Ben kendi favorilerimi koydum ankete, şıklarda yoksa yazabilirsiniz...En iyi Domino's pizzası hangisi?
Extravaganza
Italiano
Bol Malzemos
Dev Malzemos
Mangal Sucuklu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kendi favorilerimi koydum ankete, şıklarda yoksa yazabilirsiniz...En iyi Domino's pizzası hangisi?
Bu resimdekiler pizzadan cok ramazan pidesine benziyor.
:p hiç yedin mi?
İtaliano ekstra ince ve bol peynir bol misirli
Budur.
Bol malzemos şu an bile canım çekti :)
Cevap
31Cevap
Pizza dediğin sadece kaşar, sos, mantar, sucuk ve siyah zeytinli olacak
Bu şıklardan italiano'ya uyuyor, ama italiano'da ekstradan bir de köz biber var
bunlarsı sevmiyorum yaşaşın LE PİZZA
Dominosa sinir oluyorum reklamlarında malzemeler dolu dolu ama pizza bir geliyor malzemeleri koklatmışlar resmen yavşklar
Asdnslsms benim pizzalar iyi geliyor dolu dolu ama elma dilim patates istedim 5 tane koymuşlar :D
hiç biri, dr oetker pizasının tadını hiç biri tutmaz. buradakilerde malzemeden ve hamurdan çalıyorlar veya lahmacun gibi yapıyorlar.
Daha kötüsünü hiç yemedim... Sen bunların pizza olduğunu mu sanıyorsun?
Abartma italyada bir restoran değil evet ama gömülcek bir durum yok kültür kasma yani
Kültür değil görgüsüzlüğüne atıf yaptım.. Kalitesiz bir pizzanın reklamını yapma burada.
ne bunlar baklava mı :D
Araya parazit girdi... Ne dediği de belli değil.
Ya sen neden bu kadar kastın görgüsüzlük reklam kalitesiz falan :D Kültürlü olcaksın diye birini ya da gerçekten lezzetli bir yemeği ezmek daha görgüsüzce. Çok kabasın alt tarafı bir soru
Alt tarafı bir cevap... ;) Neden hep aynı şirketlerin soruları? Başka bildiğiniz yok mu? Starkbucks, McDonlads, Burger King, Pizza Hur, Ayfon, Zara ... bikaç gavur malı şirket... Nedir bu gavur malı düşkünlüğünüz... ?
Alt tarafı bir cevap vermiyorsun aşağılıyorsun beni. Eleştiri ayrı bir şey üslup ve kasıt ayrı bir şey. Neden insanlarla yarış halindesin? Üzücü ve haksız sözler ediyorsun
bunlar pizzamı diyosun bende baklavamı diye sordum beynin almıyo galiba zorla biraz anlarsın :D gayetde güzeller bunları begenmiyen görgüsüz. kasma bu kadar alttarafı soru sordu sakin olmalısın :D
@PsychedeLiic Ay bu daha bir başka çıktı.. Ben soran için, algı yaratayım derken karşıma saman kafalısı çıktııı. :)
Neden insanları aşağılıyorsun?
ay saman kafalı ettin hemen de beni sanaldan klavye artizi seni :D neler de diyosun ay öyle sakin ol relaxxx alt tarafı bir pizza :D
Sevmiyorum saman kafalıları... Zevk alıyorum saman kafalıları aşağılamaktan... Bilinçli olanlara güzel cevap veriyorum... İstersen profilimde bakabilirsin.
@PsychedeLiic Ben insan sarrafıyım... Sen daha düşünürken ne diyeceğini anlarım.. :D Belli işte her halinden.. Toplumsal güncel bir olayı sorsam... Google da bile aramayı bilmezsin.. Arasan da bulamazsın :D Çünkü beyin sadece küçük basit birkaç şeye çalışıyor :D
Profiline bakmama gerek yok. Alt tarafı sevdiğim bir pizza canım aşağılık görgüsüz mü oldum? Ne zamandan beri bilinç hakaret edip bir insanı üzmek oldu?
Hakaret etmedim sana... Saman kafalı sözünü senin için kullanmadım dikkat et. Sadece algı yaratma çabasındayım... Neden gavur malının reklamını yapıyorsunuz ki.. bir tane de Türk malı reklamı göreyim ya.. AVM ye gidiyorum... Herkes o yazdığım fastfoodların önünde kuyruk olmuş... Ama hemen yanında çok daha kaliteli Türk malı hamburgerci var kimse var mı diye bakmıyor bile... Al adını da yazayım... Burger House.. . Diğerlerine 10 çeker ama adı yok..
