Yeme & İçme Daha önce kar şerbeti içtiniz mi? kolisstaraa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul Süleymaniye'de Ağa Kapısı diye bir mekan var orada bir kaç kere içtim. Gerçekten güzel yapıyolar. Yaz kış farketmiyor içiyorum ara ara :)Şeftali ve Vişne karışık yapıyolar. Tadı gerçekten denemeye değer. Siz daha önce içtiniz mi? Daha önce kar şerbeti içtiniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ÜçDeyince124 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl İçmedim ama. o pipetlerin tatlılığı 😍#KeyifliPaylasimlar 1 2 Yorumla kolisstaraa +1 yıl Çok uzak sayılmazsın dene bir gün pişman olmazsın :) Yorumla ÜçDeyince124 +1 yıl Deniycem Yorumla
Blue-Dreams Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Çok duydum ancak denemek nasip olmadı bir türlü 2 1 Yorumla kolisstaraa +1 yıl Dene dene tavsiye ederim. Yorumla
asliii16 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bildiğin frozen bu 😄😄 1 7 Yorumla kolisstaraa +1 yıl Yok değil aslında içersen anlarsın :) Yorumla asliii16 +1 yıl Bilemedim 🤷♀️ ne olduğunu 😁 Yorumla kolisstaraa +1 yıl Dedimya kar şerbeti diye :) İstanbul'a yolun düşerse dediğim yere bir bak manzarasıda çok güzel Yorumla asliii16 +1 yıl E aynısı frozenla 😂😂😂😂 Yorumla kolisstaraa +1 yıl Seni kırmayayım evet sen kazandın aynısı kabul :) :) Yorumla asliii16 +1 yıl Sadeydi ama benim içtiğim Yorumla kolisstaraa +1 yıl İşte benim dediğimin sadesi yok orada sadece şeftali-vişne karışık yapılıyor ve tadı gerçekten çok güzel :) Yorumla
Avarosan Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. içtim 1 1 Yorumla kolisstaraa +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
En İyi Cevaplar