeşim hangi çocukluğunun çikolatası? 6-7 yaşında olduğun zaman desek 2005'den sonrasına denk geliyor zaten.
Bizim bakkalda da var Cino gördüm yedim ama pek beğenmedim.
Evet Cino hala satılıyor biliyorum. Ama çocukluğumun çikolatası diyen insanlar genelde 30 yaşlarında oluyor. Elbette senden iyi bilemem çocukken yedim diyorsan yemişsindir, ama ben 24 yaşındayım ben bile çocukken Cino görmedim yani...
Yahu kabalık etmeyeyim diyorum ama beni zorunda bırakıyorsun. Arkadaşım zeka geriliği falan mı var? 2005'den sonrasına denk geliyor ne demek oluyor? Yani 2005 yılından sonraki zaman dilimi (2006, 2007, 2008, 2009... gibi yıllar anlamına geliyor)
En İyi Cevaplar