Ha bu arada Dominosun pizzaları hakikaten çok kötüdür. Mesela ben geçen Dominostan almadım ve 3 km daha uzağa gidip başka bir pizzacıdan aldım... Özellikle hamuru berbat.
Bana yazdıklarına bir daha bir bak lütfen cidden üzüldüm, bana demesen nolcak kimseye saman kafalı demeye hakkın yok doğru değil çünkü. Burger house benim en sevdiklerimdendi beylikdüzü migrosta vardı.
o zaman haklısın doğru diyosun bu konuda. senin cevap verme şeklin yanlış oldu sanki küçük düşürüyomuş gibi
ama bunlarda çok güzel pizza o yüzden herkes kuyruk bende severek yiyorum
Ya mesela sadece sen değilsin ki.. Sitedeki herkes aynısını yapıyor.. Bak işte sen de benim gibi kaliteyi görmüşsün.. Buna rağmen neden bizim insanımız hem daha kalitesiz hem de pahalı olan yabancı malı peşinde... Yapmayın şunların reklamını.. Kötü de olsa Türk malı olsun... Kolay değil o sistemi kurmak... Adam para kazandıkça daha iyisini yapar...
Evet söyleyiş tarzın şu: "ben süper bilinç aristokrat fastandeep, siz iyy banaller beğendiğiniz pizzaya bak cahiller ya"
insan sarrafı değilsin bu arada ben insan sarrafıyım sen asosyal birisin ve burda insanları aşşağılıyorsun. ezik insanlar bunu yapar. googlede niye aratıyım toplumsal bir olayı? aşşağılamak eziklerin işidir bunu öğren ;)
@PsychedeLiic Bak güzelim... Dominosun pizzası Türkiye de adı belli olmayan merdiven altı pizzacılar hariç en kötü pizzadır... Hamuru en kalitesiz undan yapılır.. Üst malzeme çiğ kalmasın diye hamuru fazla pişirilir.. Çoğu kişinin kenarlarını yememesinin nedeni bundandır. Başka örnek vereyim.. Şu çok popüler Starbucks... Sütü 100 derecede kaynatırlar. Amaç yoğunluğunu düşürmektir. Böylece sütten tasarruf ederler. Ancak bu arada süt bulaşık suyuna döner.. Bunu da kahve aroması ile kapatırlar. Doğru olan sütün 85 derece de vakum altında kaynatılmasıdır. Bu da maliyetli olduğu için yapmazlar.
ya bu tipleri dışarda adam yerine koymuyolar boşver :D gelmiş zekiyim sanıyo burdaki insanlarla uğraşıyo yok sen dominos niye yedin de türk malı yemiyosun sanki kendi sadece türk malı yiyip içiyo alıyo cahil kafası işte. kendini sanal sitelerde üstün bir b. k göstermeye çalışırlar kendince argo laflarıyla. bunlar ezik işte
BU arada bilmiyorsanız yazayım.. Ben İtalya da da, dünyanın başka yerlerinde çok farklı pizzalar yedim.. Orijinal pizza hamuru bizim lahmacun hamuru ile aynıdır.. Tamamen aynı.
Bak eleştiri ya da fikir sunmak ayrı bir şey, kendini çok bilmiş yerine koyup ezmeye çalışmak ayrı
@PsychedeLiic Düzgün soru sorana düzgün cevap verdiğimi soru ve cevaplarım da görebilirsin... Kısacası soru kalitesine göre cevap yazarım..
olabilir beni ilgilendirmiyo nasıl yapıldığı dışarda yapılan bütün yiyecekler zararlı zaten. türk yemekleri de zararlı kıyaslama yapıcaksak. bilgiye ihtiyacım yok sağol yeterince bilgim var okumadım bile. soran kişi sadece bir soru sordu tercih zevk melesi aşşağılıycak bir durum yok
Ben domino'su kenarlarına kadar beğeniyorum lezzetliyse lezzetlidir yani. Yerli ya da değil yine de sonuçta çok güzel. Yerli restoranlarda da var çok güzel italyadakiler de dünyada da. Amaç yemek ve tat
@PsychedeLiic Ya o değil de sen benim cevabıma neden atladın... Ortada bir hakaret yoktu.. Gelip araya girdin ve sinirimi bozdun... Ne yani kendi cevabınla yetinemedin mi. Ben senin cevabına bulaşıyor muyum?
Ya en başından beri son derece kaba ve kibirlisin
@PsychedeLiic bilgiye ihtiyacım yok... demek cehalete kapı açmaktır..
