Bir dönem MC / Burger bol bol yerken, daha sonra ciddi manada kötü malzemelerinin olduğunu farkederek, hamburger yemeye son vermiştim. Artık 2 yere de gitmiyorum.
Bu aralar farklı yerlerde yediğim hamburgerler çok lezzetli geliyor, et yediğimi anlıyorum yani gerçekten. Özellikle Dilek Pastanesindeki hamburgeri sık tüketiyorum. Cevahir deki Burger House'ı beğenmiştim.
Bugün de 5 Bıçak Steakhouse'un hamburgerini denedim, gayet başarılıydı.
Siz nerelerde yemeyi tercih ediyorsunuz?
Hamburgeri hangi yerlerden yemeyi tercih edersiniz?
7-8 ay önce Mc ya da burger gibi fast food mekanlarından, hamburger vs yemeyi bıraktım.. Eğer canım hamburger çektiyse, Petek pastanesinden yiyorum ya da kendim yapıyorum. :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynı benim gibi. Mc ve Burger lardan uzaklaştım çok şükür. Gerçi eskiden de çok yemezdim ama haftada en az 1 kere yerdim. Şimdi farklı tatlar deneyince iyice soğudum o markalardan
At eti olayı yalan ya. Burger da helal et sertifikası var üstelik. Çoğu tanıdığım var çalışan hepsi kefillerde. Tadı da efsane 😍😍 ayy yarın gitcem cjdh
abi ben yenıkoy da yasarım, gıtdım bu gun 2 tane buyuk menu aldım tek basıma yedim ve su an su biber sürerim, yanı hasta oldum adı nedir unuttum. çok kotuyum
bir şekilde o hamburgerler dokunuyor.. Çünkü içinde et diye sunulan şeyin inan ne olduğunu bilmiyoruz :) Patates kızartmaları desen 5 dk beklesin, acayip birşeye dönüşüyorlar :D
çok yemişsin, düzelirsin ama çok kötü hissedersen doktora git. Zehirlenme olduğunu sanmıyorum dokunmuş sadece fazla gelmiş olabilir :) Ama ciddi manada kusma mide bulantısı şikayetin olursa , doktora git çünkü et kötü zehirler
şirinevlerde var yaylada var fiyatlarıda gayet ucuz çok lezzetli =D =D ve ben 1 sene mcdonalds ta çalışmış bir insanım bu piyasayı iyi biliyorum adamlar cidden kaliteli yapıyorlar git bir kere sürekli gitmek istersin mutfakta 5-6 kişi çalışıyor bir sürü garson var mekan tasarımı güzel gelen her hamburgerde neredeyse 150 gram et var patates kalın google ye yaz burger yiyelim görürsün zaten =D= D
En İyi Cevaplar