Hamburger ;çabuk hazırlanan bir fastfood üründür ve içine yüzlerce değişik malzeme konabilir, farklı lezzetler oluşturulabilir. Siz hamburger hazırlayacak olsanız içinde hangi malzemeleri tercih edersiniz?
Kendinize hamburger hazırlayacak olsanız içine koyacağınız malzemeler nelerdir?
Taç ve tabana tartar sos sürerim. Taca yani üst kısma yeşilliği yerleştiririm , tabana da burger etini yerleştirip üzerine bir dilim domates, bir halka soğan koyduktan sonra ketçabı sıkıp kapatırım 😊 ( Burger King de çalışmanın faydaları 😂)
Hamburgerin nasıl yapıldığını öğrendim, aynı hazır hamburger etleri gibi oluyor sadece 2 kere yapmış olsam da süper bir lezzetti :) Güzel de bir hamburger ekmeği aldım fırından :) İçine de biber kızartması domates turşu biraz patates kızartması ranch sos, burger sos :) İşte bu kadar :))))
Lanet olsun dostum bunu sen istedin. Gidip bir şeyler yersem sorumlusu sensin. https://www.youtube.com/watch?v=rrRvwnpRTD4 Bu adamların yaptığı videolara iyi bak dostum. Hepsini izle ve bana burgerlerden bahset.
İçine aşağı yukarı bunlardan koyardım işte. Ekstradan füme et de olurdu. Oy oy oy.
Ağzımın suyu aktı dostum tutmak istedim ama tutamadım içimden gelen hisler tarif edilemez hadi kamp ateşinde büyük boyu lezzetli sulu sulu burgerler yapalım sen diyettesin sadece izle :)
Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde diyet yapmaktan tükendim tükendim tükendim artık hiç mi bir şey yemedim, hiç mi burgerde hakkım yok, bir hazırla bir gönder Allah aşkına