Insanlardan daha cok bilen kişi olmak için bu kadar kasmasan üste çıkmaya çalışmasan anlaşabilirdik. Kaba ve kibirlisin
Bak ikiniz içinde bu akşam tam sizlik bir soru sormuşum... Umarım bu sizi biraz düşündürür... Ha bu arada soruma da yorum yaparsanız sevinirim... Yapmazsanız da canınız sağ olsun.. . İyi geceler. www.kizlarsoruyor.com/.../q8214274-turkiye-de-yasamaktan-memnun-degil-misiniz
biliyorum dedim neyin ne olduğunu. bilmediğim seyi zaten okuyorum cehalete kapım kapalı :D
Tam bizlik soru olmasının aksine keşke hiç sormamış olsaydın üzüldüm gece gece. Kibirli ve kabasın. Güzelce konu tartışmıyoruz burda tepko veriyorum sana ben
Evet kabayım.. Çünkü bu tür sorularda nezaket dikkat çekmiyor.. Bak nasıl kızıştı ortalık... Benden başka cvp verenle bu kadar yazıştın mı :D Sonuç olarak ben amacıma ulaştım. O algıyı yarattım.. . Zaten amacım sizi kırmak değil dikkat çekmekti.
Peki fikrim değişti mi? Hayır. Tadım kaçtı sadece. bir dahakine kişisel görüşlerini yaz lütfen sadece. Mesela yerli malı yurdun malı olsun de, domino's damak tadıma uymuyor de. Ama görgüsüz saman kafalı sen ne bk bilirsin gibi muamele yapma
neye dikkat çekiyosun ya alttarafı bir pizza sorusu damak tadı sorusu :D birbirimize hakaret ediyoruz boşyere
Tamam işte bende bu tepkiyi istiyordum... Ama yine de teşekkür ederim... Yazıştın, fikrini savundun mücadele ettin... Engelleyip kaçanlar da oluyor :D
Mücadele etmedim oyun mu sanıyorsun? Iyi mücadele ettin falan.. Gerçekten üzüldüm. Dünya bu tarz egoist davranışlarla dolu ve bu muamelelerin yapılmaması önemsediğim bir konu
mcadele ettin :D :D biz survivora katılmalıyız bence bu 3lü gider :D asfgh
En başından beri hakaretvarisi konuşuyirsun bir baksana tarzına. Hani kızgın tepki vermen bir kabalık olmazdı cidden aşağılayıcı konuşuyorsun en başından beri
Üstelik ben yerli mallarının öneminden anlayan bir insanım. Tanımadan etmeden... olmasaydım dahi böyle bir üslup yok yani..
Bence sen bu soruyu sorduğuna pişman oldun.. Hadi elini kalbine koy ve doğruyu söyle... Pişman oldun mu?
Hayır yine olsa yine sorarım. Senin savunduğun şeyler güzel, savunma şeklin ve davranışların yıkıcı tarzda. Sen bunu anladın mı? Dünya'daki kızdığın konuları o an sahnede gördüğün ilk insandan çıkarma lütfen bir daha
Yıkıcı olmazsa etkisi olmaz ki..
Artık barışacak mıyız?
bir şeyleri şiddetle saldırıyla zorla çözemezsin. Bu akşam yorumların boş yere beni üzmek haksızlık yapmak dışında hiç bir işe yaramadı. Önce karşındakini insan yerine koy sonra bir şeyleri tartış anlat
Bu hayır barışmayacağız demek mi?
Konuyu yeterince konuştuk durumu anladın bence. Ben de amacını ve aslında ne demek istediğini anladım. bir daha o tarz davranmicağını kimseye umut ediyorum. Iyi geceler..
Kalbini kırdıysam özür dilerim... Dediğim gibi amaç kalp kırmak değil algı yaratmaktı... Reklamın iyisine karşılık reklamın kötüsünü oynadım.. Hakkını helal et.. Bir gün, bir yerde karşılaşırsak pizzalar benden :)
Durumu ve seni anladım. Üzüldüm evet ve dunyada her bir insana insan olduğu için verilen değer ve saygıya ihtiyaç var. Insan yerine koymak yani. Bunu genel söylüyorum şu an. Biz konuştuk anlaştık seninle :-) Iyi günler dilerim..
Hiçbir pizzasını sevmiyorum çok kötü sosu var hamuruda çok tıkız
Robespierre vardı bir ara, kaldırdılar.
Hadi ya uzun zamandır yiyorum aslında ama duymadım. Malzemeleri neydi?
