Yeme & İçme Domuz sucuğu seven kimler var? videographeralanya Takip Et Yoda Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rus bir misafirimiz hediye etti. Sabah kahvaltısında afiyetle yiyecem. ;) Domuz sucuğu seven kimler var? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Borott Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl İğrenç olsa gerek haram olduğuna göre, ama içki de haram içiyoruz,, biz müslümanlar boyleyiz,,,, zina haram bayana bakmayız ama dul gördük mü peşinden ayrilmayiz,,, domuz eti yemeyiz ama içki içeriz,,,, hırsızlık yapmayiz ama kul hakkı yeriz,,,, 1 0 Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Domuz yenmez günahtır.Rusyadayım elimi sürmedim domuz etine 0 2 Yorumla videographeralanya +1 yıl Sevenler için paylaşım yapmıştım zaten. Sevmeyenler beni ilgilendirmiyor. Yorumla sallem +1 yıl Domuz yiyip müslümanım diyenlerdensindir inşallah Yorumla
naamah0 Takip Et Xper 5 Yaş: 85 , eic 45% +1 yıl Denemedim ama etçil biri olduğum için severim gibi geliyor. 1 7 Yorumla videographeralanya +1 yıl Kahvaltıya buyurun o zaman... ;) Yorumla naamah0 +1 yıl (:(: Yorumla Borott +1 yıl Domuz eti yicen yani Yorumla naamah0 +1 yıl Et yemem ne kadar da ilginç acaba.. @Borott Yorumla Borott +1 yıl Et yemen değil domuz eti yemen Yorumla naamah0 +1 yıl Domuzun bana bir yalnışı olmadı dostum sana olduysa bilemem.. Yorumla Borott +1 yıl Afiyet olsun dostum Yorumla
KüfürbazHayriye35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Müslüman değil misin sen 3 4 Yorumla MrJeorge +1 yıl Müslüman olsa yer mi sence? Yorumla KüfürbazHayriye35 +1 yıl @MrJeorge var öyle bazıları Müslümanım deyip yiyenler. Yorumla MrJeorge +1 yıl Sözde Müslümanlar onlar kendilerini öyle kandırıyorlar napsınlar. Allah herkese hidayet eylesin. Yorumla KüfürbazHayriye35 +1 yıl @MrJeorge amin. Yorumla
melike80 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl ben mecbur kalmadikca sosis salam sucuk yemem 0 0 Yorumla
cileklieinsteiniyum Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Mide bulandirici heleki kokusu 3 2 Yorumla videographeralanya +1 yıl Mide bulandırıcı olduğunu nereden çıkardınız. Mis gibi sucuk işte. Kokusuz sucuk var mı ki? Yorumla cileklieinsteiniyum +1 yıl Bu daha kötü domuz eti cok pis kokuyor Yorumla
En İyi Cevaplar