Italiano
*Gecen bol olsun.*
Çok severim Pizza'yı. Hepsi mükemmel.
bol malzemos ve dev malzemos
Extravaganzaaaaaaaaaaaaaa :D
Dev Malzemos candıııır
annemin elleriyle yaptigi pizza tabikide☺
Vaay
Anneler...
Bunların hiçbiri gerçekte böyle değil
Yoo tek tek gördüm hepsini direk böyle, özellikle reklamlardan değil kişisel çekimlerden fotolar seçtim hatta
Hmm bazilari az malzeme koyuyorlar diye şikayet etmiş mesela, bana hiç öyle denk gelmedi. Sanırım şubeyle alakalı
Ben de bodrumda yaşıyorum devamlı burda da var pasaport bir kere çok önceden gitmiştim ama hatırlamıyorum pizzayı bodruma inmedim uzun zamandır turgutreisteyim
Turgutreisin merkezine de konyalı açıldı yeni, karaincir tam turgutreiste değil aşağısında biraz ama burda sayılabilir :)
Ben sana yapsam bir daha sipariş vermezsin :)))
Hmmmm nası yapardın
Hamur ne kullanirdin?
Haa bildiğin hamur, mesela bazlama falan alıp marketten pizza için kullanıyorlar tabanını
pastırmalı vardı. alaturka galiba.
Domino's pizza yemiyorum
Sevmediğin için mi yoksa hiç deneme fırsatın olmadığı için mi?
Bir kaç defa denedim tadına göre çok pahalı. Sürekli pizzasini yediğim bir yer var mesela orta boy 13 lira hamurun en az 1 katı kalınlıkta kavurma 1 katı kalınlıkta kaşar koyuyorlar
Anladım. Tadı muhteşem bence ama fiyatlar işte ticari şişirmeler haklısın. Mcdonald's mesela ufacık menüleri astronomik fiyatlara satıyorlar
Çikolatalı Sufle
sucuk sever
Pizza yemedim hiç 😊😂😂
Dev Malzemos favorim..
dominos salcali ekmek gibi malzemesi çok azzzzz
Hmm şubeden dolayı olabilir ben hiç az malzemeli yemedim
dominosa lanet girsin 😂
Pis zenci dominos absks :d
bunlar hangi şubenin
nerde yasiyosun 😊
Bodrum turgutreis :-)
zenci oldugumu nerden bildim arkadaslar bana yari zenci der 😊
üç bacagim car 😂
ben hayatimda hic pizza yemedim
O nasi oluyor?
ney nasil oluyor?
Nasil oluyor da yemedin?
evet hic yemedim 🙁
Hmm denemek ister miydin? :-)
bilmem kısmet
Neden kısmet hadi git dene müsaitsen bana söyle sonra beğendin mi diye :-) Ya da yoksa yedin de dalga mı geçiyorsun çok standart bir yemek çünkü
yok yemedimde
üşeniyorum ya boşver
yaw arkadaş çok canımı çektirdin ya 😂
Domino's sponsorluğu yapıyorum :p
hmm müşteri çekiyosun yani 😊😊
Hayır canim şakaydı ama bir bakıma evet :D ben kendim bile 3 domino's yedim bunu yayınladığımdan beri. 2 extravaganza bir italiano :D
ohh maşşallah bir damla miğden var nerene yedin okadar hehe 😂😂 göbek fırlicak fazla yeme 😂😂
Ahsnsk yedim mi yerim cidden bazen ama bu saydıklarımı 3 günde söyledim işte 3 ayrı sipariş :)
hmm dikkat et biraz 😊😊
Neden kiloda problem yok, zaten iyi ayarlarsan yersin istediğin gibi :-)
hmm bende öyleyim ciddi bunların hepsini yesem bir damla etkilemiyo 😂😂😂
Anskskdn suflesini ve bol peynirli ekmeğini denedin mi hiç
a ve e yi yedim bayıldım zeytin olmuyo ama mahfediyo beni 😊😊
Pizza da neymiș be lahmacun var mı lahmacun
Malzemoss
Yiyosss
Bence en iyisi dominos
Katılıyorum hamuru, malzeme kombinleri, lezzeti, garnitürleri, suflesi..
Italiano..
Hepsini severim.
Extravaganza
Hepsi
Evde yaparım
Bol malzemos 🖒
açıktım yaa görüncee bol boll
italiano
Hic yemedim
Nasil oluyor da hic yemedin?
Nerdesin? Her yerde olan bir yemek
Domino's dünyanın pek çok yerinde var. Amerikan restoranı